היי אודי

נץ666

New member
היי אודי

שירתה של סוזאנה - חלק 6 של המגדל האפל, נצפה ונרכש בשבוע הספר.

עין הנץ1

New member
נץ, הקשב לדבריי, אני מפציר בך

זה פורום של דאחקות, שיגועים וחראקות במרכז המסחרי, אבל בכל מה שקשור למגדל האפל לא צוחקים. האם כנים דבריך? עין מגלעד.

לא יאמן

אני הייתי ביום שבת באחת הרשתות הגדולות ומיששתי ספרים להנאתי. לא עלה על דעתי לבדוק אפילו הייתי בטוחה שנצטרך להמתין לפחות עוד כמה חודשים (במקרה הטוב), או לפחות עוד כמה חודשים (גמכן במקרה הטוב). בסופו של הסבב א' רכש ספר נוסף בסדרת הספרים של ברקאי. א' רוצה להפוך אותי למלקת המדבר. היית מאמין?

הו. ככה אחותשלי? :)

עזוב אותך עכשיו מללטף את עין. היו לך יותר מעשרים וארבע שעות לקרוא. איך הספר? מה קורה בו? ומי, בסופו של דבר, הצליח לגעת באושר? אגב, עין אומר שהספר האחרון הוא ספר עב כרס.

נץ666

New member
אודי אחי המתוק

הספר דווקא לא עב כרס יחסית. טרם קראתי בו כי אני למדתי לדחות סיפוקים, ועכשיו אני משלים קריאה של ספר תיאולוגי-משהו ששמו "בסוד לויתן" של מיכה אנקורי ואהד אזרחי.

קפת

New member
רק רציתי להוסיף

שיש לי את המגדל האפל, בחיי, אבל טרם הספיקותי. בעוד שבועיים, מלה של קפת, אני אקרא ואקרע לעצמי את בתולי הז'אנר שלי בעזרתו של סטפן (או סטיבן) ק. אה, ויהיה לי גם מה להגיד על לויתנים בעתיד. בנתיים אני מסתפקת בולדימיר נ.

כן. כן. בטח.

ואת מצפה מאיתנו לסמוך על המילה שלך. לגמרי. אפילו. אה, והלויתנים היחידים שאני מכירה הם הלויתנים של דגלאס אדאמס. ועוד אה, איזה מהספרים של נאבוקוב את קוראת עכשיו?

מותקאחותינץ

התכוונתי לספר האחרון- השביעי במספר. כלומר, עין התכוון. אני אישית לא נוטה להאמין לשמועות שעין מפיץ. למען הסר ספק גם עין נוטה שלא לאמין לשמועות שהוא מפיץ גמכן. דע לך שגם אני למדתי לדחות סיפוקים. בחיי. אני, למשל, כשנתקלת בחלון ראווה של חנות נעליים, כבר לא רצה וישר רוכשת את הזוג הנחשק. אפילו אם הוא בצבע ירוק מעושן. אני קודם מבקשת לראות את הנעל, אח"כ אני מודדת, ורק אח"כ אני משלמת. לוקח לי בין 5-8 דקות לדחות ת'סיפוקים שלי. מה, קוראים לי קפט?

קפת

New member
אני בכלל אין לי סיפוקים

ואני קוראת את "אלה תולדות סבסטיאן נייט", שהוא מקסים מאוד-מאוד ונאבוקובי כדבעי. ויהיו לי חוויות לויתנים, את עוד תראי. סעי את למדבר, ותיחנקי שם מאבק. אני מעדיפה להפליג על פני אוקינוסים ולהתרועע עם יונקים ימיים גדולים וידידותיים (אחאב, מאחוריך!). מותקאודימותק.

עין הנץ1

New member
אז ככה

לפי AMAZON יש לספר השביעי 864 עמודים(בעברית זה כמובן פחות). עדיין הוא בכ-100 עמודים יותר מהזאבים. מספר שש חובק כ-450 עמוד, שזה כמעט נובלה בהתחשב באנציקלופדיות שהמלך מנפיק. ומותקאודימותק, למען הסר ספק אני משתמש במיץ לימון ובקורט (לא החבר מגלעד) סודה לשתייה ואפפעם, אבל אפפעם, לא משפשף חזק מדי במקום אחד. זה עושה לי חררה.

קפת

New member
עינמותקמותקעין, אפשר להפצירבך?

מה העניין עם הגלעד (שרון?) הזה שאתה מפזר פה כל הזמן?

נץ666

New member
לא, מה פתאום

את תגמרי עם הולדימיר שלך, הכלכך תרבותי, שאת טורחת לנפנף בפנינו בכל משפט שני [מתוך הנחה מעוותת-משהו שיש לנו רגשי נחיתות תרבותיים], אח"כ תגמרי להכין את מעיל הלויתן שלך ורק אז, כשתתפני למגדל האפל א' - כל הסודות ייגלו, נו חלקם לפחות.

קפת

New member
שיו, שנייה

האגו שלי צריך להתאושש מהמכה שהנחתת עלי. א-נו. עבר. לויתן אחותך.

קפת

New member
אודי לא אחותך?

אודי, אני לא עוינת אותך, סתם לא סובלתותך, כמימים ימימה. בובה ימימה. מה אני אעשה, לריסה עסוקה, אז אני משתמשת בך עד שהיא תחזור.

למעלה