היי... אורחת פה, עם שאלה

פאנזה

New member
היי... אורחת פה, עם שאלה

מתנצלת מראש אם כבר דובר בנושא. נטע שלי כבר בת שנה ו-4 חודשים ובדיוק עכשיו התחילה ללכת. אני מחפשת בשבילה נעלי טרום הליכה עמידות וטובות, מהסוג שנעים בו גם בקיץ, אולי נעלי בובה... כפונים, פדיפד, בובוקס, לא מוצאת בשום מקום מבחר עם מידות. אני גרה בת"א ובכל החנויות שביקרתי בהן נשארו רק זוגות בודדים שאינם במידה או לטעמי. מוכר? איפה אפשר למצוא מבחר?

לנו היו שושוס. הן היו מצויינות. בזמנו מכרו

אותן בבייבי טבע. אפשר גם דרך האינטרנט (יש דוקא די הרבה דוגמאות)

הן היו מצויינות. הילד כל כך אהב אותן

שלא רצה לעבור לנעל ראשונה אחר כך... הגומי לא לוחץ בכלל. המטרה שלו היא למנוע מהילד לשלוף את הנעל מהרגל. היו אותן גם לבת של אחותי ולעוד חברה וכולן היו מרוצות.

מזל טוב ../images/Emo140.gif

אנחנו הולכים עם ה"כלבים" האלה גם בחוץ. הנעליים נשחקות, אבל זה לא כ"כ חשוב לי. יחזיקו מעמד עד שנקנה נעליים. כל הכבוד לנטע

בוליפלג

New member
תעזבי אותך מיפות, הן ממילא יתבלו ככ מהר..

את היופי תשאירי לנעליים הבאות

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo41.gifשושוס אפשר לתפור לבד../images/Emo41.gif

ואת זה את כבר יודעת לעשות.... יש בבלוג שלי קובץ עם גזרה והדרכה רצוי עם זה להליכה בחוץ לעשות סוליה מסקאי ולא מבד רגיל כדי שתעמוד בשחיקה.

פאנזה

New member
צודקת... אבל רציתי לקנות ../images/Emo9.gif

בינתיים מצאתי בדיאדה פדיפד יפות כמו שחיפשתי ואפילו היו לי 50 ש"ח הנחה כך שזה לא היה נורא, אבל עכשיו הפרינססה מסרבת לנעול אותן וכל פעם שאני מנסה היא צועקת "או-אה! או-אה!" (והתרגום: תביאי לי את הנעלי קופים המכוערות והמרופטות כמו של הילדים של חלב קרמל! רוצה קופים!"

פאנזה

New member
מה הכי כיף?

להיכנס לפורום שאני לא כ"כ מכירה ולפגוש בו המון אנשים שאני מכירה! מיסי וחלב קרמל ובוליפלג... איזה כיף לי!

למעלה