היי. אז ככה:

mysterious V

New member
היי. אז ככה:

אני יודע שפעם היה באח האחרונה שרשור כזה, אבל עבר מלא זמן, ויש אנשים חדשים. מי לדעתכם יתאימו לשחק דמויות מששאוש"ק? אני למשל חושב שרון פרלמן נורא מתאים לשחק את סנדור קלגאן. התפקדי תפוןר עליו. וכפי שאמרתי במפגש פורום, הנסיכה פיונה משרק צריכה לשחק את קייטליין. צרפו לינק עם תמונה, כדי שנדע במי מדובר.

לגוטל

New member
מרטין הביע את דעתו בנושא

באחד מהראיונות שנתן, משם אולי קיבלת את הרעיון על רון פרלמן ושכחת, או שזה צירוף מקרים מוזר... Still, do you have some particular actors in mind? Not really for all the roles, but I have a few people in mind. I think Nicole Kidman would be good as Cersei. I always liked Ron Perlman, the actor I worked with on 'The Beauty and the Beast'. He would be great as Sandor Clegane. Ron is very good in heavy make-up and he's also a big, strong kind of guy. He has a great voice that he can do all sorts of wonderful things with. I think he would be terrific as the Hound. For Jamie Lannister, a couple of years ago I would have said Cary Elwes but he might be too old now. I don't know...

לגוטל

New member
אוף טופיק - עשו כמה עדכונים באתר

של מרטין, תראו איזו תמונה חמודה...

mysterious V

New member
נראה לי שצירוף מקרים

כי לא קראתי הרבה דברים שהוא אמר. ואפשר להבין למה רון פרלימן מתאים- הוא נראה כזה קשוח וגס, וגם יכול להתנהג ככה, עם קול מתאים. פשוט מושלם. אם שם המשפחה של סנדור היה כפי שאני מעדיף לבטא אותו, הכל היה חלק ופרפקט. טוב נו, אי אפשר לקבל את הכל.

butterfly3890

New member
Cary Elwes תמונות שלו..

סתם למקרה שמישהו כמוני לא יודע במי מדובר אז הנה התמונה של זה שמרטין חשב שלפני כמה שנים מתאים לשחק את ג'יימי המושלם..
http://www.bilbocine.com/la_princesa_prometida.jpg

ווסטלי ../images/Emo6.gif ליהוק מעניין...

יכול לעבוד. אם כבר, רובין רייט יכולה גם להיות קייטלין לא רעה בכלל.

Giantsbane

New member
הוא מסוגל בכלל לשחק רציני? ../images/Emo151.gif

מישהו בכלל נתקל בו לא בתור ווסלי או רובין הוד? מעבר לזה מי שלדעתי תיהיה דאני מעולה זו מישה ברטון ששיחקה ב- Lost and Delirious. 'ליהוקים' אחרים שנעשו באתר האח האחרונה פשוט גאוניים..!
נניח, רד ממופע שנות השבעים בתור טייוין, או קולין מסליידרז (גולשים בזמן.. אההם) בתור הודור, וגם הרוברט שבחרו שם.. כ"כ מדויק שזה מפחיד.

קארי אלווס

למרות שמעולם לא הפך למגה סטאר שחזו פעם שיהיה, הוא בכל זאת אחד השחקנים העסוקים יותר בהוליווד. ראה בפרופיל שלו בידמ"ב: http://www.imdb.com/name/nm0000144/

רעיונות בעקבות "סין סיטי"

אני ויעל חשבנו שאלכסיס בלדל מתאימה לשחק את שאי, כי היא עושה שם בערך את אותו התפקיד (ספויילרון לסרט): (זונה בוגדנית עם פרצוף תמים ומתוק) אבל אז הגעתי למסקנה שבעצם היא הרבה יותר מתאימה לשחק את דאינריז. אז לתפקיד שאי אפשר לקחת את בריטאני מרפי.

mysterious V

New member
לאלכסיס באמת יותר מתאים לשחק

את דאינריז. היא צריכה להראות צעירה, ומעט תמימה.

Ploral Reaction

New member
דווקא לדעתי בלדל מתאימה מאוד

לתפקיד של מארגריי, זה בדיוק איך שדמיינתי אותה. גם לשאי היא יכולה להתאים. את דאינרייז איכשהו תמיד דמיינתי עם עור כהה, לא יודע. משהו כמו יסמין מאלדין :) חוץ מזה שאתם שוכחים שהיא בת 1 בתחילת הסדרה, בלדל נראית קטנה אבל לא עד כדי כך. ולגבי דמויות אחרות, אד האריס נראה לי תפור בתור טיווין לאניסטר.

mysterious V

New member
אין יותר מדי גמדים שחקנים

וההצעה לטיריון שהייתה באח האחרונה די טובה. דמיינו אותו עם יותר זקן כפי שהוא היה בקונאן. מי ששיחק את קונאן,מתאים לשחק את ההר. וסיינפלד מתאים לשחק את פעמוני!

myochay

New member
אוף אני לא זוכר

מה השם שלו אבל הברון ארקונן מהסרט של חולית הוא בדיוק אילריו

למעלה