היי, אני די חדש פה ורציתי לדעת אם אתם מדברים פה גם על פאנק-רוק ועל מטאל? אם כן, אפשר להצתרף..? :)
X xero1 New member 19/7/01 #1 היי, אני די חדש פה ורציתי לדעת אם אתם מדברים פה גם על פאנק-רוק ועל מטאל? אם כן, אפשר להצתרף..?
J JOE KALIBER New member 19/7/01 #2 אישית הייתי מעדיף שלא אבל מדברים פה בעיקר על מטאל ועל העובדה שיש הגדרה אחרת של מטאל לכל להקה ככה אני הבנתי את זה לפחות
אישית הייתי מעדיף שלא אבל מדברים פה בעיקר על מטאל ועל העובדה שיש הגדרה אחרת של מטאל לכל להקה ככה אני הבנתי את זה לפחות
X xero1 New member 19/7/01 #6 RE בלינק 182 (מוזיקה הישנה והטובה), NOFX´ Useless I.D, voodoo glow skulls, deviates אלה בעיקר, אבל אני גם שומע מטאל.
RE בלינק 182 (מוזיקה הישנה והטובה), NOFX´ Useless I.D, voodoo glow skulls, deviates אלה בעיקר, אבל אני גם שומע מטאל.
S Sham 69 New member 19/7/01 #7 אוקיי שמע אחי .. בלינק זה לא פאנק רוק, אולי יש לאיזה פה ושם השפעות אבל זה לא נקרא פאנק רוק אתה גם שומע סגנונות אחרים של פאנק חוץ מפאנק רוק?
אוקיי שמע אחי .. בלינק זה לא פאנק רוק, אולי יש לאיזה פה ושם השפעות אבל זה לא נקרא פאנק רוק אתה גם שומע סגנונות אחרים של פאנק חוץ מפאנק רוק?
G GuNs N RoSes girl New member 21/7/01 #20 זה אולי דפוק ךהגיד אבל... בלינק 182 זה פופ פאנק.... נשמע מוזר.....כי זה שילוב sucks
L like_hell New member 22/7/01 #21 זה עובדה... בלינק 182 הם פופ פאנק... אני לא חושבת שהם סקייט פאנק אולי נו טוף אני לא מבינה למה אנחנו מתעמקים בבלינק 182...
זה עובדה... בלינק 182 הם פופ פאנק... אני לא חושבת שהם סקייט פאנק אולי נו טוף אני לא מבינה למה אנחנו מתעמקים בבלינק 182...
A American_Psycho New member 22/7/01 #23 איך הגעת לסקייט פאנק?!? ולמה לא להתעמק בבלינק?! זה שאת לא אוהבת אותם לא אומר שאסור להתעמק בהם..
ב בןלי New member 23/7/01 #33 מה שנכון.... אני מתחיל לאהוב אותך בלינק 182 הם דיי הלהקה הכי דבילית שאי פעם שמעתי
L like_hell New member 20/7/01 #12 פאנק... פאנק זו לא סוג מוזיקה גרועה.. ובלינק 182 הם פאנק פופ לא פאנק רוק ויוזלס ממש טובים למרות שהרבה לא מכירים אותם...
פאנק... פאנק זו לא סוג מוזיקה גרועה.. ובלינק 182 הם פאנק פופ לא פאנק רוק ויוזלס ממש טובים למרות שהרבה לא מכירים אותם...
J JOE KALIBER New member 20/7/01 #13 דיי טיפשי להגיד פאנק פופ פאנק הוא נגד פופ.. פאנק הוא נגד הכל בעצם (חוץ מאנרכיה)
A American_Psycho New member 22/7/01 #24 פאנק לא נגד הכל... ממש לא. ולא טיפשי להגיד פופ-פאנק, זה סיגנון, בדיוק פאנק-רוק או סקייט פאנק, או מה שלא תרצה..
פאנק לא נגד הכל... ממש לא. ולא טיפשי להגיד פופ-פאנק, זה סיגנון, בדיוק פאנק-רוק או סקייט פאנק, או מה שלא תרצה..
O OPERATi0N_iVY New member 21/7/01 #15 כל בן 3 מכיר את יוזלס... לכל הארץ יש את חברי הלהקה באיי סי קיו גם...