היי אני חדשה ו...

amitush26

New member
|פטריה|סיון, לא הגזמת?

אף פעם לא היית במופע מודרני??? נווו רותםםם..... מישהי שרוקדת מודרנייייי תגידו לה!!! לא רקדתם הורה... אבל זה בהחלט לא מחול מודרני מה שעשיתם!!! מודרני הוא סגנון שהמציאו אנשים שהחליטו שנמאס להם מהבלט. העקרון הכי חשוב שלו הוא השחרור של הגוף (למי שרוקד היפ הופ יותר קל במודרני וההפך), בעוד בבלט הכל צריך להיות מוחזק. בבלט צריך כמה שיותר להתרחק מהרצפה (להתמך בה, אך לעולם לא תראי בלרינה יושבת או נשכבת על הרצפה), ובמודרני הרצפה והרקדנים הם כמו מגנט... צמודים לרצפה כמעט כל הזמן (בעיקר בתהליכי למידת המודרני). זה סגנון הרבה יותר משוחרר.. וממש ממש ממש לא קשור למה שלמדתם...

netushit

New member
זה לא ריקודים עם ולא מחול מודרני...

זה מחול ישראלי... פולקלור ישראלי... כל מיני זה דומה לריקודי עם אבל זה לא...

דולסה1

New member
לא אני ולא עמית

צדקנו חחח.... הם פשוט שנה שעברה לא הסבירו לנו מה זה, או שלא הייתי בשיעור שהם הסבירו כי הצטרפתי רק באוקטובר...

amitush26

New member
|פטריה|אממ..../images/Emo12.gif

כן צדקתי
אבל שזה לא מחול מודרני ולא ריקודי עם
אממ... שיהיה
ותתחברי כבר לאייסי!!!

may1414

New member
אני אסביר לכן...

יכול מאוד להיות שהן רקדו מודרני בגלל שקודו זה סטודיו ויש שם גם מודרני!

may1414

New member
יש שם מודרני וגם קלאסי וריקודי בטן.

טוב הבנתן.. הקיצר.. זה סטודיו יש שם מודרני!!

FrEaK DaNcEr

New member
מממממה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif (ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif)

את גרה בת"א ומתלוננת על מחסור במקומות לרקוד בהם
אם אני אתחיל לספור אותם, הפורום לא יתן לי להכניס ככ הרבה מילים בתיבת הודעה...
יש את בת דור, ביקורי העיתים, סטודיו בי, מחולה ת"א, בית פרנקפורט, בית דני, ועוד כל מיני מתנסים וקאנטריאים שהם פחות ברמה אבל בכל זאת... לאיזה איזור בת"א עברת
זה יכול לעזור לך למקד את החיפוש, למרות שלפעמים שווה לנסוע קצת רחוק.. אני למשל גרה בצפון (ליד הלונה פארק) ולומדת בבת דור ובמחולה. שד"א לא נוקשה שם בכלל במסלול מבוגרים לפחות - ששם אני רוקדת. יש לך כרטיסיה/מנוי ואת יכולה לבוא מתי שבא לך, ולאן שבא לך
. בהצלחה במה שתבחרי...
מקווה שעזרתי.. וד"א - ברוכה הבאה

דולסה1

New member
אני גרה ממש

קרוב אלייך ואני כנראה אלך ללמוד בסטודיו ב' אני אקח אוטובוס

FrEaK DaNcEr

New member
../images/Emo9.gif איזה יופי../images/Emo70.gif

אז קדם כל ברוכה הבאה
ודבר שני, ספרי לי איך זה בסטודיו B. כי כבר הרבה זמן אני מחפשת מידע מבפנים...

למעלה