היי אז ככה...

zappon

New member
היי אז ככה...

מישהו יכול לעזור לי אני מחפש תרגיל לחיזוק שרירי הבטן אבל לפני שאתם עונים אני מחפש משהו ממש קשה ושלא לוקח שנים. נמאס לי לעשות שכיבות סמיכה או לשכב ולהרים את הרגליים 90 מעלות או להיתלות על מתח או מקבילים עם הרגליים ולהתרמום זה זה לוקח לי הרבה זמן ואני ואני עושה המון(לא מתרברב חס וחלילה) וכבר לא מרגיש את הכאב הכיפי בשריר ,הכאב של ההרפיה אחרי התרגיל. אז יש למשהו רעיון לתרגיל קשה מאד ?

WhiteBear

New member
אם זה כל הסיפור זה קל, ואני לא צוחק

ראשית, אם הקטע הוא הכאב המזוכיסטי, תפסיק את התרגילים לכמה שבועות, תן למסת השריר להתנוון, ואז תחזור לאותה מסת אימונים. מצד שני, נידמה לי שזה מאד לא בריא. שנית, למיטב הבנתי בנושא, יש עדיפות על מערכת שרירים מאוזנת. יותר מאשר שרק שריר אחד (נגיד שריר האצבע האמצעית ביד ימין) יהיה מחוזק. אם אתה חושב שאין תרגילים שיכולים להכאיב לך לשאר השרירים, פשוט תגיע לשיעור עמידות סטאטיות ביום חמישי במרכז לטאי צ'י... ותרד נמוך. ההתערבות שלי היא שהרגליים שלך יירעדו תוך פחות מחמש דקות. אבל אתה תפתיע אותי אם זה לא יקרה אחרי 20 דקות. אתה ביקשת
...

zappon

New member
טל לא הבנת אותי

אני לא מזוכיסיט אבל אני לא מרגיש שהשרירים בבטן עוברים מאמץ רציני בתרגילים האלה. אני לא מנסה להיכנס לפילסופיות ,אלא רק מחפש תרגיל טוב וקשה יותר מהתרגחילים הסטנדרטים. וכבר כמה מסה אפשר לפתח בבטן,אני ממש רזה ויש לי בטן ממש שטוחה אז זה לא מדאיג אותי... ואל תאיים אני עוד יענה להזמנה...
:)

Dragon Roar

New member
כי אם כן אתה עושה טעות.

אני מאמין שיש לך גוף יפה עם שרירים רזים וארוכים. אם כן תמשיך בדברים הרגילים. אן שתעשה יותר סטים. לדוגמא: אבא שלי היה כזה. אבל הוא רצה יותר שרירים. אז הוא הלך לחדר כושר וקיבל יותר שרירים. שהוא התחיל להיות טיפה מנופח הוא הפסיק וחזר למצב הקודם. אני ממש לא מציע לך משקולות (זאת הדרך ליותר שרירים) זה יהרוס לך הכול. אולי תתאמן בקפיץ? זה אחלה וגם מאוד קשה (תלוי בכמה קפיצים) וזה מפתח שרירים גם ארוכים וגם אלסטים ומהירים למכות. מה אתה אומר?

zappon

New member
טוב ממש לא איכפת לי איך הגוף שלי

נראה. אני הולך למכון רק בקיץ הזה ומתאמן ממש סלקטיבית,אפילו אם אני רוצה אני לא יכול לפתח מסת שריר כי אני רזה מידי,אבל זה יכול לדפוק את מהירות (שתהייה לי...).ואני הולך למכון כי נמאס לי משכיבות סמיכה וכו". בקפיץ אתה מתכוון לתרגילים איזומרטים?

Dragon Roar

New member
כנס זפון

אין לי מושג מה זה איזמורטים. תראה, אתה איש לחימה. שרירים וזה זה לא בא ביחד. אתה צריך לבחור. או שרירים מנופחים שאחרי 20 שנה זה הופך לשומן. או אומנויות לחימה שזה לכל החיים. אני מציע לך להמשיך עם שכיבות שמיכה וכל זה ואומנויות לחימה ומה עם הספר של הכושר של ברוס? חשבתי ששם יש הרבה תרגילים

mickeym

New member
ואני מבין שכל זה נאמר מידע של שנים?

נו באמת. מה שכתבת כאן כל כך מגוכך שאפילו אין לי כוח להתווכח עם זה. זה עושה לי אולקוס. (אולקוס זה לא פה ג'ינג, למי שכבר הספיק להתבלבל...
)

amir_aikido

New member
הדעות שהצגת הן נחלת העבר

פיתוח שרירים לא מנוגד לפיתוח מהירות: תסתכל פעם על אצנים של 100 מ', הם עובדים המון בחדר כושר
שרירים, כושר וכוח הם יתרון במצב לחימה ולא חסרון
עבודה נכונה בחדר כושר רק תשפר את היכולות שלך כאמן לחימה (בתנאי שהיא א תבוא על חשבון זמן אימונים) אמיר

Dragon Roar

New member
כן? אולי גם...

אלי יאנה מהיר? לא חושב.. אחרי הכול הוא רק שרירים אם ככה הוא ממש מטוס ככה זה עובד? או שאולי אלי יאנה היה נותן לברוס לי מכה קטנה והוא היה הורג אותו? אחרי הכול יש לו יותר שרירים ככה זה עובד? תסביר לי

mickeym

New member
חביבי, ברוס לי היה עובד המון

עם משקולות! להזכירך, הפציעה הרצינית שלו בגב נגרמה בגלל עבודה עם משקולות ללא מתיחות. מעבר לזה, כל בר דעת יודע שבלי לאכול כדי לגדול- לא גדלים. (לאכול נכון אומר 2 גר' חלבון לכל ק"ג ממשקל הגוף). תבין שלא כל מה שראית בסרים הוא נכון, וגם לא כל מה שקראת באיזה ספר של ברוס לי.

Dragon Roar

New member
חביבי כנס..

דבר ראשון- ברוס לי התאמן במשקולות של שישים (הנפה) קילו כדי לקבל כוח. ולא שרירים. שרירים היו לו משכיבות שמיכה ובטן. דבר שני- זה שאני מרים משקולות לא עושה אותי יותר טוב. מה שקובע זה היכולת והמיומנות. דבר שלישי- מה הקשר עכשיו לאוכל?! בכל אופן אם אין לך כוח לאכול כך סטרואידים חוץ מזה שזה מסרטן, מכווץ את איבר המין ועוד מלא בעיות זה עושה שרירים. (לא שאני חושב שסטרואידים זה טוב) דבר רביעי- לא אמרתי שמה שאני רואה בסרטים זה נכון. ואני לא חושב שאפשר ללמוד מספרים

chinabird

New member
OFF אגב חלבון - מישהו יודע מה כמות

החלבון שמזיקה לכליות? (וכמה זה בחלבוני ביצים, למשל?)

zappon

New member
טוב לפי מיטב ידיעתי אין כל רע

בלאכול הרבה חלבון נכון(אני לא מדבר מדבר על כמות של חולי נפש)אם אתה מתאמן-חוץ מזה שתשתין הרבה. הבעיה היא שרוב החלבון שאנו צורכים מגיע בבשר ושם יש הרבה כולסטרול וזה לא הכי טוב. והבעיה השנייה היא שרוב החלבונים שאני צורכים הם לא מספיק מגוונים. בכל אופן צריך להתאמן אם רוצים שהחלבון ילך למסת שריר. אם אתה לא מתאמן וצורך הרבה חלבונים אז החלבון יעלה לך בדם את רמת הסוכר וגם יווצר שומן לא רצוי.

chinabird

New member
אני צמחוני, ברוך השם, אז בעיית

הכולסטרול נפתרה מאליה. העניין הוא בכך שיש תרכובת שנוצרת בפירוק של החלבון, ושהכליות אחראיות על טיפול בה - ומכמות מסוימת ומעלה זה פשוט מזיק להן. על כל פנים, אני מניח שמדובר בכמות די ניכרת (אבל לא יודע עד כמה ניכרת. גונבה שמועה לאזני שאלי האנה, שכבר עלה בשרשור הזה איפשהו, אוכל כעשרים או שלושים חלבוני ביצה ביום. אני חייב להודות שזה לא נשמע בריא - או נעים - במיוחד).

zappon

New member
אז תזהר,אתה בטח שמעת שאפשר להשמין

מלחם ואפשר גם להשמין(ליצור כולסטרול שלאגירה)אפילו מסוכר...

Dragon Roar

New member
אם אתה רוצה סוגים רבים של...

חלבון כך פולן דבורים זה הכי טוב שיש מנסיון אני אומר זאת. לי זה נתן המון מרץ. אני זוכר שאחרי השינה התחלתי להתאמן בתרגילי כוח.

למעלה