היי אני אפרת

D: אני אלמד את זה שנה הבאה!

1.האם אתה נוהג לבלות עם הורייך?. כן 2.האם אתה משתף את הורייך במתרחש בחייך הפרטיים?. לא (בדר"כ לא. אבל יש דברים שכן). 3.האם טסת לחו"ל יותר מ5 פעמים?. לא 4.האם אתה מאמין שתוכל לעבור לגור בדירה ללא הורייך בקלות? כן 5.האם יש למשפחתך יותר מרכב אחד?. כן 6.יצאת עם חברים בערב והורייך ביקשו שתחזור בשעה מוקדמת, האם אתה חוזר בשעה אשר ביקשו? כן 7.האם יש בביתך יותר ממחשב אחד?. כן 8.אם הורייך יסעו לטיול ארוך, האם אתה מאמין שתוכל להסתדר לבד בלעדיהם כל זמן העדרם? כן 9.האם הורייך מבקשים מדי פעם שתצמצם בהוצאותייך?. לא (בקושי ומוציאה). 10.האם אתה משתף את הורייך בחוויות חיוביות שחווית?. כן 11.האם מבחינתך הורייך הם מקור התייעצות עבורך?. לא 12.האם אתה עובד על מנת לסייע בבית?. לא 13.האם אתה מספר להורייך על מעשים שליליים שביצעת?. כן 14.האם אתה עובד לכלכלתך בלבד?. לא 15.האם אתה מאמין שהורייך מכירים אותך ואת אישיותך? כן (הם מכירים אותי מהרגע שנולדתי..) 16.כאשר הורייך כועסים עלייך ומענישים אותך, האם אתה מרצה את עונשך? לא 17.האם יש לך רשיון?, אם כן האם יש לך רכב משלך?(הוסף את המילה "כן" אם יש צורך). לא 18.נתקלת בבעיה חברתית, האם תעדיף לשוחח עם הורייך או עם חברייך?. לא 19.אם הורייך מטילים עלייך מטלות בבית, האם אתה מבצע את המטלות? כן 20.האם אתה יוצא בערבים יותר מאשר פעם בשבוע?. כן 21.כאשר הורייך אומרים לך משהו שלא מוצא חן בעינייך, האם אתה עונה להם בזלזול ואף מרים את קולך?. כן 22.אחד מחבריך משתמש בסמים, אתה רואה שהם משפיעים עליו לרעה ואתה רוצה לעזור לו, האם תבקש עזרה מהורייך?. כן 23.אם הורייך לא אוהבים אחד מחברייך ומבקשים ממך שלא להיפגש עימו יותר, האם אתה מכבד את רצונם?. באופן חלקי. זה כבר קרה לי בעבר, הם לא אהבו אחת מחברותיי ועד היום אני בקושי ומזמינה אותה אליי, בשביל לכבד את ההורים. הם יודעים מתי אני נפגשת איתה, אבל העיקר שלא בבית. 24.האם יש לך חדר משלך?. כן

אופס!

18.נתקלת בבעיה חברתית, האם תעדיף לשוחח עם הורייך או עם חברייך?. בטעות רשמתי לא..XD עם חבריי..

יSublime

New member
כי סוציולוגיה זה המקצוע הכי משעמם שאי פעם

יצא לי ללמוד...יש כאלה מעטים שזה מעניין אותם אבל אותי לפחות וגם את הרוב זה מרדים פשוט..

שRונה

New member
לאלאלא

זה אחד המקצועות היותר מענייניםם אצלינו הרוב אוהבים אותו:)

יSublime

New member
אוי כל הבנות הפלצניות האלה

שהנושא הזה אשכרה מענין אותם.. את בטח גם מרחיבה פסיכולוגיה

שRונה

New member
זה אחד המקצועותת...

גם יש לנו מורה תותחיתתת:) בכללי אחלה מקצועע

ויזן

New member
סוציולוגיה פסיכולוגיה 5 יחידות זה ה-דבר

ויעל רון המלכה פשוט

אני לא חושבת.

חוצמזה, לקחתי עם זה קרימינולוגיה, שהמורה של זה קשוחה וזה משהו שחסר קצת בבצפר שלי ואני כל כך אוהבת ללמוד בקשיחות.. אחרת אני פשוט מזניחה..ואם שני המקצועות באים ביחד אז צריך לנצל את זה וזהו =] (חח אל תייאשי אותי עכשיו)

lolita205

New member
תירגע ומהר ../images/Emo70.gif

יעל רון היא מלכה וגם ליאורה סבירה {למרות שמבחינה כלכלית ליאורה היא מלכה... XD} וזה לא מקצוע משעמם למי שאוהב את זה וזה אשכרה מעניין אותו.. אולי אותך זה לא מקצוע שמעניין ולא משהו שאתה קשור אליו אבל אני לדוגמא ממש אוהבת את זה ושמחה שהרחבתי את זה.. כל אחד והדעה שלו ותחומי העניין שלו... פרויד המלכיזציה

ליזיגי

New member
חן לקחת את העסק קשה חחחח

ולדעתי- כולם צריכים להרחיב היסטוריה כלכך מעניין וכלכך חשוב !!!!

chen galili1

New member
עונה=]

1.האם אתה נוהג לבלות עם הורייך?. כן 2.האם אתה משתף את הורייך במתרחש בחייך הפרטיים?. לא בהכל 3.האם טסת לחו"ל יותר מ5 פעמים?. לא 4.האם אתה מאמין שתוכל לעבור לגור בדירה ללא הורייך בקלות? לא 5.האם יש למשפחתך יותר מרכב אחד?. אמ..כן ההורים גרושים 6.יצאת עם חברים בערב והורייך ביקשו שתחזור בשעה מוקדמת, האם אתה חוזר בשעה אשר ביקשו? תלוי מתי ואני שואלת אותם גם עם יש סיבה מיוחדת שאני יחזור מוקדם ומתי 7.האם יש בביתך יותר ממחשב אחד?.לא 8.אם הורייך יסעו לטיול ארוך, האם אתה מאמין שתוכל להסתדר לבד בלעדיהם כל זמן העדרם? תלוי כמה זמן 9.האם הורייך מבקשים מדי פעם שתצמצם בהוצאותייך?. כן בעיקר עם הפלא 10.האם אתה משתף את הורייך בחוויות חיוביות שחווית?. כן=] 11.האם מבחינתך הורייך הם מקור התייעצות עבורך?. לא תמיד 12.האם אתה עובד על מנת לסייע בבית?. לא 13.האם אתה מספר להורייך על מעשים שליליים שביצעת?. לא 14.האם אתה עובד לכלכלתך בלבד?. לא 15.האם אתה מאמין שהורייך מכירים אותך ואת אישיותך? כן אבל יש בי עוד צדדים 16.כאשר הורייך כועסים עלייך ומענישים אותך, האם אתה מרצה את עונשך? הם לא נותנים עונשים 17.האם יש לך רשיון?, אם כן האם יש לך רכב משלך?(הוסף את המילה "כן" אם יש צורך). אין רשיון 18.נתקלת בבעיה חברתית, האם תעדיף לשוחח עם הורייך או עם חברייך?. חברים 19.אם הורייך מטילים עלייך מטלות בבית, האם אתה מבצע את המטלות? כן 20.האם אתה יוצא בערבים יותר מאשר פעם בשבוע?. לא 21.כאשר הורייך אומרים לך משהו שלא מוצא חן בעינייך, האם אתה עונה להם בזלזול ואף מרים את קולך?. כמשהו מעצבן אותי אז כן 22.אחד מחבריך משתמש בסמים, אתה רואה שהם משפיעים עליו לרעה ואתה רוצה לעזור לו, האם תבקש עזרה מהורייך?. כן 23.אם הורייך לא אוהבים אחד מחברייך ומבקשים ממך שלא להיפגש עימו יותר, האם אתה מכבד את רצונם?. הם בחיים לא יבקשו ממני דבר כזה 24.האם יש לך חדר משלך?.כן מקווה שעזרתי=]

R o t e m G

New member
עונה

1. האם אתה נוהג לבלות עם הורייך?. כן 2. האם אתה משתף את הורייך במתרחש בחייך הפרטיים?. כן 3. האם טסת לחו"ל יותר מ5 פעמים?. כן 4. האם אתה מאמין שתוכל לעבור לגור בדירה ללא הורייך בקלות? כן 5. האם יש למשפחתך יותר מרכב אחד?. כן 6. יצאת עם חברים בערב והורייך ביקשו שתחזור בשעה מוקדמת, האם אתה חוזר בשעה אשר ביקשו? כן 7. האם יש בביתך יותר ממחשב אחד?. כן 8. אם הורייך יסעו לטיול ארוך, האם אתה מאמין שתוכל להסתדר לבד בלעדיהם כל זמן העדרם? כן [כבר קרה] 9. האם הורייך מבקשים מדי פעם שתצמצם בהוצאותייך?. לא 10. האם אתה משתף את הורייך בחוויות חיוביות שחווית?. כן 11. האם מבחינתך הורייך הם מקור התייעצות עבורך?. כן 12. האם אתה עובד על מנת לסייע בבית?. לא 13. האם אתה מספר להורייך על מעשים שליליים שביצעת?. כן 14. האם אתה עובד לכלכלתך בלבד?. לא [לא עובדת] 15. האם אתה מאמין שהורייך מכירים אותך ואת אישיותך? כן 16. כאשר הורייך כועסים עלייך ומענישים אותך, האם אתה מרצה את עונשך? כן 17. האם יש לך רשיון? לא 18. נתקלת בבעיה חברתית, האם תעדיף לשוחח עם הורייך או עם חברייך?. חבריי 19. אם הורייך מטילים עלייך מטלות בבית, האם אתה מבצע את המטלות? כן 20. האם אתה יוצא בערבים יותר מאשר פעם בשבוע?. לא 21. כאשר הורייך אומרים לך משהו שלא מוצא חן בעינייך, האם אתה עונה להם בזלזול ואף מרים את קולך?. כן 22. אחד מחבריך משתמש בסמים, אתה רואה שהם משפיעים עליו לרעה ואתה רוצה לעזור לו, האם תבקש עזרה מהורייך?. כן 23. אם הורייך לא אוהבים אחד מחברייך ומבקשים ממך שלא להיפגש עימו יותר, האם אתה מכבד את רצונם? כן/לא - זה נראה לי מאוד תלוי. אני מניחה שהם יסיברו לי את השיקולים שלהם וכך אני אוכל להבין ושקול בעמי. 24. האם יש לך חדר משלך?. כן

להלה006

New member
עונהה[:

1.האם אתה נוהג לבלות עם הורייך?. כן 2.האם אתה משתף את הורייך במתרחש בחייך הפרטיים?. כן 3.האם טסת לחו"ל יותר מ5 פעמים?. לא 4.האם אתה מאמין שתוכל לעבור לגור בדירה ללא הורייך בקלות? לא 5.האם יש למשפחתך יותר מרכב אחד?. כן 6.יצאת עם חברים בערב והורייך ביקשו שתחזור בשעה מוקדמת, האם אתה חוזר בשעה אשר ביקשו? כן 7.האם יש בביתך יותר ממחשב אחד?. כן 8.אם הורייך יסעו לטיול ארוך, האם אתה מאמין שתוכל להסתדר לבד בלעדיהם כל זמן העדרם? לא 9.האם הורייך מבקשים מדי פעם שתצמצם בהוצאותייך?. כן 10.האם אתה משתף את הורייך בחוויות חיוביות שחווית?. כן 11.האם מבחינתך הורייך הם מקור התייעצות עבורך?. כן 13.האם אתה מספר להורייך על מעשים שליליים שביצעת?. לא הם מגלים לבד חח 14.האם אתה עובד לכלכלתך בלבד?. לא 15.האם אתה מאמין שהורייך מכירים אותך ואת אישיותך? כן 16.כאשר הורייך כועסים עלייך ומענישים אותך, האם אתה מרצה את עונשך? כן 17.האם יש לך רשיון?, אם כן האם יש לך רכב משלך?(הוסף את המילה "כן" אם יש צורך). לא 18.נתקלת בבעיה חברתית, האם תעדיף לשוחח עם הורייך או עם חברייך?. גם וגם 19.אם הורייך מטילים עלייך מטלות בבית, האם אתה מבצע את המטלות? כן 20.האם אתה יוצא בערבים יותר מאשר פעם בשבוע?. כן 21.כאשר הורייך אומרים לך משהו שלא מוצא חן בעינייך, האם אתה עונה להם בזלזול ואף מרים את קולך?. לא 22.אחד מחבריך משתמש בסמים, אתה רואה שהם משפיעים עליו לרעה ואתה רוצה לעזור לו, האם תבקש עזרה מהורייך?. לא 23.אם הורייך לא אוהבים אחד מחברייך ומבקשים ממך שלא להיפגש עימו יותר, האם אתה מכבד את רצונם?. לא 24.האם יש לך חדר משלך?. כן

למעלה