היי אבריבודי

מייקל21

New member
היי אבריבודי

מה קורה אנשים? אני קמתי לפני שעה... אחרי לילה מטורף שני בים המלח שהיה מצויין כמו הראשון. (רק שהפעם חזרתי ב-10 בבוקר והייתי ער כל הלילה... החזיר אותי לימים של צמח) ולמי ששואל (ובטח אין הרבה כאלה) - ברי היה ענק, ואני לא ארחיב למורת רוחם של חברי הפורום... :) אז מה קורה פיפול? אני רואה גל ורותם שיש כבר תיכנונים להופעה עתידית? מה באופק? (אני בונה על רוק עצמאות)

היי מן../images/Emo98.gif

מה קורה אחי? אני מבין שנהנת מאוד בהופעה. קשה לא... נשארת גם למסיבה שהיתה אחרי ההופעה של ברי (עם אסף אמדורסקי)??? כן כן, אחרי ההופעה האחרונה קצת קשה לי להירגע אז אני ורותם כבר רוצים ללכת להופעה הבאה (כמובן שלא שכחנו אותך) הבעיה היא שנראה לי שההופעה ברוק עצמאות תהיה 1.מפוצצת. 2.קצרה. 3.לא ממצה בשיט. ושאלה: שהגעת לים המלח להופעה, לא נראה לך קצת מצחיק שסידרו את הכיסאות לפני הבמה. מייד נראה לי מוזר. אמרתי לעצמי שכנראה זה לא ישאר ככה הרבה זמן. איפה ישבת?

מייקל21

New member
גל אחי האבוד

קודם כל איך היה בצה"ל ליומיים? עבר מהר? בקשר להופעה המצפה שלם - ההופעה היתה הרבה יותר גדולה מזו של לידר, וגם מבנה המקום שונה מאוד מחוף מינרל. דבר שני, גם לי היה מוזר שיש כסאות מול הבמה, אבל אני מוכרח לציין שיש קטע מוזר בהופעות של לידר, כמעט קבוע. בכל ההופעות שממוקמות באמפי או בעלי מקומות ישיבה, לוקח לקהל לפחות 4 עד 5 שירים לקום ולהתעורר... למה? ובדר"כ לידר מוסיף את השאלה "נו, התחממתם סוף-סוף?" אחרי שהקהל קם, ושר את 'מתחמם'. עושה רושם כאילו הקהל מתבייש לקום בהתחלה... (ככה היה גם בעזריאלי ושם הייתי פעמיים בקיץ שעבר) ואני עמדתי על הבטונדה הראשונה אחרי רחבת הכסאות שנעלמו...

מייקל21

New member
ובקשר לרוק עצמאות

נכון שאולי לידר לא יהיה ממצה שם (יופיע רק שעה למיטב פירסומי העיתונות) אבל מפגש של מיטב אמנים (אביב גפן, עברי לידר, היהודים, מוניקה סקס, דנה ברגר) הוא סיבה מספקת לרוץ לראות. אני מקווה להיות שם.

נכון...

הקטע המצחיק הפעם זה שעד מרי לנצח, כולם ישבו. מרי לנצח היה הסיבה לזה שכולם קמו. בתחילתו כולם ישבו רגועים. בסופו כולם עמדו כבר מזיעים. הפעם עברי לא שאל אם "התחממתם" הוא ראה שפתאום כולם עומדים חצי מטר ממנו, צועקים ורוקדים. היה המון אנרגיה באוויר. בקשר לרוק עצמאות, אולי אתה צודק, נראה.

ובקשר ליומיים בצבא...

ת'אמת, עבר לי מאוד מהר. מפקד המסגרת שלנו פקד על כל אנשי הקבע שהם יוצאים לחופש בימים האילו. (כדי שאח"כ לא יצטבר להם). וגם הרבה אנשי חובה לקחו בשביל לא להיות בבסיס (כמוך!) ולכן הבסיס היה ריק מקצינים מעצבנים, מפקדים, רס"רים למינהם ושות'. חסל סדר מסדרי בוקר, שמירה על חמץ, להתגלח, ובעצם מה לא. אז היה ממש נחמד... עשינו חינגת חמץ מטורפת (ואני מקווה שאני לא פוגע באף אחד שאני כותב את זה).

סנטה

New member
אתה לא פוגע ידידי! יחי החמץ !

במיוחד שאתמול הייתי במסיבת יומלדת...במסעדה ארגנטינאית , משהו מטרוף !

סנטה

New member
מטרוף=מטורף ! ומייקל ואיש יקר בואו

לרוק עצמאות ! אני אהיה שם

מייקל21

New member
חמץ...

בי על כל פנים לא פגעת כי גם אני לא מאמין במסורת דת וחוקים אחרים שקובעים לי איך לחיות. ("אלוהים קיים או לא קיים?") ובקשר למסיבה של אסף אמדורסקי (שהוא כלי רציני, הבנאדם אומן אלקטרוני) הינו עייפים מדי. הוצאתי אנרגיות מטורפות אצל סחרוף. תוסיף לזב את הדג נחש והנסיעה... פשוט נזרקנו על הדשא ונרדמו על צאת החמה

ZVI Z

New member
היי מייקל מה קורה?

ו...הוא לא קיים.. וגם אם כן אז מה..

הייתי בסוף בסוף

ישבתי עם שתי חברים שלי וידיה שלי. אני לא אוהב להדחף, אני נהנה לתצפת מלמעלה

למעלה