פירסינג בפיטמה1
New member
היי אני בחוץ......./images/Emo56.gif
טוב..אז הכרתי אותה באחד הפורומים באיזה אתר אינטרנט... זה התחיל מקריאת הכרטיס שלה שעניין אותי.. אמרה שהיא ואהבת חופש..דרור...אהבה חופשית היא הייתה מבוגרת ממני בכמה שנים עם בעל שנמצא כל הזמן בעסקים בחו"ל בקיצור...אתם יודעים.. התכתבנו לנו תקופה מסויימת כל פעם שולחים מסרים ובודקים גבולות. יום אחד שלחתי לה מסר "נו אז נפגשים הערב"?? אתה פנויה בתשע הערב?? אם כן יש לי כמה שעות פנויות... אחלא..תבואי לקפה נשב,נכיר ואולי..נזרום.. ב20:55 צלצל הנייד..היי אני בחוץ......ה
שלי דפק..וואי ואם אני אתפדח..אולי אני מכיר אותה או היא אותי..?? פתחתי את הדלת..... היי אני איריס...מה שלומך??? היי נתתי לה
במבוכה כזו ..היא נכנסה וסגרתי את הדלת אחריה.. ישבנו לנו על הערסל בגינה בין הרוזמרין הריחני והנענע...התאורה הרומנטית ושתינו יין לבן... אז מההההה...שאלה..ככה אתה מפתה אותי????? שאלה אותי בקול נמוך ושקט...קצת נבוך מכך....אבל ליטפתי אותה בצווארה ואמרתי..אני לא רואה שישנה התנגדות...להיפך ישנה היענות אז למה לא לזרום עם כך... היא חייכה אליי וליטפה את צווארי..מקרבת את פיה אל פי מפשקת את שפתיה ומנשקת אותי בתחילה בעדינות ואח"כ כשתיאמנו את שפתותינו החלה לנשוך את שפתיי קלות והנשיקות החלו להיות פראיות..לשונה בתוך פי חוקרת וחוקרת..לופתת את עורפי ושורטת בעדינות שעושה לי צמרמורות בכל גופי... נשכבתי על הערסל בגינה והיא עליימלטפת את צוארי בלשונה הרטובה שופכת קצת יין עליי ומלקקת בתאווה מעבירה את לשונה מאחורי אוזניי אוייייי איזו הרגשהההה מטרפפתתתת אולי נעבור לחדר שאלה....נכנסנו לחדר וכאן חיכתה לה הפתעה.... נירות ריחניים פזורים במקומות שונים בחדר, קטורת ריחנית מיטה גדולה... שמתי מוזיקה שקטה בסי.די. היא החלה להוריד את חולצתה..חכי. אני רוצה להפשיט אותך לקצב המוזיקה...רקדנו לנו סלאוו לאט לאט מורידים אחד מהשני את בגדיו...עד שנשארנו עירומים ממשיכים את הסלואוו.... זיקפתי כבר החלה לנסוק לגבהים...והתחלנו להתחכך זה בזו...הרגשתי אותה רטובה בין ירכיה...שנינו באותו הגובה...180 ויש המון מה ללטף.. אויייייייייי אהההה איזו הרגשה...סובבתי אותה עם גבה אליי..הזין שלי נכנס בין פלחי ישבנה מאחורה...והיא סגרה את ירכיה עלייו..המשכנו לנוע לאט לאט לקצב המוזיקה...תפסתי את שדיה המלאים וליטפתי אותם ברכות משכרת נושק לצוארה בעדינות ואח"כ בפראות...היא זרקה את ראשה אחור וליקקתי את צוארה שנחשף אליי במלוא אורכו... שלחתי לשון רטובה אל אוזנה וליקקתי מאחוריה אוהההההההה כןןן תמשיךךךך...זה טובבב אני לא יכולה יותר.... השכבתי אותה במיטה...ולקחתי מטפחת וקשרתי את עיניה....ששששש אל תפחדי..אני לא אעשה לך משהו שלא תאהבי...שמתי על כל פרק ידה אזיקים עם ריפוד....ראיתי את הבעת פניה המופתעים...שששש אל פחד.... לקחתי שמן עיסוי ריחני ויצקתי על גופה.מהצוואר ועד למשולש המגולח למשעי שלה....מתחיל לעסות בצואר לאט ובסיבובים..יורד לאט אל שדיה תופס שד ביד אחת ומעסה אותו ומצד שני מלקק את פיטמתה הגדולה והוורודה. אוההההה כןןןן..תמשיך...אני רוצה עכשיו.....אבל אני עדיין משהה את גמירתה...אני לופת את שני שדיה ומעסה אותם ביחד מסובב לאט לאט...ברכות הורגת...אני יורד בלשוני אל ביטנה נושך ומלקק את כולה את ביטנה הסקסית של אשה בשלה..יורד לצדדים עם לשוני והיא מתפתלת ללא יכולת הגבה.... היא מפשקת את רגליה ואני רואה שהיא רטובה לגמרי..נוזליה יורדים בקצב מטורף והיא רוצה לגמור אבל אני עדיין לא מוכן לזה... אני מפשק את רגליה שנפתחות אליי יוצק שמן על הכוס הנוזל ומעסה את ירכיה הפנימיות...לאט לאט..מתקרב באצבעותיי את הפתח הבוער מתאווה אליי היא גונחת וגונחת...ואני שולח אצבע ומלטף את שפתי ערוותה התפוחים...אצבעי נרטבת מייד אני מעלה ומוריד את אצבעי בתוכה מחדיר מעט ומוציא...אני שולח את לשוני ומלקק את כל הכוס הנוטף עסיס לכל אורכו מחדיר לשון לבפנים עולה לכיוון הדגדגן אוחז אותו בין שיניי ומרפה...ככה כמה פעמים..כןןן כן כןןן אני רוצה אותך.עכשיו..אהההה ממממממממממ מממממממ מממממ...........אני שם קונדום על איברי הזקור והרותח....ממשיך תוך כדי כך ללטפה למטה...אני מחדיר את איברי לתוכה...איזו הרגשה נפלאה...היא כ"כ רכה וחמה מבפנים....חזק...חזק..כןןן חזקק...היא גונחת אל תוך אוזניי..היא לא יכולה ללפות אותי כלל כי עדיין לא שחררתי אותה... אני דוחף פנימה וחוצה..מוציא את הזין חלופון ומכניס במהירות ובכוח.... היא לופטת אותי ברגליה הארוכות מצמידה את ישבני אל נשיותה הרוטטת....פתאום היא נרעדת בצורה מטורפת...אה אההה כןןן אנייי....אהההההההההה אהה.כןןן...אויייי אני לא יכולה יותררר.......אהההההההה וגומרת בפראות..גל אחר גל......אני תופש את גופה ומצמיד אליי משחרר את האזיקים....היא מתייפחת קלות ומחבקת אותי חזק חזק...ואני אותה......ומה איתך...גמרת..שאלה.... לא גמרתי אבל אני מאושר שאת מאושרת..... היא חייכה אליי ונישקה אותי בלהט.....ממממממ אל דאגה...אני אשוב....לסגור איתך חשבון... היא התלבשה והלכה לה...... האם אזכה לראותה שוב....??? פירסססס
טוב..אז הכרתי אותה באחד הפורומים באיזה אתר אינטרנט... זה התחיל מקריאת הכרטיס שלה שעניין אותי.. אמרה שהיא ואהבת חופש..דרור...אהבה חופשית היא הייתה מבוגרת ממני בכמה שנים עם בעל שנמצא כל הזמן בעסקים בחו"ל בקיצור...אתם יודעים.. התכתבנו לנו תקופה מסויימת כל פעם שולחים מסרים ובודקים גבולות. יום אחד שלחתי לה מסר "נו אז נפגשים הערב"?? אתה פנויה בתשע הערב?? אם כן יש לי כמה שעות פנויות... אחלא..תבואי לקפה נשב,נכיר ואולי..נזרום.. ב20:55 צלצל הנייד..היי אני בחוץ......ה