היי אהובים .....

יחפנית

New member
היי אהובים .....

מיכלי ובן שלום ..... וואוו איזה פורום שנראה מרשים ........ טוב כמה מילים שניה לפני שאני הולכת לענג עצמי ב11 עמודי ההסטוריה וההסטריה שלכם .......חחחחחחחחחחחח ומיכלי כן אני באה הביתה לישראל .... ומחפשת לשכור בית בקו הים אז אם ידוע לך או שומעת או יודעת על אחד שמתפנה עכשו .. אז באותו לילה אגיע הביתה ......חחחחח טוב אני בינתיים יורדת לקרוא לכם .......חחחחחחחח חיבוק אדיר אני ......בדואית

deep ocean

New member
ואוו!! את עוברת תמידית לכאן???

מתי את באה? (אגב, נראה לי שבן לא ממש יודע מי את. בן, יחפנית היא האדם המקסים שפגשת אז בת"א. היא גרה ליד טליה.) מתוקה איזה כיף לראות אותך פה!!! בית בקו הים? איזור ת"א? איזור נתניה? אגב, יש 11 עמודים בפורום אבל איזה 28 בארכיון! ואוו, מצפה לך קריאה ארוכה... נשיקות! אוהבת אותך המון! ורוצה לחבק אותך! מיכל

יחפנית

New member
יקח לי ימים מינום

חמודה לא בתל אביב הבית אולי בסביבה שלך וכן חמודי תיכף אצטרף ואם את בסביבה אז כנסי לצט אני יחפנית ביי בינתיים

deep ocean

New member
האמת שהאיזור בו אני גרה

הוא באמת אחלה איזור לגור בו. דירה של כמה חדרים את מעוניינת להשכיר?

אשכר

New member
היא לא, אבל אני

בעצם. גם אני לא. לילה טוב, אחותי המוזרה
אחיך החורג.

{{Trinity}}

New member
אם כבר אני אחותך ../images/Emo13.gif

אני לא יכולה להיות אחותך בכינוי הרגיל שלי... זה יוצר אצלי בלבול אז נכנסתי לדמות חדשה ועכשיו אני אחותך
אחי, אז מה נשמע?

יחפנית

New member
לא דירה

אלא בית על הקרקע על קו הים כזה שניתן לשבת ולביט בים ואם תישלחי לי אימייל אני אחזיר לך עוד פרטים מישהו השכיח לזיכרון האימייל שלי את שלך ........ חיבוק אדיר אני

גילה/בדואית/יחפנית .....

מקורית ומתוקה כתמיד, והעולם קטן..כשהגעתי לפורום הזה וראיתי את התמונות של מיכל ידעתי שראיתי אותם קודם, בפורום יוצא דופן במינו ובאשה יוצאת דופן שנהלה אותו "בדואית" מכירה ??
אותי הכרת בשמי הפרטי בצטוטים ודואר ובכדי שאני לא יציק יתר על המידה את מוחך החמוד אני גם יתן לך רמז קטן כדי לזכור...דובר על חלום שימומש בתור אתר באינטרנט זה הנושא שקישר את שתינו יחד וניסיתי לעזור לך לממש תוך כדי יצא לי להכיר אדם מדהים
אני שמחה שנפלת מהשמיים לפורום הזה ושאת חוזרת לארץ אולי גם יהיה לנו את העונג להפגש...חשבתי עליך הרבה, האם מימשת את החלום ? נגמר ה"פחד הסמוי" ממחשבים ? הצלחת לחבר מי אני ??
גילה ברוכה הבאה אוהבת המתבוננת (בשבילך אני
אם הצלחת לחבר )

יחפנית

New member
בטחחחחחחחח חושבת עליך רבות

פחד המחשבים בעינו .... והם עתה תוקפים . האימייל מעלים לי הודעות על סמך עצמו למה הוא מחליט שהחשבון שלי עמוס ...... והוא זה שנותן לזבל להכנס ..... ( שוב אני מאשימה אחרים וכרגי מכשיר חשמלי ..... חחחח ) חמודה יקרה אישה מופלאה התוכלי לישלוח לי אימייל כי אני משתוקקת לחידוש הקשר . חיבוק ענק ואהבה מרובה גילה

חה חה חה אפילו ..........

תפוז שמח לראותך פה
........ 4 פעמים אותה תשובה הוא מעלה שחלילה לא יתפספס לי תשובתך
בהחלט מתוקה אני ישלח לך אימייל ואני מאוד ישמח לחידוש קשר
אוהבת אני

למעלה