היי אוסטרליה ?

bikenet1

New member
היי אוסטרליה ?

אני וחברתי (אשתי ) מעוניינים להגר לאוסטרליה. שמעתי שישנה רשימה של מקצועות מבוקשים האם זה נכון ? היכן מקבלים אותה ? ובכלל איך מתחילים תהליך שכזה ? כל תשובה תתקבל בברכה

Gefen

New member
הרשימה נקראת: Skills In Demand

שימו
שמדובר ברשימת מקצועות מבוקשים באיזור ויקטוריה בלבד (משמע - מלבורן וסביבותיה). האתר הזה מצויין ואני ממליצה בחום לקרוא בעיון את החלק של Skilled Migrant. ואם תקראו ממש בעיון, תראו שיש גם הפניה לאתר אחר, שממנו (כך אומרים..) ניתן להגיע לרשימות נוספות, הרלוונטיות לאיזורים נוספים באוסטרליה, אני לא הצלחתי לפתוח, אולי לכם זה יעבוד..... גפן מוסרת שבת שלום ממלבורן...

bikenet1

New member
גפן...

עפ"י הרשימה גם אני ואם חברתי (אשתי) מופעים בה . אני איש הייטק (sql serve ,Oracle ) היא עורכת דין. אז עם המידע הזה מה עלי לעשות ולמי לפנות ? וד"א האתר ששלחת לא זמין ...

Gefen

New member
האתר נפתח אתמול....והיום משום מה..

גם אני לא מצליחה עם הקישור שנתתי. אצלינו שבת בבוקר ולא אוכל להגיע למחשב במשך כל היום..אך אם תתאזר בסבלנות אנסה בערב לבדוק את העניין וקצת לעזור לך ... דווקא האתר הזה חשוב משום שהוא האתר הרשמי של ויקטוריה לענייני הגירה ע"פ מקצועות נדרשים, אז אנסה בכ"ז להגיע אליו. ולכולם שבת שלום... שבת בבוקר במלבורן, והבורקסים תיכף נכנסים לתנור... גפן

Gefen

New member
נסיון שני..

האתר הנ"ל אכן מסרב לעלות... אני מציעה לשמור אותו אצלך בפייבוריט ולנסות שוב בהמשך (נראה לי שמשהו שם נפל וייתכן שזה רק זמני...) בינתיים, כמה אתרים נוספים: 1. אתר נוסף של חברה, כפי הנראה פרטית. מה שמעניין שם זה שיש הערכה online לגבי הניקוד שלך - אתה ממלא שאלון קצר ומקבל מיד את הציון שלך (דרוש ניקוד של 115 נקודות מינימום). אם אתה עובר את הציון המינימלי, אתה יכול להמשך לשלב הבא שזה Online Immigration Intervie. נאמר שם שיש להם מומחים להגירה שמספקים ייעוץ אונליין. חשוב שתדע - אני לא מכירה את החברה ואין לי שמץ מושג אם הם אמינים, כך שזו לא המלצה, אבל לפחות משהו שאתה יכול להתחיל בו ולקבל מושג. ואחרי הנאום הארוך הזה, כנס לאתר אני מקווה שזה יעלה... 2.האתר הרשמי של ממשלת אוסטרליה לענייני הגירה - יש פה הרבה מידע, טפסים וכד´, כדאי לקרוא. מעבר לזה אני לא יכולה לעזור הרבה - אני רק יודעת שאני במקומך הייתי פונה למומחה להגירה והולכת על בטוח... שיהיה בהצלחה... גפן

Yaniv-DC

New member
woo hoo!

בסוף השנה, אחרי שיהיו לי 3 שנות ניסיון בעבודה - אני אתאים אם אני הולך על הניסיון בהוראה ולא על זה של הטלוויזיה, מסתבר שהוראת כיתה ד´ שווה 10 נקודות יותר מעיסוקי תקשורת (ליילה - בהמשך להתכתבויותינו במייל - קחי את זה בחשבון
) קצת סבלנות ואולי נשקול מעבר

ליילה

New member
לא שיש לי כוונה להגר לאוסטרליה...

אבל מצד שני, גם לגפן לא הייתה כוונה, ולמרות זאת היא שם
ואני בהחלט לוקחת את זה בחשבון, אני רק מקווה שגם המעסיקים העתידיים יקחו בחשבון כי בנתיים לא קיבלתי תשובה...

Gefen

New member
חברים קבלו תיקון.....

אני לא היגרתי הנה... אני רואה בזה תקופה בלבד (עד שהילדים יסיימו פה גן, יגיעו לגיל בית ספר... אולי נחכה שיסיימו גם ביה"ס היסודי ...
ואת התיכון נשקול כבר בהמשך, בעצם...מה....במחשבה שניה, לחזור לארץ ישר לצבא? נאאא......
) לא....סתם.... אני באמת מקווה ש....בעוד שנתיים אני בארץ!!! אני פה לצורך עבודה וביי דה ווייי גם מכירה קצת את אוסטרליה, מטיילת ועושה עוד כמה דברים בדרך, אבל כרגע, נראה לי שאני חוזרת לארץ ובגדול. כי לא יעזור לי כלום, חברים, אני מחוברת לארץ כמו סמי לסוסו, וכמו בזיק ליויו וכמו פינוקיו לבלה... טוב..אני מניחה שהבנתם אז אנא מכם..גפן לא היגרה לשום מקום ובשלב זה גם אין לה כוונה כזו..
גפן

למעלה