היי....אממ...חדשה..

XxMidnightxX

New member
היי....אממ...חדשה..

היי.. קוראים לי אביטל אני בת 17 וחצי אני וחבר שלי חגגנו (כל אחד בניפרד..) 4 חודשים ביחד ביום שלישי.. הוא משרת בחייל האויר הוא התחיל את השרות שלו לפני חודשיים בערך... בסוף הטירונית שלו שלושה חודשים הוא ילמד להיות מ''כ טירונים.. אממ..אני עדיין לומדת... מחכה כל ערב לשיחה של כמה דקות איתו... ואממ...לא יודעת מה עוד לכתוב אני מניחה שאם יש שאלות... אתן מוזמנות לשאול... ^__^

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה :)

אני שחר בת 17 וחצי. חבר שלי ואני יחד שנה ו5 והוא כבר 10 חודשים (בדיוק היום!) בהנדסה קרבית :) מקווה שתשלבי כאן בפורום וכולנו כאן כדי לעודד, לעזור, לתמוך אחת בשניה D: אם זה בצדדים הטובים וגם ברגעים הקשים מעט ^^ חיל האוויר שליטעע!! (הייתי חייבת....)

GrowingMadness

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

שי, 18, חברה של כפיר'ניק. [מרץ 09]. כבר שנה ו<עוד יומיים> 3 חודשים

נשמע מוכר מה שאת מתארת... ../images/Emo10.gif

אבל אני בטוחה שאחרי הטירונות יהיה לכם יותר קל
תוכלו לדבר יותר וכאלה. תהיו חזקים! אגב אני ריטה. ברוכה הבאה וזה

dandi99

New member
ברוכה הבאה :)

אני דניאל , בת 20 .החבר שלי שריונר כבר שנתיים + . גם אנחנו חגגנו השבוע כל אחד בנפרד את ה7 חודשים יחד... ואגב , גם אני משרתת בחיל האויר כמו החבר שלך. בד"כ מ"כ טירונים של חיל האויר זה בטכני בחיפה ועד כמה שאני יודעת יש להם יציאות לא רעות. אנחנו כאן לכל דבר שאת צריכה :).

XxMidnightxX

New member
חח...הלוואי...

הוא משרת בביסל''ח..(ככה כותבים את זה...?..לא זוכרת..) קיצר הוא ליד באר שבע...

dandi99

New member
הוא בטירונות לא?

כנראה אחרי זה הוא עובר לחיפה... בטכני בד"כ עושים חיל אויר את הטירונות.

XxMidnightxX

New member
לא נראה לי...

ממה שאני יודעת הוא עושה בביסל''ח גם את הקורס מכ''ים אבל יכול להיות...

dandi99

New member
לא הבנת אותי :)

התפקיד שלו לפי מה שהבנתי ממך הוא הולך להיות מ"כ טירונים בחיל האויר לא? כשהוא יסיים את הקורס מכ"ים הוא יהיה בטכני בחיפה. כמובן שהוא בקורס ובטירונות הם סוגרים. אבל רוב הטירונות שבטכני הן נורא קצרות משהו כמו איזה שבועיים. ואולי שבת אחד הם סוגרים וגם אז זה לא כל המפקדים. dont worry be happy

XxMidnightxX

New member
חחח

חח...אני כל כך מקווה שאת צודקת...העיניין הוא שהוא רוצה למשיך לקצונה...כמובן שאני אתמוך בו.. אבל זה גם הרבה זמן לא?

dandi99

New member
קצונה זה כבר אחרת...

בקצונה בד"כ סוגרים הרבה אבל זה תלוי בתפקיד ואיזה מסלול עושים. גם החבר שלי רצה קצונה ובגלל שהוא חריג פז"מ הוא היה צריך לעלות לועדת חריגים. קצונה כבר כנראה לא תהיה..אבל לפני זה אמרתי שאני איתו עם קצונה ובלי קצונה. צריך לתמוך בהם בכל מצב :)

XxMidnightxX

New member
כן אני יודעת

הוא יודע שאני אתמוך בו לא משנה מה ושאני אהיה גאה בו בכל מה שהוא יעשה.. וזה באמת הכי חשוב..

למעלה