היי,אני חדשה. - והצעה.

stephey

New member
היי,אני חדשה. - והצעה.

ממ היי . סיוון,בת 21 מהמצפון הרחוק P: צופה מושבעת של אמריקן איידול מעונתה ה2, Saulafan,yeah that's me. מה דעתכם שנפתח פורום ענק לאיידול בנוסף לקומונה הזו? יש תפורום האמריקאי לתוכנית אז גם ללנו מגיע פורום אתם לא חושבים? הפורום הישראלי לאמריקן איידול :]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif היי סיון ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. האמת שזה כבר פורום ולא קומונה. יש את הפורום האמריקאי הענק,מכיוון שאמריקה מלאה במיליוני צופים שמעריצים את איידול, בארץ זה הרבה הרבה הרבה פחות. ויש את הפורום הזה שהוא מצליח דווקא נחמד מאוד. תמיד אפשר לפתוח עוד קהילה של איידול וזה לא אמור לבוא באיזה גיבוש של חברי הפורום, השאלה עד כמה זה יצליח, ואם יהיו הרבה גולשים. אולי שווה לנסות. בכ"א צריך מישהו שיהיה מוכן להשקיע בזה, וזה כולל כסף לרוב. השתלבות נעימה פה :)

stephey

New member
תודה,אבל אני אומרת שווה לנסות. צריך שמישהו

ייקח יוזמה,זה יהיה ממש מגניב אם תיהיה עוד קהילת פוורומים. אני מכירה המון אנשים שמבינים בפורומים, אז אולי הם יוכלו לעזור. אני לא מאמינה שמעט אנשים בארץ אוהבים אמריקן איידול,חוץ מזה זה לא כ"כ משנה כמה אנשים יהיו בקהילת הפורומים,אפילו 20,זה יהיה פשוט נחמד מה אתם אומרים? וחבל שררק צדיק אחד מסדום הגיב :[

ר ו ח ל י

New member
הי סיון [: מממ

ברוכה הבאה. תהני.:]] ממממ אני מבינה בפורומים וכאלה.. אבל..אני לא אבנה פורום ל3 אנשים.=\

למעלה