היי אני גיא =] אהלן אני גיא ואני חדש כאן =]
F faceless girl New member 18/11/05 #2 ברוך הבא ../images/Emo24.gif מאיפה אתה ובן כמה? השתלבות נעימה ומהירה
G gUy20022 New member 18/11/05 #3 חחח תודה =] אני מקדימה אם משהו אולי במיקרה מכיר אני בכיתה י עוד פחות מחודש בין 16 =]
G Girl From Mars New member 18/11/05 #12 מהמהמהמהמהמה.../images/Emo2.gif אתה מקדימה?! אני גרה ממש קרוב אליך. מכיר את אלה מי"ב במקרה? אממ... רוסטי, דנה, ניצן, נופר, מישהו?
מהמהמהמהמהמה.../images/Emo2.gif אתה מקדימה?! אני גרה ממש קרוב אליך. מכיר את אלה מי"ב במקרה? אממ... רוסטי, דנה, ניצן, נופר, מישהו?
G gUy20022 New member 18/11/05 #14 ברורררר את כולם אני מכיר שם כל אחד ואחד =] מה ספרי מי את =] אני יפתיעה אותם כשאני יפגוש אותם
F FuNnY ThInG New member 18/11/05 #5 היי גיא../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורמנו הקט אני אפרת, מירושלים.. ויוצא לי דווקא דיי הרבה לבקר בקדימה... מקווה שתהנה!
היי גיא../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורמנו הקט אני אפרת, מירושלים.. ויוצא לי דווקא דיי הרבה לבקר בקדימה... מקווה שתהנה!
F FuNnY ThInG New member 18/11/05 #8 חחחח כן אני מניחה שזה נשמע מוזר... לא אבל פשוט אבא שלי עושה כל מיני יצירות יודאיקה ובקדימה יש מין מישהו כזה עם זכוכיות.. אז הרבה פעמים אני באה איתו אז אנחנו משלבים את זה גם עם איקאה
חחחח כן אני מניחה שזה נשמע מוזר... לא אבל פשוט אבא שלי עושה כל מיני יצירות יודאיקה ובקדימה יש מין מישהו כזה עם זכוכיות.. אז הרבה פעמים אני באה איתו אז אנחנו משלבים את זה גם עם איקאה
T The Girl Who New member 18/11/05 #10 ברוך הבא גיא!../images/Emo13.gif אני טל, עוד מעט בת 18, מירושלים. זה המקום להעלות את כל הגיגיך, שאלותיך והעדפותיך לגבי טראוויס.^^ וגם דברים שלא קשורים.
ברוך הבא גיא!../images/Emo13.gif אני טל, עוד מעט בת 18, מירושלים. זה המקום להעלות את כל הגיגיך, שאלותיך והעדפותיך לגבי טראוויס.^^ וגם דברים שלא קשורים.
G gUy20022 New member 18/11/05 #15 תודה לכולם זה ממש פורום מעולה =] כן יש לי שאלה ללהקה טראוויס הייתה פעם איזה הופעה בארץ ??
F FuNnY ThInG New member 19/11/05 #16 לא לצערנו ...הם עדיין אף פעם לא הופיעו בארץ אבל פראני ביקר באילת בשנת 97 (או 98) ואפילו כתב שם את Why Does It Always Rain On Me? בגלל שירד גשם בזמן הביקור שלו אבל במופע ה-Live8 שהיה בחופש פראן אמר שהם ישמחו להופיע בארץ ואולי הם אפילו יבואו בסיבוב ההופעות הבא שלהם!! ככה שכולנו מלאי תקווה.
לא לצערנו ...הם עדיין אף פעם לא הופיעו בארץ אבל פראני ביקר באילת בשנת 97 (או 98) ואפילו כתב שם את Why Does It Always Rain On Me? בגלל שירד גשם בזמן הביקור שלו אבל במופע ה-Live8 שהיה בחופש פראן אמר שהם ישמחו להופיע בארץ ואולי הם אפילו יבואו בסיבוב ההופעות הבא שלהם!! ככה שכולנו מלאי תקווה.
G gUy20022 New member 20/11/05 #17 עלווייי וואיי זה חובה להופיעה לפחות פעם אחתת לפחות בישראל בטח אחרי ההופעה המיתקרבת של פינק פלוייד ב-2007 אינשלה שתיהייה יבואו מלא אמנים מהעולם... =)
עלווייי וואיי זה חובה להופיעה לפחות פעם אחתת לפחות בישראל בטח אחרי ההופעה המיתקרבת של פינק פלוייד ב-2007 אינשלה שתיהייה יבואו מלא אמנים מהעולם... =)