היי אני חדשה בפורום

crzgirl

New member
היי אני חדשה בפורום

אני הולכת ללמוד תכנות ורציתי לדעת אם יש באינטרנט מקורות שבהם אני יכולה ללמוד את הבסיס של++C, C, Assembler, Windows, Oracle, Unix, MainFrame, DataBase, VisualBasic,.net, Java

זויברג

New member
באינטרנט יש הכל,

שאלה מה את רוצה. המקור הכי טוב (אם אפשר לקרוא לזה מקור), זה גוגל. כל שפה שאתה רוצה ללמוד, פשוט כתבי את שם השפה ואת המילה tutorial אחריה ותקבלי כמה קורסים שאת רוצה (למשל "C++ Tutorial"). הרשימה שהבאת כאן קצת שאפתנית, בשביל להגיע לרמות סבירות בכל התחומים שרשמת פה מדובר בכמה שנים של לימוד וניסיון, כדאי קודם כל שתגבשי מידע לגבי איפה את רוצה להתחיל, ואז תדעי יותר מה את רוצה לחפש. עזרה לגבי עם מה כדאי להתחיל בטח תוכלי למצוא בדפי הפורום (בעזרת החיפוש), כי נעשו בנושא בערך 193,543,121 דיונים ושישורפלצתים, ככה שלא תהיה לך בעיה למצוא. מקסימום, אם לא תמצאי, תשאלי, בטוח יענו לך...

crzgirl

New member
קצת הרחקתם לכת לדעתי

הצבא שלנו לא היה מצליח לעשות כלום בלי אותם גובניקים ובלי הקרביים כל אחד עושה את התפקיד המתאים בכדי לעזור ולהגן על המדינה אז כל הריב הזה פשוט מטופש.אף אחד לא שווה יותר מהשני ובטח ובטח לא טוב יותר מהשני כל אחד עושה את מה שמתאים לו!

זויברג

New member
../images/Emo6.gifאני חושב שהשירשור יצא מהקשרו

הפורום היחידי בעולם ששאלה על המקום הטוב ביותר למצוא מדריכים לתכנות באינטרנט גולשת לויכוח על ג'ובניקים וקרביים בצבא.

למעלה