היי אודי

BoDy SoUl

New member
היי אודי

מצרפת סריקה של כתב ידי אודה לך אם תוכל לכתוב מספר מילים עליו.

היי. היות שזה פורום אני מציע להמתי

ן גם לאחרים, במדה שיש להם ענין לנתח ולחוות דעה. ערב טוב.

מעניין! הכוון והמטרות נראים ברורים

למדי, לעומת זאת, האמצעים שנבחרו להשגתם עלולים להיות שנויים במחלוקת עד כדי מזמינים טענה על חוסר קבילות, ומנגד: הנמקה וסנגור. אם לא הבנת - לא נורא. הנחיית הקו רוטטת, בעיקר בקשתות הקמר השטוחות, עדות להיתפסות כזו או אחרת לנקודה שמשביתה את שביעות הרצון, מפריעה לך ואולי את מתקשה לנצור את הבקורת, ואולי גם קצת את הכעס על אי יכולתם של אחרים ללמוד, להבין, להפיק לקח מועיל, ולעשות שמוש בכלים מקצועיים ואמינים יותר. לילה טוב מה זה ה ה' התפוחה הזו ? אולי כשאת רוצה את יודעת לקיים שיחות בעלמא, נטולות מגמה וכוון, כדי לשפר תקשורת ולעשותה חיובית, לבבית, אישית, ואותך כמחוברת לאספקטים נוספים מעל לאותו אספקט/תחום מרכזי יחיד. עד כאן התייחסות תחת עייפות.

BoDy SoUl

New member
ראשית תודה על שהתייחסת.

שנית הבנתי כל מה שכתבת. ואני חושבת לי, מכל מה שאמרת אני אגואיסטית? וואו כמו שאני מכירה אותי אני לא! ואולי התכוונת למשהו שבכל זאת לא הבנתי... ומה הוא אותו תחום מרכזי יחיד? בקשר לפסקה הראשונה זה נכון אני לפעמים מאוד כועסת על אי יכולתם של אחרים ללמוד, וכו'. ועם זאת אני יודעת שכשאין את הכלים... הם לא יכולים לראות כמו שאני רואה קדימה , הכעס אולי הוא מין אכזבה או שהייתי מאוד רוצה שהם כן ייראו. מאוד אוהבת שיחות בעלמא, נטולות מגמה!! אוהבת חברה של אנשים ואוהבת את הלבד.

shonshon5

New member
מרחקים ומשמעותם

מסקרן אותי לדעת מה ניתן ללמוד על הבנאדם מתוך תכונתו להציב סימני פיסוק, שאלה, קריאה וניקוד במרחק ניכר מהמילה? בכתב יד הזה מניתי 3 דוגמאות לכך, ומאידך, בסוף, הנקודה צמודה למילה "אני" כמו שצריך. מעניין. וגם מעניין אם רק אתה ואני בארץ..... כושכוש - נעלמה מילה1 - עברה להפקות סרטים ורק שיר עוד מצייצת פה ושם..
אבי

למעלה