היי אני חדפשה פה =]

chen349

New member
היי אני חדפשה פה =]

הייי אני מה זה אוהבת את אנסטסיה אני זוכרת מלא קליפים שלה לפני הרבהה זמן ורציתי לדעת אם יש לה דיסק חדש? ודברים עליה שהיא הייתה קטנה.....וסרטונים שהיא הייתה קטנה...(אם היא שרה שהייתה קטנה והשתתפה בכל מיני תוכניות) מין ביוגרפיה עליה... =] והיא גרה באירופה או באמריקה? ובאיזה מדינה? תודה מראש.....=]

adii1201

New member
וואי כמה זמן לא ראיתי הודעה

של מישו חדש פה... טוב אז אני עדי
אמממ לגבי דיסק חדש- חוץ מדיסק האוסף שלה (שכבר ממש אבל ממש לא חדש) שיצא כבר והוא הכי "חדש" בשוק לא מתוכנן לה שום דיסק עד 2008. אמממ ביוגרפיה עליה את יכולה למצוא באתרי אינטרנט שלה.. דברים עליה כשהיא הייתה קטנה אין יותר מדיי... כאילו סרטונים וכאלה... פה ושם יש אבל לא ממש הרבה.. ולדעתי היא גרה באירופה אבל הבית של אמא שלה נמצא בארה"ב בלוס אנג'לס אם אני לא טועה

adii1201

New member
SURE

בעיקרון זה הולך ככה... www.anastacia.com זה האתר הרשמי שלה (אין בו יותר מדיי..) http://www.anastacia-uncensored.com/ אתר מעולה! www.anastaciathevoice.net אתר נחמד.. בעיקרון אלה האתרים העיקריים שאני גולשת בהם. בכל אחד מהאתרים גם יש לינקים לכל מיני אתרים אחרים. הבעיה היא שאף אחד מהאתרים לא מתעדכן באופן יומי ואולי אפילו לא באופן שבועי כי כרגע אין מה לעדכן אבל נחמד להיכנס לאתרים האלה בלי קשר
אה ושכחתי לציין שכרגע אנסטסיה מוכרת כל מיני חפצים שלה (בגדים משקפיים וכו') במכירה פומבית ע"מ לגייס כספים לאגודה למלחמה בסרטן השד ואפשר לראות את הפריטים (כל שבוע ביום שישי עולים חדשים) פה: http://stores.ebay.com/XOXmas-Vintage-Antique-COLLECTIBLES_Anastacia_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ3380017QQftidZ2QQtZkm

adii1201

New member
לא לא מוכרים בארץ מסויימת

קונים באינטרנט במכירה פומבית ועושים משלוח אלייך

chen349

New member
אבל זה לא בישראל...

אם אני לא טועה זאת מכירה דרך האינטרנט לאמריקה... לא?!.... יש אתרים בעברית שמוכרים את זה?

adii1201

New member
טוב עידכנתי אותו לאתר אחר

אבל צריך להירשם לאתר... זה לא לוקח הרבה זמן וההרשמה בחינם
תודה ששמת לב

דניאל1992

New member
ברוכה הבאה!!

היי אני דניאל בן 14... התעקלמות מהירה וטובה... אם את רוצה יש לי מלאאאאא קישורים להביא לך...!!

למעלה