היי אלישע

מ א ש ה

New member
היי אלישע

א. היכן ממוקמים קבצי ההסבר של חיה ושלי? אינני מוצאת אותם. ב. מאחר והתקליטור שלי נשאר בכפר סבא התקנתי את תכנת הצייר מ- ללמוד וללמד. ההתקנה מודיעה לי שהתכנה אינה חופשית והיא לשימוש לחודש בלבד. האמנם? מאשה.

Elishabb

New member
הי מאשה- ממש לא הבנתי את ההודעה

שלך. לאיזה קבצים את מתכוונת? לאיזה תוכנת צייר את מתכוונת? אלישע

מ א ש ה

New member
היי אלישע

נכנסתי לאתר ללמוד וללמד - לתכנות הורדתי משם את PSP. כשהתקנתי אותה אצלי במחשב ופתחתי את התוכנה קבלתי הודעה שהתוכנה אינה חופשית, היא מסוג ShareWare והיא ל- 30 יום. אגב, בתקליטור עד כמה שזכור לי היה רק קובץ התקנה אחד ואילו בדף האינרטרנט יש שני קבצים: setup.exe ן- setup.wo2. האם להתקין את שניהם? יתכן שלא התקנתי נכון?

Elishabb

New member
שלום מאשה

אכן התוכנה היא היא תוכנת ShareWare. גם בתקליטור היא מופיעה בשני קבצים וזאת כדי לאפשר את שמירתם על תקליטוני 1.44M. כדי להתקין יש להוריד את שני הקבצים למחיצה אחת ולפעיל את קובץ setup.exe. ההתקנה מוצאת כבר את הקובץ השני וממשיכה את ההתקנה ברצף. אלישע

מ א ש ה

New member
היי אלישע

אם כך היא תפסיק לפעול לאחר 30 יום? שאלתי גם הין ממוקמים תקצירי המפגש של חיה ושלי. אני לא מוצאת אותם במאגר הקבצים. ובנוסף בקשה אחרונה: כשהיינו בכפר סבא העליתי קובץ גולמי למאגר הקבצים שבצ´אט של ללמוד וללמד. זהו קובץ גולמי ואין טעם שהוא ישאר שם. האם תוכל להסיר אותו?

Elishabb

New member
שלום מאשה

לא, היא לא תפסיק לעבוד לאחר 30 יום אבל זה לא משנה את הגדרת כתוכנית ShareWare. את הקבצים שלך ושל חיה הדס העבירה לאחר מיון למחיצת הקבצים הממוינים על פי נושא. חפשי אותם שם. מחקתי את הקובץ שביקשת אלישע

ronitgl

New member
תקציר המפגש

מאשה גם אני לא מוצאת את תקצירי המפגש בפסח.אם תמצאי אנה עדכני.תורה רונית

תקציר המפגש!

אני זוכרת שהעברתי את הקובץ לתיקיה מסויימת, אבל לצערי אני לא מוצאת את זה עכשיו. אנא צרפי זאת שוב, אני אוסיף תיקיה בשם: "בעקבות המפגש" ואעלה את זה לשם. תודה מראש, וסליחה ...

למעלה