היי אלישע!

מ א ש ה

New member
היי אלישע!

בזמנו העלית תוכנה של מייקרוסופט שמרזה קבצים Html שהוכנו בוורד. אני זוכרת שהודתי אותה והפעלתי אותה אך אינני זוכרת את זמה ולכן אני מתקשה למצוא אותה. האם תוכל להזכיר את שמה? בתודה, מאשה.

Elishabb

New member
היי מאשה

התוכנה נקראת בשם msohtmf2.exe ותוכלי להוריד אותה מארכיון הקבצים, מחיצה בשם בניית אתרים, תת מחיצה דוחס דפי html. אלישע

שלומי

New member
אם איני טועה

התוכנה עובדת על הגרעין של אופיס 2000 בלבד.אין לנסות להתקינה על xp או על 97 !!! היא מצמצמת את הקוד רק במעט מאחר ואת ההגדרות של קובץ ה- xml היא אינה יכולה לנקות!(הקובץ הנלווה)

שלומי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני כל הזמן כאן

Elishabb

New member
שלומי - לא מדוויק

בלחצן ה options של התוכנה אתה יכול לשלוט על רמת הניקוי של הקבצים. במקרים מסויימים התוצאה יכולה להיות מדהימה. לא בבדקתי אם היא עובדת עם קבצי 97 או xp. אלישע

שלומי

New member
ניסיתי להפעיל אותה ב xp

והיא לא עבדה בכלל(בקושי הצלחתי להתקין אותה - לאחר 3 נסיונות הצלחתי) לעומת זאת ניסיתי אותה על 2000 והיא ניקתה משהו כמו 20%-15% בלבד וזה היה ממש לא משמעותי יחסית לנפח הכללי של הדף הנבדק.

מ א ש ה

New member
לשלומי!

ראיתי שבמאגר הקבצים שלך יש תכנות ניקוי. האם זה קשור לענין? האם תדבר על זה במפגש שלנו?

מ א ש ה

New member
לאלישע msohtmf2.exe

היי אלישע. תודה. התוכנה היתה אצלי כבר מזמן אבל לא זכרתי את שמה. הצלחתי להקטין נפח קבצים שהופקו בוורד ב- 50%. אינני מרבה בדיבורים, אך אנצל הזדמנות זו כדי להביע את הערכתי להשקעה הרבה של זמן עבודה, חשיבה ויצירתיות שאתה מקדיש ומעניק לפורום. תודה על הכל.

מ א ש ה

New member
לשלומי!

סליחה על הטעות שלי. בטוח יש לך הרבה מה לתרום למפגשים. לא נוותר על תרומתך. תודה. מאשה.

למעלה