היי אני חדשה...בערך

היי אני חדשה...בערך

קוראים לי דניאל ואני בת 14 עוד חודש בערך....... הייתי קצת בפורום מיכאלה אז אולי מישו זוכר אותי אבל לא נירא ליי..... חיחי וכמו שאתם רואים לפי השם שלי אני מאוהבת ברון שחר
וסורי שאני כותבת הודעה חדשה פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זהה.... ועוד משוו.......אני רוצה לשנות את השם.... מישו יודע איך אפששרר..???

גלושש

New member
../images/Emo110.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גל בת 13 [וחצי
] מאשדוד ואממ... אי אפשר לשנות את השם... את צריכה לעשות משתמש חדש

היי גלל :)

ואמממ תודה שאמרת ליי... טוב אני אעשה משתמש חדשש... במילא בקושי יש לי הודעות בזהה.... חחח כבר חוזרתת...

mary17

New member
ברוכה הבאה מתוקה!!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

איאיאי רון שחררררררררררר
יש לך טעם טוב
בקשר להודעה החדשה אין בעיה!!
ובקשר לשם את לא יכולה לשנות אותו את צריכה לפתוח שם משתמש חדש

חח חזרתיי.... ובשמי החדש

ושלום... אמממ מרי? מקווה שכה...חחח פשוט לפי השם... חחח ורון שחר מושלםםםם...!!! חחח את גם אוהבת אותווו???

mary17

New member
כן מרי../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

אוהבת אוהבת רון שחר אחד השווים.......

mary17

New member
הכרתי אותו במשחק החיים../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

ארז חסון לא ידעתי שהוא דיגמן לורסצ'ה

כן כן... כל הכבוד לו אה..חח

ואת רוצה שאני אשים כמה תמונות שלו משם..? אבל איזה מבאס אין לי את כל הקטלוג :( (64 עמודים הוא הוביל את הקמפיין) אבל באיזה חנות אחת פגשתי מוכרת חמודה חמודה חמודה חמודההההה והיא הביאה 3!!!! פסטרים שלווו.......

חחח את מתכוונת....

רון תעשה לי סופרון D: או רון תעשה לי שחר קטן...חחחחחח והנה כמה תמונות מורסצ'ה..... חח וראית גם תפרסומת שהיתה לו..? לאלפרו(ן)

גיגי123

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאההההההההה../images/Emo98.gif

היי דניאל
לא זוכרת אותך
אני מפורום מיכאלה
אני ליר בת 14
את לוחצת על הכינוי שלך.. ואז על "עידכון פרטים"

היי נעים מאוד :)

ולא משנה כבר עשיתי משתמש חדש... וניסתי לעשות מה שאמרת לפני זה אבל זה עשה לי תכינוי באפור ולא היה אפשר לשנות אותו... אבל תודה בכל זאת :)

תודהה..!

ותודה גם גלוששש...! מה ועוד יש פורום מיכאלהה..? לא ידעתיי... אני יבוא לבקר... :) חח יש שם תמונות של נתן רביץץץ...???

גיגי123

New member
../images/Emo9.gif

כן
הרבה..
ושתי בנות שם... חולות עליו
והן פתחו לו פורום...
והוא הגיב שם

הגיב שםםם?!?!?!?!?!!?!?!

יואו אני חייבת להיכנסס...!! איזה חמוד הוא אני מתה עליוווו! ומתי שהייתי בפורום מיכאלה שמתי תמונה שלי איתו,רק בלעדי...חח אז בטח מכירים תתמונה הזאת.... ונעים מאוד עדי אורטל ועדוש :) וגמני אשמח להכיר אותךךך :) ובפורום מיכאלה יש שישור תמונות של נתן או שזה מפוזר וזה...?

גיגי123

New member
חחחחח../images/Emo98.gif

כן
שימי פה תמונה שלך איתו
אממ.. היו כמה שירשורים לנתן.. אבל יש מלא אנשים.. וזה עובר לעמודים אחרים..

למעלה