היי אני חדשה בפורום..

cloe101

New member
היי אני חדשה בפורום..

אוהבת מאד את הלהקה ואת ג'ארד בכלל,כיף לראות שיש להם כ"כ הרבה מעריצים ואוהבים.

maya254

New member
ברוכה הבאה לפורום!!! ../images/Emo13.gif

את בטוח תהני פה!
היית בהופעה?!

cloe101

New member
אוףףףף,

לא,התפספסה לי ההופעה.לצערי הרב, תודה על קבלת הפנים,כיף להיות פה.

maya254

New member
לא נורא! אני בטוחה שהם יבואו שוב! ../images/Emo13.gif

בקרוב! ובכיף!

cloe101

New member
כן השאלה מתי.....

אני חייבת להתוודות,אני מכירה את ג'ארד כשחקן ומאד אוהבת אותו ,אבל רק לא מזמן גיליתי דרך חברה שיש לו להקה(אל תצחקו עליי)ממש במקרה-ואז היא כזה אאומרת לי,את יודעת שהוא היה פה באוגוסט ממש עכשיו...טוב אני לא צריכה לתאר לכם את הרגשתי באותו רגע,התפלצתי... בכל אופן אני ממש לא ילדה בגילי ואני משערת שהקהל שלו הוא צעיר מאד,מי היה מאמין שהבחור המושלם בן 39..., בכל אופן אני עוקבת אחרי הלהקה ונראה-ממש בכייף לא בקטע של גרופי...אבל כן הייתי הולכת להופעה שלו. דרך אגב יש לי את אותו צבע עיניים חחחח,אני לגמרי מזדהה.... תודה לכן שקיבלתן אותי בברכה- מעריכה.

maya254

New member
חחחחח :)

קודם כל מי שהיה בהופעה וגם מי שפה בפורום יודע שללהקה יש קהל מגוון מאוד מבחינת גילאים (יש פה מישהי בפורום עם ילד!!) וזה מה שיפה בלהקה- שהיא נוגעת לכולם! :) היה המון קהל מבוגר בהופעה. וג'ארד הוא מדהים! מגניב שגילית את זה רק עכשיו חחח אני דווקא הכרתי קודם את הלהקה אח"כ שמעתי שהוא שחקן :)) ולגבי צבע העיניים- התברכת!
אני מאמינה שהם יחזרו בקרוב.. מתי שהם יהיו באירופה שוב.. אז על הדרך הם יקפצו לביקור! הם נורא נהנו פה וההופעה הייתה מדהימה.. אז נקווה שבקרוב!

cloe101

New member
היי מאיה,

אוף,נרגעתי...הרגשתי קצת פאטתית, גם לי יש ילד מקסים בשם אדריאן והוא בן 7 מתוק אמיתי ואנחנו שומעים ביחד מוסיקה... את נותנת לי תקווה במה שאמרת שהם יחזרו לפה להופעה נוספת, ובקשר לעיניים כן...הנה תראי.

maya254

New member
חחחח! ../images/Emo13.gif

איזה מדהים זה שיש למארס קהל עצום מגוון מבחינת גילאים! הלוואי והייתה לי אימא מדליקה כמוך
ואיזה עיניים מדהימות!!!
ובטח שהם יחזרו! אל תדאגי.. אני חושבת שהיה להם מספיק טוב כשהם ביקרו פה.. הם נורא התרגשו והביעו רצון לבקר בארץ!

DarkSecretLove

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אופקיטה מחיפה כל שאלה אל תהססי לשאול אנחנו לא אוכלות אף אחד.. שיהיה שבוע מדהים

cloe101

New member
תודה רבה...../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

למעלה