היי, אני חדשה בפורום
אז אציג את עצמי וגם אשאל שאלה. כמו אורי, גם אני לומדת טאי-צ'י אצל חיים בנדר. התחלתי לפני קצת יותר מחצי שנה, ואני מרגישה מאד חדשה בכל התחום הזה. הכל מאד מעורפל מבחינתי, אם כי לאחרונה התחלתי קצת יותר להתחבר לעניין. לפורום הזה הגעתי (כקוראת) בזכות אורי, למרות שבתפוז אני כבר ותיקה. מזה כמה חודשים אני מציצה כאן מדי פעם ומנסה להבין על מה אתם מדברים.... לא תמיד בהצלחה יתרה
... יש לי שאלה לגבי אימונים. אני יודעת שיש חשיבות עצומה לאימונים, ואני מאד משתדלת להתאמן כמה שיותר, אבל איכשהו אני לא תמיד מצליחה להביא את עצמי להתאמן (בעיקר מעצלות). איך אני יכולה להביא את עצמי למצב של להתאמן מדי יום, כלומר שהאימון יהווה חלק משגרת היום-יום שלי? האם יש בכלל דרך לעשות זאת או שזה משהו שיבוא עם הזמן? בעיקר אשמח לשמוע איך זה אצלכם.
אז אציג את עצמי וגם אשאל שאלה. כמו אורי, גם אני לומדת טאי-צ'י אצל חיים בנדר. התחלתי לפני קצת יותר מחצי שנה, ואני מרגישה מאד חדשה בכל התחום הזה. הכל מאד מעורפל מבחינתי, אם כי לאחרונה התחלתי קצת יותר להתחבר לעניין. לפורום הזה הגעתי (כקוראת) בזכות אורי, למרות שבתפוז אני כבר ותיקה. מזה כמה חודשים אני מציצה כאן מדי פעם ומנסה להבין על מה אתם מדברים.... לא תמיד בהצלחה יתרה