היי....אם תוכלו לעזור..

pushpu

New member
היי....אם תוכלו לעזור..

היי לכולם!:) אני וחבר שלי גרים ביחד..אנחנו כבר עוד מעט שנתיים, בני עשרים. הייתי בערך כל השנתיים האלה על גלולות למרות שלא נהניתי מהסקס בכלל.אני לא גומרת לא מחדירה, לא כשהוא עושה לי ביד, ולא משומדבר אחר.ההרגשה שלי היא שהוא לא כל כך משקיע גם. דיברנו על זה עשרות אלפי פעמים, והוא התנהג כאילו שאין לו מה לעשות בעניין. בסופו של דבר אמרתי לו שאפסיק לקחת גלולות מכיוון שאיני נהנית מהסקס בינינו{ למה לי להכניס הורמונים לגוף ללא סיבה?} הוא לא ענה. אחרי חודש בלי גלולות אני מרגישה הרבה יותר טוב..{אני עדיין לא גומרת אבל..}גם הרבה יותר חרמנית..אבל הוא נעלב. לא מוכן לעשות שומדבר ללא גלולות כי הוא מפחד מההריון. צודק. אבל בכל זאת..מה אני אמורה לעשות להמשיך לקחת גלולות כדי שיהיה איזשהו סיכוי למגע מיני בינינו או להשאיר את זה כך? תודה! בר

שלום ../images/Emo42.gif

את מציגה בעיה הקשורה למין אבל נשמע שמשהו ביחסים שלכם לא ממש עובד בשבילך. לא רק הסקס. אם את אומרת לו שאת לא נהנית, ואפילו מגיעה למצב שאת ממש עושה אקט בכיוון, והוא מגיב בעלבון במקום בשמחה על כך שאת מנסה לעשות טוב לעצמך ולשפר את הרגשתך, (+שהפך אותך להרבה יותר חרמנית), אז מה את עושה איתו בעצם? סליחה על השאלה הבוטה...
ואם את לא נהנית מהמין בכלל עם גלולות, אז למה לעשות אותו בעצם? האם עם עצמך את כן גומרת?

pushpu

New member
כן..

הפעם הראשונה שלי הייתה אתו.וחשבתי שמין אמור להיות דבר מופלא {וכן ברגעים מסויימים אני מרגישה שזה מדהים ששני בני אדם מתאחדים לאחד} אבל זה פשוט לא מספק אותי.אני אוהבת את הבן אדם...אבל הסקס בינינו לא הולך..אני לא נהנית..וכשאני עם עצמי כן. אנחנו מגיעים למצב שהוא הולך לישון ואני נשארת מול הטלויזיה ומענגת את עצמי. וכמה כבר אפשר להסביר לבן אדם שישקיע בי יותר.{הוא אומר שהוא עושה כל מה שהוא יכול..האמנם?}. נמאס לדבר על זה.השאלה מה עושים הלאה... הצעתי לו לגוון אולי לקחת סרט כחול, הרי אנחנו זוג צעיר, לי כמעט ואין ניסיום במין ,אז לא יזיק קצת לגוון...אבל הוא בשלו,"אולי". "בפעם אחרת.. ". אני מתוסכלת.

המממ...

כמו שזה נשמע, אז הבעיה האמיתית היא באיכות התקשורת ביניכם. את מעבירה לו מסר שוב ושוב, והוא בוחר להתעלם. למה את חושבת שסרט כחול יסדר את עניין התקשורת ביניכם? אכן נשמע מאד מתסכל...

לדעתי

יש משהו לא תקין בזה שאת מביעה כל כך הרבה חוסר סיפוק, והוא נשאר די אדיש לזה ולא מנסה להציע או לחשוב על דברים יצירתיים יותר או לנסות דברים חדשים כדי לספק אותך...
זה בהחלט נורה אדומה שמשהו בתקשורת או בהדדיות של הקשר שלכם לוקה בחסר.

תקשורת היא הבסיס לקשר מוצלח.

אני חושבת שזה נפלא שאת מסוגלת לדבר איתו ולהסביר לו ואני חושבת שזו צריכה להיות נורה אדומה בשבילך שאתם לא מסוגלים לתקשר בצורה בריאה (ושאת מרגישה מתוסכלת ומותקפת). נראה לי ששווה לפנות לייעוץ. בשביל לשפר את התקשורת ולעזור לו להבין שאת לא נגדו ושגם לך מגיע (ובהחלט מגיע לך!) להנות מהמין שלכם. בנוסף, כדאי להתייעץ עם גניקולוג\ית לגבי סוג הגלולות. בכל גלולה יש מינון שונה והרכב שונה של הורמונים ויכול מאוד להיות שגלולה אחרת לא תפגע בחשק שלך

pushpu

New member
השאלה היא..

האם מפרקים קשר בגלל זה? כלומר, תמיד חשבתי {כשהייתי בתולה..} שסקס זה דבר שולי בסקס, שהאהבה הכי חשובה.. אבל עכשיו אני שואלת את עצמי האם כדאי לפרק קשר של שנים בגלל סקס וחוסר סיפוק?

ושוב...הנקודה היותר משמעותית

היא עניין התקשורת. אם התקשורת בינכם מחוץ למיטה היתה טובה, אני מאמינה שזה היה משפיע גם על מה שקורה במיטה. בעיית תקשורת היא סיבה מבחינתי לפנות לקבל עזרה, אני לא נוטשת קשר שיש בו אהבה כי אהבה אמיתיתי ובריאה היא משהו שלא פוגשים כל יום. אם את לא מאמינה בייעוץ או שלא בא לך להשקיע בקשר אז כן, אני חושבת שבעיית תקשורת היא ה-סיבה לפרק קשר. אם את רוצה (כפי שאת עושה) להתעלם מבעיית התקשורת, ולהתמקד רק בבעיה ביחסי המין אז גם פה התשובה דומה. שווה ללכת ביחד ליעוץ מיני, או אפילו לבד...אל סקסולוג. הרבה פעמים זה מאוד מועיל. אם את לא רוצה\יכולה\מאמינה בזה, אז אני מאמינה שהתיסכולים מהסקס בסופו של דבר יפגעו מאוד בקשר.

למעלה