היי איל

אושרת28

New member
היי איל

לפעמים בא לי להרוס את הכל ואז אני יודעת , שלא כדאי איך אפשר להתגבר על רטט הנמוך הזה.. שלפעמים אני פועלת ממנו. אני פשוט צריכה חיזוק. תודה.

תתני לאור וטוב להציף אותך...

אהלן, לעניות דעתי כאשר רגשות של הרס דכאון שליליות מציפים אותנו והדבר עושה לנו רע(בצורה חולנית לעיתים אני מרגיש טוב מרגשות כאלו), עלינו או לתעל את אותם הרגשות למקום חיובי או תכף לתת לצד של האור והאהבה להתגבר על אותו יצר הרסני ושלילי, רק אל תשכחי שגם אותו יצר הרסני ושלילי בא ללמדך משהו...(אולי פשוט נקודה שבה את דווקא צריכה להרפות מהכול?). תקראי את הודעתי לגבי אהבה,אולי זה יעזור לך קצת... אני גם אקדיש לך משהו ספציפי: "מילה אחת משחררת אותנו מכל כובדם וכאבם של החיים:המילה היא אהבה."

אושרת28

New member
|נשיקכל החים שלנו הם לימוד והשרדות

תודה על האהבה.. לגבי פחד ידוע לי שאם אנחנו נאחזים בו הוא זה שיוצר לאט לאט את המציאות שלנו כמו שלמדתי אנרגיה הולכת בעקבות המחשבה ומתאימה את עצמה אליה אבל בזמן האחרון הוא ממש מציק לי ה"פחד" הזה. מכל מיני דברים. איך..? א אני מרגישה שיש לי שינוי לרטט יותר גבוה.... אבל..... אני לא כל כך אשפית ב לנטרל מחשבה לרטט של אהבה כניראה. זה יקח זמן. אשמח לקבל תגובות.

זו את שאמרת...

מוכרת לך ההודעה הזאת?(מה-27/7/03). "איל אני וחווה שינוי שרק עכשיו אני יודעת שהוא שינוי אמיתי ללא חיקויים, מסכות, פחדים, והעינינים זורמים להם בכייף והעציץ נהפך לאט לאט לעץ. המשך שבוע מואר לכולם" אז קצת קשה שפתאום הפחד משתלט ולא מרפה, אבל כמו שציינתי מקודם או שפשוט תרפי או שתתעלי את ההרגשה למקום הנ"ל.

אה ועוד דבר...

בעניין הפחד שאמרת שנובע" מכל מיני דברים" זכרי שאת אכן עץ ולא חזרת להיות עציץ והכול מיני דברים האלו הם בסך העלים שצומחים ונושרים ושוב צומחים חדשים ובסה"כ נזילים לחלוטין והגזע האיתן והחזק שבך לא ייתן לאותם עלים לערערך.

rastotman

New member
אל תנסי לשנות

תחייה את עצמך ואת מה שאת מרגישה כרגע, אל תלחמי כל הזמן- אולי את צריכה פסק זמן, אולי הדרך שאת הולכת בה לא מתאימה לך, אולי ניסית להיות מישהו אחר ממי שאת באמת. אם את משקיעה את האנרגיה שלך בלשנות את מה שאת מרגישה את תפספסי את ההיזדמנות לחוות את הרגשות האלה ולראות מה הם באו ללמד אותך.

אושרת28

New member
אתם מדהימים רק מלקרוא את הכתוב אני

עפתי מהתרגשות, עצומה !!! ונכון כתבתי שאני עץ ולא עציץ. לפעמים רק העציץ רוצה להתפנק לו. אז הוא שוכח שעליו להיות עץ. זאת דרך התבגרותית. בשבילי. אני חושבת לפעמים :למה הייתי צריכה להכנס לרוחניות... בשביל לקבל את כל המתנות , האלה ולהבין אותם מה לא יכולתי לבד. אור ואהבה לכולם

איל באש

New member
אושרתי היי ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

איך אפשר להתגבר ? פשוט לא להתגבר! פשוט לתת לרטט/רגש/כעס/מצב רוח לחלוף! הביני : את בעצם יכולה להשקיף על החיים שלך, כצופה הבוחר מתי ואיך להשתתף. הביטי ברגשות הללו וקבלי אותם בלי לשמוח או להתרגז, פשוט הביטי מתי ואיך הם באים, ראי איך את בקלות נסחפת אחריהם, איך את בקלות מגיבה כלפיהם, בעוד את יכולה גם לא! את יכולה לראות אותם באים והולכים. את יכולה להיות כמו מארח טוב המתייחס לכל אורחיו באותו האופן, מארח שלא שופט את אורחיו לטובים ואו רעים, יפים ואו מכוערים. את המארח, והמחשבות שלך הם האורחים. בכל פעם שאת נסחפת אחר מחשבה ומגיבה, את יוצאת מפוקוס. הרעיון הוא פשוט להיות!!! להיות ולשים לב איך אני נמצא, משקיף, מארח את מחשבותי לרגע, ומנופף להם לשלום בחיוך גדול. קבלי את עצמך על כל מחשבותייך והרשי להם לבא וללכת, בלי להתאמץ. שבי בשקט בלי לחשוב, עצמי עיניים ותראי איך את משקיפה , איך את שקטה , איך את נמצאת כל כולך ברגע אחד. מחשבה תבא ומחשבה תלך, ואת לעולם תשארי.

מ א י.

New member
ולפעמים , ו.. מותר להיסחף..

אנו לא מוארים . אם היינו יכולים להתבונן ברגשות שלנו , בעיקר ברגשות שאנו קוראים להם "נמוכים", אני חושבת שהיינו פשוט מתים או עוזבים את הגוף מרצננו , או .. לא יודעת משהו כזה:) בקיצור : לכול אחד יש את החולשות שלו , שתוך כדי היסחפות עימם הוא לומד את השיעורים האמיתיים ומשתחרר מחולשות. הקונפליקטים האלו עם עצמנו , ועם אחרים וכן השליליות "- קטנה ולא מורגשת ככול שתהיה - היא בסה"כ קרמה, והתנסות אמיתית לכולנו. ואני אפילו קוראת לזה טבעיות. אז זה בסדר. תרגישי טוב עם עצמך . את אנושית.

מ א י.

New member
הסתייגות קלה מדבריי

ישנם מקרים בהם אלמנט ההרס כפי שאת קוראת לו מתבטא בהרס ופגיעה עצמית. כדבר כזה קורא , תשכחי מדבריי ופשוט בקשי עזרה - עבודה עם מישהו מתאים תקל יותר לשחרר ולשנות אמונות שליליות כלפי עצמך.

למעלה