היי, אני די חדש פה

like_hell

New member
מכירים אותם ...

בעיקר בחיפה ות"א כי שם הם בעיקרון הכי הרבה מופיעים... ואני יודעת שלהרבה אנשם יש את הסולן שלהם באי סי קיו גם להרבה אנשים שאני מכירה יש אותם מה אתה מנסה להוכיח?!

like_hell

New member
אני סה"כ הגבתי להודעה של מישהו ...

לא רציתי לפתוח על זה דיון

like_hell

New member
אל תתקיפו אותי!

אני סה"כ הגבתי להודעה של מישהו שאמר שבלינק 182 הם פאנק רוק אז אמרתי שהם פאנק פופ ויש כזה סוג זה סוג של פאנק... ואמרתי שיוזלס טובים מה לא הבנתם כי לפי התגובות שלכם אתם ממש לא בכיוון :) ולא אמרתי שבלינק 182 טובים או גרועים פשוט הוא לא סיווג אותם נכון... שרון

KamikazA

New member
../images/Emo3.gif

בלינק היא להקה טיפשית וכל הריפים שלהם ילדותיים!!!!

KamikazA

New member
זה לא אני כתבתי את זה

לדעתי בלינק טובים מאוד לא מבחינת קושי הביצוע כי כל ילד יכול לנגן את השירים שלהם ועוד נקודה למחשבה אי אפשר להגיד עליהם שהם היתמסחרו מבחינת שינויי המוזיקה כי אם תישמעו שיר מהדיסק הראשון ומהדיסק החדש אתם לא תשימו לב לשינויי בסיגנון להבדיל מלהקות כמו מטאליקה וכו´

הסיבה שהם לא התמסחרו עוד יותר היא..

הסיבה היחידה שבלינק לא התמסחרו עוד יותר היא שלא יכול להיות יותר מיסור מזה שהיה באלבום הראשון ותחשבו על זה

Chot

New member
זה ממש לא נכון

יש לי את דוד ראנץ´ ויצא לי לשמוע את אנמה, ורואים שדברים השתנו, או התפתחו אם תרצה. (מלאאא מלא סינטיסייזר בחדש! אעעע) מה גם שהם החליפו מתפוף בין דיסק לדיסק והקודם שלהם היה משתולל הרבה יותר מהחדש.

KamikazA

New member
מה את מדברת!?

המתופף שלהם החדש הרבה יותר מטורף מהקודם הוא פשוט חיה על התופים! הם המתופף סקייט פאנק ופאנק ביכלל הכי טוב שאני מכיר (אני מדבר רק על פאנק)

Chot

New member
נו אז מה

בכל מיני שירי סקייטפאנק שכאלה אנשים לא אמורים לדעת לנגן! זה היה נהדר כשההוא ניסה לנגן על התופים וזה יצא לא ממר מהר! החדש עושה כל מיני שטויות עם המצילות

.Metal_F

New member
הורדת לי כל מוטיבציה לשמוע פאנק

אנשים לא אמורים לדעת לנגן? מה אני אגיד לך...ממש שיבחת פה את התחום.

למעלה