היי איילת

גיג1

New member
היי איילת

בתגובה ל: יתכן ומדובר ברשומות דפוקות, - AYELET1 ================================================ איך יודעים לדעתי מול שרת אבל לא בטוח -אם את מוכנה תסבירי לי איך יודעים ? הרשומות בסדר -פגישות רגילות לחלוטין יש טעם לעשות הארד ריסט לסנכרן ואז לשחזר פגישות מהכרטיס גיבוי ? תודה רבה נ.ב אם את יכולה לעזור לי להגדיר את הקשר בין המכשיר כף יד כי הוא כותב בדו"ח סינכרון ליד CALENDER STATUS IS ON YOUR DEVICE

גיג1

New member
בתגובה ל: יתכן ומדובר ברשומות דפוקו

איך יודעים לדעתי מול שרת אבל לא בטוח -אם את מוכנה תסבירי לי איך יודעים ? הרשומות בסדר -פגישות רגילות לחלוטין יש טעם לעשות הארד ריסט לסנכרן ואז לשחזר פגישות מהכרטיס גיבוי ? תודה רבה נ.ב אם את יכולה לעזור לי להגדיר את הקשר בין המכשיר כף יד כי הוא כותב בדו"ח סינכרון ליד CALENDER STATUS IS ON YOUR DEVICE באפליקציית הסנככרון המכשיר כף יד אומר שיש בעיה בהגדרות PROXY

AYELET1

New member
אני מציעה שתכתוב גם בפורום

הזה את כל הסיפור מההתחלה. חוץ מזה עליך לדעת אם בכלל התכוונת לסנכרן עם שרת מרוחק או שהסנכרון נעשה מול האאוטלוק שבמחשב שללך. יתכן והוגדר בטעות סרוור. זה שהרשומות נאות לך בסדר זה עדיין לא אומר כלום. האם ישנה אפשרות לבצע הארד ריסט ולא לשחזר מהכרטיס אלא לסנכרן מול האאוטלוק ולדרוס את הרשומות שבפוקט?

למעלה