היי אני חדשדשה...

yardeni 5

New member
היי אני חדשדשה...../images/Emo6.gif

אז ככה קוראים לי ירדן עוד חודשיים בידיוק 15 XDD אממ...וגם אני אוהבת דימדומים חח.... הסיפור של אדוארד ובלה כזה יפה ואני אוהבת vampires (מהסרט..XDD) אממ אבל אני לא ממש מעריצה שרופההה כאילו את המקום הזה טיטניק וליאו
כבר לקחו לפני שנתיים רק חבל שזה ישן בניגוד לדימדומים כי אני אספנית וכבר אין על זה היסטריה חחח.... טוב..אני מקווה להישתלב כי לא קראתי את new moon ו השלישי ....

YuvalSP

New member
ברוכה הבאה ^^ ../images/Emo203.gif

אז למה שלא תקראי את שאר הספרים?
אני יובל..

xXx Lilo xXx

New member
היי היי ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

יאא גם את מזל תאומים XD אני ב23/5 בקיצור, ברוכה הבאה והשתלבות מהנה ^^" ואמ... יש לך עוד 3 ספרים מדהימים לקרוא. אני מקווה שתהני מהמם ^^

../images/Emo63.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לירן להשתתפות בפורום אין מגבלות, ז"א שלא נורא שלא קראת את NM ו-E..... השתלבות מהירה ונעימה!!!

Galuush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני גל. בת 19. סיימתי היום את New moon (זה מה שעושים בליווי קבלנים) והתחלתי את Eclipse. השתלבות קלילה ומהנה

Orange Sky

New member
היי=]

אני ניצן בת 18 מחיפה=] את מכירה את זה רק מהסרט? הייתי מציעה לך לקרוא את הספר כי הוא מעולה, והסרט אממ לא כל כךXD הסאגה מושלמת
תהניDD: וחברים ונשואים פלוס אכן הסדרות הכי טובות בלי ספק

vampire girl1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני תמר, בת 12 מהמרכז. גם אני לא מערציה שרופה (מודה שהייתי
) אין מה להתבייש.
השתלבות נעימה ומהירה.

דינדש

New member
הלו ../images/Emo9.gif

אל תדאגי אני גם לא התחלתי את ניו מון (אני מקווה שבפסח אני אתחיל) ^^ אני דניאל, בת 18 מראשון. השתלבות נעימה ומהירה

yardeni 5

New member
אוקיי אני פשוט יאמר תודה לכולןןןןןןןןן =]]]]]

כולן פה כאלה נחמדות חחח....ואני מתחילה לקרוא את new moon ושמעתי על הספר לפני הסרט אבל לא קראתי ...עד שראיתי את הסרט...XD לא נורא...

למעלה