היי. אני חדעש.

Amit Enchanted

New member
היי. אני חדעש. ../images/Emo98.gif

היי, אני עמית. בן 14 בינואר. גר בקיבוץ בצפון. מאוד אוהב בלוז וג'אז. בין האמנים המועדפים עליי: בסי סמית, בילי הולידיי, אלה פיצג'רלד, נינה סימון, ריי צ'רלס, אריתה (שהיא יותר זמרת נשמה), לואי ארמסטרונג. בלי קשר, רציתי להציג לכם תרגום קלוקל שלי ל"היט דה רואוד" של ריי צ'רלס. גם אם זה מפגר נורא: רחמים. אני ילד קטן, אל תסקלו אותי בעוגבים. (ריילטס: תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור, תחזור, תחזור, תחזור, תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור!) מה אמרת?! (ריילטס: תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור, תחזור, תחזור, תחזור, תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור!) אישה, הו, אישה, מתעללת בי ברוע כזה את לא תפגשי, אם רק תגידי כך אקח מזוודה ואברח (ריילטס: נכון!) (ריילטס: תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור, תחזור, תחזור, תחזור, תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור!) מה אמרת?! (ריילטס: תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור, תחזור, תחזור, תחזור, תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור!) תקשיבי עכשיו מותק, אל תתייחסי אליי כך זה לא אומר שבאמת אברח (מרג'י: אז מה אם תברח? זה לגמרי ברור, אם אין לך כסף אתה כבר גמור!) אם את אומרת כך אקח מזוודה ואברח (ריילטס: נכון!) (ריילטס: תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור, תחזור, תחזור, תחזור, תתחפף, ג'ק ולעולם אל תחזור!) מה אמרת?!

למעלה