היי אורי...

Pheon

New member
היי אורי...

הייתי באתר שלך, וראיתי שיש אפשרות להשתמש בפריסה הקלטית בנוגע לשאלה ספציפית.ציטוט:"פריסה זו שימושית בעיקר לשאלות ספציפיות...." ובכן,יש בידי פריסה קלטית שערכתי אתמול, כאשר אמרו לי שהיא לא משמשת לשאלה אותה שאלתי. בקשתי היא, במידה והדבר אפשרי, לפרש לי את הפריסה, כאשר שאלתי היתה: מה צפוי לי בנוגע לבעיה שנוצרה עם הוריו של בן זוגי? ובמידה והפריסה אינה נכונה, אשמח לשמוע מדוע, ומה הפריסה המתאימה לכך. תודה, C

uri_raz

New member
הכותרות של העמדות בפריסה באתר שלי

משקפות את עמדתי בנושא הגדת עתידות. בגדול, קלף הסיכום\פוטנציאל צופה עליות ומורדות, כשהחשוב הוא לא מה קורה בכל רגע והתחשבנויות קטנוניות, אלא הממוצע ארוך הטווח ואיך את מתייחסת אליו. הבעייה תפתר על-ידי מבט בחצי הכוס המליאה - שכל אחד יכיר בתרומה הבונה של האחרים למצב וייתעלה על היצרים והחשבונאות הקטנונית, עם מטרה לצאת מהבעיה כיחידה משפחתית. [האם מדובר בהריון והגדלת המשפחה ?]

Pheon

New member
מדובר ב....

הרחבת המשפחה וכניסה למעגל המשפחה על ידי חתונה. לאחר תקופה של 4 שנים הוריו של בן זוגי חוו משבר אמון בי והציבו לו מעין אולטימטום שקט. וסליחה, אבל לא ירדתי לסוף דעתך בנוגע לפרוש הפריסה. C

uriraz

New member
אני עייף עד כדי טירוף ועושה שלושה

דברים במקביל (כותב דף ווב על קלף הצדק ועוקב אחרי מספר פורומים במקביל), אבל אנסה להבהיר את עצמי: 1. כמי שמאמין בבחירה חופשית וביכולתו של כל אחד לשנות את העתיד, ובעיקר את יחסו אל הקורה לו, אני חושב שאין להשתמש בקלפים לקריאת עתידות. 2. קלף גלגל המזל אומר לצפות לשינויים - חלקם לטובה וחלקם לרעה. בכל מקרה, תשמרי מיקוד על הדברים החשובים באמת, ואל תסחפי אחרי אירועים חולפים שיישכחו עם הזמן. 3. לכל אדם יש יתרונות וחסרונות. לא את, לא בן זוגך, ולא הוריו מושלמים. עם זאת, אחרי ארבע שנים עברתם כברת דרך ביחד ולמדתם להכיר זה את זה. תוכלו לפתור את הבעייה רק מתוך ראיית הצדדים החיובים זה בזה ובנייה על הקרקע המשותפת אליה הגעתם אחרי ארבע שנות הכרות. נראה שקלעתי בניחוש שלי - מדובר בהריון והגדלת המשפחה. האם יש הריון ו\או בגידה ברגע ?

Pheon

New member
היה הריון עד לפני....

מספר ימים. אחותו של בן זוגי ילדה בת. מדוע עניין ההריון עומד כאן על הפרק? C

uriraz

New member
אנא עארף

אני רואה בריון בעבר הקרוב שמשפיע על העניין, שמהווה את הבסיס לפתרון הבעייה ואיחוד המשפחה. איך הפאזל מתחבר זה כבר עניין לקריאה פנים אל פנים. אינטואיציות זה לא דבר שעובר טוב בפורומים.

longshut1

New member
pheon,pheon

לא קבעתי דיכוטומית שהפריסה איננה מתאימה,אלא שכאשר היא משמשת למטרות שאת ביקשת להצמיד לה,אני מתקשה לזרום איתה,ולכן לפרשה כהלכה. בחייאת,היצמדי לטקסט.

Pheon

New member
longshut1 היקר..

כוונתי לא היתה לפרש לא נכון את דבריך, אולם, בפעמים מסויימות, כדרך הפעם הזו, אתה נוטה לבטא את עצמך במילים אשר משקפות מעיין יהירות מסויימת כלפי האדם אשר פנה אליך. אין לי, לא היתה לי ולא תהה לי בעיה להיצמד לטקסטים מסויימים אותם אתה או קולגות שלך יעלו על הרשת ע"פ בקשתי, אך אם לא תהיה ברור, כפי שלא הייתה אתמול, אבקש לא לבוא אליי בטוענה ובטענה כזו או אחרת. יום טוב, C

למעלה