היי, אני זקוקה לעזרה

ctshlomo

New member
היי, אני זקוקה לעזרה

אני בעלת גן פרטי שפועל שנה שניה, השנה אני מעוניינת לתת להורים אפשרות להשאיר את הילדים בגן בחופשת אוגוסט ולעשות קייטנה. השאלה היא איך מתמחרים כזה דבר, איזה פעילויות עושים איתם מה סדר היום בקייטנה ועוד???

gili111

New member
יש לי תכנון קייטנה אבל לגן עירוני

אם תרצי תפני אלי לאי מייל. לגבי מחיר בעלות הגנים הפרטיים תענינה לך. גילי

טלגל

New member
היי זה תלוי לדעתי האם את

מקבלת כסף לכל 12 החודשים או ל- 11 חודשים, כי יש שתי אפשרויות: יש כאלו שההורים משלמים להם לכל השנה והם לוקחים עוד כסף לשלושה שבועות בסביבות ה-1000 - 1500 ש"ח (תלוי כמה הילדים שלך משלמים כל השנה לחודש, תחלקי את זה למספר הימים שהם יהיו בגן). ויש כמו אצלנו בגן שהילדים משלמים ל-12 חודשים והגן פועל עד ה-22 לחודש אוגוסט בלי תוספת מחיר. אז תמשיכי לבדוק ותחליטי.

על התשלום אינני יודעת.

אני ממש לא הכתובת. אני יועצת שמומחית בהדרכת גננות ובייעוץ והדרכה להורים. לצערי שאלות על משכורות וכו' תשלומים...- אינם תחום שבו אוכל לעזור. לגבי התכנון: אני יודעת שיש נטייה לעשות בקייטנה משהו "אחר" לגמרי. אם מדובר בילדים בני 4-5 - זה בסדר גמור (לרובם. עצם השינוי המהפכני פחות מתאים לרגישים שביניהם). אם מדובר בגיל שנתיים-שלוש- אני מציעה לא לעשות מהפיכה בסדר היום ובתכנים, אלא דווקא לשמור על משהו המשכי, עם הדגשה על מים, כייף וכו'. המסגרת הקבועה והמוכרת חשובה מאד. דרורית אמיתי-דרור מומחית לגיל הרך יועצת להורים, גננות ואנשי חינוך http://www.ganyeladim.co.il/drorit.asp

למעלה