היי אני חדשה ו...

דולסה1

New member
היי אני חדשה ו...

אני בת 13 ורקדתי במשך 7 שנים, השנה לקחתי שנת מנוחה מהריקוד,הייתי בהרבה סוגים של ריקוד:ג'אז,מחול מודרני, בלט וכו'... אני חושבת שהתחברתי יותר לצד הקצבי , אך לא של המחול המודרני, אני רוצה ללמוד משהו עם קצב ושיהיה ברמה, אך מה עושים אם עברתי דירה ואין שם את מה שאני רוצה ללמוד?!?! אשמח על כל תשובה!!!
תודה, סיון

may1414

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה!!

קודם כלללל ברוכה הבאה!!!!! ודבר שני.. גם אני עברתי למקום חדש השנה וגם אני לא מצאתי בהתחלה... תשאלי את חברות שלך אם הן יודעות על איזה מקום.. בד"כ אנשים בעיר יודעים... דרך אגב.... לאן עברת?

דולסה1

New member
אהה כן..

שאלתי חברות אבל אף אחת לא יודעת להמליץ לי ונניח ששאלתי ילדה אחת אם זה מקום טוב איפה שהיא לומדת ריקוד היא אמרה לי שלא טוב שם, יש גם את המחולות אבל זה ממש נוקשה ואני לא מרגישה שנותנים לי חופש, ובשבילי לרקוד זה אמור להיות עבודה קשה אבל גם באיזשהו מקום גם כיף:)

amitush26

New member
|פטריה|בואנה ונס ידפוקה../images/Emo122.gif

יש לך את בת דור! סטודיו בי!!! אם אני הייתי גרה בת"א הייתי מנצלת כל רגע!!! *מבחינת ריקוד* אה ו... את רקדת מחול מודרני?
וברוכה הבאה!!!
פירוט- עכשיו את לא תוכלי להתחיל ללמוד, אבל יש המון קורסי קיץ... דברי איתי במסרים... או במסנג'ר... או באייסיקיו
עמיתוש

amitush26

New member
||פטריה|הלו חברה!!!

גל!!! את קולטת מי זו? זו סיון!!! מקודו!!! מהלהקה שלך שהשנה היא עזבה!!! ריספקט... תגידי יפה שלום
נטע אם את מכירה אז זה מופנה גם אלייך

may1414

New member
שאלה קטנה...

כמה אנשים רוקדים או רקדו בקודו וחברים בפורום חוץ ממני ומנטע?!?!?!?

amitush26

New member
|פטריה|אממ....

גל (גברת פלפלת מתגלגלת1) רוקדת בקודו ונס (דולסה1) רקדה שנה שעברה ואני רקדתי שנה שעברה

may1414

New member
גלושששששששש

מה המצב מותק!?!?!?! לא צחקתי עליך!!! צחקתי איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך איי סי!??!!??

יאפ..

חח... אני יודעת... גם אני צחקתי... והאמת צחקת בצדק... איך שהריקודים שלנו נראים, הם באמת חושבים שנהיה מוכנים תוך חודש... אני שולחת לך את האייסי במסר...

amitush26

New member
|פטריה|חח...

אני קוראת לה ונס
קוראים לה סיון, פעם הייתי קוראת לה ונסי (אם אומרים הרבה פעמים יוצא סיון), ואז קיצרתי את זה לונס
זו סיון... שעכשיו הייתה אמורה להיות באפרוחים... הבלונדינית-שטנית...

היא לא הייתה בלהקה שלי...

חח... אם היא רקדה את "משוגעת" אז היא הייתה בשנה שעברה בעתודה שהצטרפו אלינו השנה... אבל בכל זאת.. היי!

אה ודרך אגב..

גם אני בשנה שעברה עברתי מירושלים לת"א ואני רוקדת בקודו... כאילו אני נוסעת פעמיים בשבוע מת"א לגבעתים בגלל שאני ממש ממש נהנית שם ויש לי שם את החברים הכי טובים בעולם....

TheBlackFairy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

בתל אביב יש מלא מקומות לרקוד: סטודיו בי, ביכורי העיתים, בת דור, עידו תדמור ובטוח יש עוד
.

דולסה1

New member
סטודיו ב'?

אבל תלוי איפה הוא בת"א... ו.... אני רואה שעמית כבר מספרת על עבר הריקוד שלי לכולם חחחח.... רקדתי שנה בקודו אבל בגלל שעברנו דירה לא יכולתי להמשיך שם, ועמית... מחול מודרני זה מה שלמדנו בקודו או איך שלא קוראים לזה...חחחח... תודה לכולם!!

amitush26

New member
|פטריה|מה פתאום!!!

היית מתה! מה שרקדתם שם זה ריקודי עם!!! בקודו אין בכלל מחול מודרני!!!

דולסה1

New member
מה פתאום!!!

איזה ריקודי עם ?!?!? זה בכלל לא אותו הדבר מחול מודרני זה שירים ישראלים אבל של עכשיו יותר, אנחנו לא רקדו אורה אלה רקדנו נניח שירים כמו "קצת משוגעת" וכאלו, זה מחול מודרני!!! ותגידו, איפה זה בדיוק סטודיו B? באיזה רחוב בת"א?

למעלה