היי איים בק!

Phoebe again

New member
היי איים בק!

אני מבולבלת נורא (כמה יכול לקרות בשלושה שבועות?) לוקח לי זמן לקלוט דברים, ואני בעיקר שמחה להיות פה שוב. נורא התגעגעתי! נורא! חלמתי על הפורום, חלמתי על הארץ, מתתי מגעגועים! אז בקשר למה שהולך פה- שמעתי שאופל פרשה, וזה ממש חבל לי, אני נורא רוצה שתשארי אופל! וגם שמעתי שיש לה אסק, מזל טוב! בקשר למפגש- אני אגיב בשרשור של המפגש כדי לא לעצבן את לין
. בקשר לריבים-די לריב! לא טוב לריב! ועכשיו בקשר לנסיעה שלי. סאן פרנסיסקו היא עיר מדהימה! מהממת! מושלמת! שולתת! אין בה רחוב פרסקוט אבל יש בה רחוב קול (ייפ COLE
), ובעיירה שקרובה אליה (בערך שלוש שעות נסיעה באוטו) מונטריי (שעליה ועל כרמל אין לי ממש מה להגיד) יש רחוב פרסקוט. הוליווד זה מקום מגעיל, אין בו אולפנים פעילים, לא מצאתי שום אוטובוס, מה שכן מצאתי זה רחוב שלם (!) עם חנויות מאובזרות להומואים (בדיוק מה שאתם חושבים). בברלי הילס זה מקום יפה, ויקר (כמה מפתיע
), שאין בו חצי מפורסם (ועשיתי שם קניות). סאן דייגו זה מקום חמוד. לאס וגאס זה מקום שכבר אין בו במיוחד אטרקציות, והשמירה על אזור המכונות להימורים קפדנית ביותר (אבא שלי זכה בשישים וחמש שקל, בזמן שאותי גירשו מאזור המכונות
). ני יורק זה מקום נהדר, רק מלוכלך. אממ... לונדון כרגיל נהדרת, רק שאין בכל הארץ (שאלתי) קלטות וידאו/די וי די של מכושפות. נהניתי, התגעגעתי, אני פה.

SaberTooth

New member
ברוכה השבה...../images/Emo24.gif

כמה שהתגעגענו אלייך
כל לילה בקושי נרדמתי בדאגות ליעלי המטיילת בארה"ב...

As I Am

New member
../images/Emo103.gif

Welcome Back!!
הייתי שואלת איך היה, אבל נראה שכבר פירטת לנו שנהנית מספיק, הא? ~_^ Glad to have you back with us! ^-^

buffgirl

New member
איזה כיף לך!!!!! ברוכה השבה! ../images/Emo82.gif

או שהו כזה.... נשמע שעשית ממש כיף! איזה כיף לך.......

למעלה