בעיקר בחיפה ות"א כי שם הם בעיקרון הכי הרבה מופיעים... ואני יודעת שלהרבה אנשם יש את הסולן שלהם באי סי קיו גם להרבה אנשים שאני מכירה יש אותם מה אתה מנסה להוכיח?!
אני סה"כ הגבתי להודעה של מישהו שאמר שבלינק 182 הם פאנק רוק אז אמרתי שהם פאנק פופ ויש כזה סוג זה סוג של פאנק... ואמרתי שיוזלס טובים מה לא הבנתם כי לפי התגובות שלכם אתם ממש לא בכיוון ולא אמרתי שבלינק 182 טובים או גרועים פשוט הוא לא סיווג אותם נכון... שרון
לדעתי בלינק טובים מאוד לא מבחינת קושי הביצוע כי כל ילד יכול לנגן את השירים שלהם ועוד נקודה למחשבה אי אפשר להגיד עליהם שהם היתמסחרו מבחינת שינויי המוזיקה כי אם תישמעו שיר מהדיסק הראשון ומהדיסק החדש אתם לא תשימו לב לשינויי בסיגנון להבדיל מלהקות כמו מטאליקה וכו´
יש לי את דוד ראנץ´ ויצא לי לשמוע את אנמה, ורואים שדברים השתנו, או התפתחו אם תרצה. (מלאאא מלא סינטיסייזר בחדש! אעעע) מה גם שהם החליפו מתפוף בין דיסק לדיסק והקודם שלהם היה משתולל הרבה יותר מהחדש.
בכל מיני שירי סקייטפאנק שכאלה אנשים לא אמורים לדעת לנגן! זה היה נהדר כשההוא ניסה לנגן על התופים וזה יצא לא ממר מהר! החדש עושה כל מיני שטויות עם המצילות