היי אביבה

Ofra m

New member
היי אביבה

מה שלומך?מזמן לא כתבתי כאן.אצלי הכל בסדר חוץ מאשר מה שסיפרתי לך שאני סובלת משכנים מאוד רעים וקשים. שמתי מראה בגוואה בכניסה,וכמה פעמוני רוח בבית,אחד בחלון של הסלון ואחד בתוך הבית,עשיתי טיהור לבית כמו שהסברת אבל בכל זאת הנבלות לא עוזבים אותי בעיקר שכן מסויים. לגבי הדירה לא סיפרתי לך שקניתי אותה מאישה גרושה,ובנוסך כל בעלי הדירות בכניסה שלי הם לבד בודדים לא נשואים ובלי ילדים,האם את חושבת שזה אומר משהו על הכניסה שאני גרה?האם זהו רמז שאני צריכה לעזוב שם? מה את אומרת אני כבר שבורה. התגעגעתי עופרה.

היי, היי מה זה שבורה...?

מה פתאום? Ofra m , במה את רוצה לדון? מה הכי מציק? ו....להוציא מילים כמו "נבלות" מהלקסיקון שלך.שימוש במילים כאלה מביא את הדברים האלה עליך. מתנצלת מראש שאינני זוכרת את פרטי השיחה שלנו אבל אשמח להתעדכן מחדש. בכל מקרה היי סבלנית.

Ofra m

New member
אביבה זו אני

שאמרת עליי שאני מתמידה זוכרת עם השלט מתכת ושכתבתי את השמות באדום זוכרת? בכל אופן מה שהכי מציק לי זה השכן שגר בקומה שלישית מעליי ובמשך שמונה שנים שאנו גרים פה מחפש אותנו במכתבים ובמשפטים,כרגע הכי מציק לי זה שמחר יש לי משפט,על חצר שריצפתי,שממילא אף אחד לא עובר שם,אבל הוא הרי אוהב להציק והוא עושה זאת. אגב איזה צבע כדאי לי ללבוש מחר? תודה על העזרה מראש,ושבוע טוב לך.

טוב, אני מקווה שהיום הוא יום טוב...

עופרה, מכל דבר שקורה...יש ללמוד משהו... שום דבר ממה שקורה לא קורה במקרה. השאלה היא תמיד, מתי מתחילים ללמוד ומפסיקים להאשים את כל העולם במה שקורה לנו... לא נותנת המלצות כך סתם, לגבי צבעי לבוש... זה לא הוקוס פוקוס. היו זמנים שעשיתי את זה והיום זה נראה לי ממש לא לעניין. עיניינים משפטיים, על פי הפנג שוי, מעידים על אנרגיה לא נעימה (בהמעטה) שנמצאת בסביבה שלך. עליך לשנס מותניים ולעשות מאמצים גדולים וכבירים כדי לסיים עניינים אלה במהרה ולצאת לדרך חדשה. זה קשור בך, בחייך, ובהרגשתך.עשי כל מאמץ לסיים את העניין, ולהמשיך עם הסובבים אותך, כולל מי שאת חושבת ש"לא בסדר"...ולהגיע למצב נעים לחייך. בהצלחה

Ofra m

New member
אביבה תודה לך קודם כל,

אבל השאלה איך אני יכולה ליצור סביבי אנרגיות יותר נעימות,אני לא מאשימה אף אחד,אולם האם את לא מכירה מצב שבו את נתקלת באדם שלילי בלי שום קשר אלייך הוא כזה,אז מה אפשר לעשות ? באמת ניסיתי את כל הדרכים,כולל הפנג שואי {כמו טיהור,כמו מראת בגוואה,מה עוד????} תודה לך ויום טוב.

אה חייב

New member
אמנם לא מומחית לפנג שואי

אבל נראה לי ש- 1. את לא צריכה לייחס חשיבות כזו גדולה לאנשים סביבך....במיוחד כשאין מכנה משותף מלבד שכנות 2. הכי הכי חשוב - תנסי את לצאת לקראתם...לפעמים כדאי לוותר על מנת שיהיה יותר נחמד וששני הצדדים יצאו מורווחים. בא ליידי ביטוי בטון דיבור, במחווה קטנה. 3. אם המצב כ"כ גרוע אולי כדאי לקחת מגשר... 4. באופן כללי, אם אני מבינה נכון, יש אמת אחת מכופפת. כלומר, יש חוקים בפנג שואי אבל אם את מרגישה לא טוב עם אחד מהם תעשי בכל מקרה? לא נראה לי. כלומר החוקים ברורים אבל לפעמים לא מתאימים לכל אחד. לכן ליצור סביבך אנרגיות חיוביות אחרי שכבר ניסית את כל הדרכים - זה צריך לבוא מבפנים....תחייכי יותר, תקחי דברים בקלות וכדומה. אני לא מכירה אותך ואני ממש לא בקיאה בפנג שואי אבל זה עלה לי לראש.... אז כתבתי
יום נעים

טיהור, מראה, ועוד כמה דברים

לא אומר שעשית פנג שוי...צר לי אבל אי אפשר לטפל בכלום מבלי שאיש מקצוע יראה את ביתך. הנה דוגמא, אפשר למרוח מייק אפ על הפנים אבל אם יש בעיה בעור, מתחת למייק אפ, אז גם המייק אפ לא יוכל לכסות והמראה יהיה לא נעים. מראה וטיהור כם כלי קטנטנים, מאוד מינוריים בפנג שוי. את לא יכולה לעשות פנג שוי לביתך, לבד.אינך מקצועית, העין והחושים שלך אינם מתורגלים לעשות פנג שוי, אין לך ידע ונסיון. פנג שוי הוא הרבה מעבר למראה וטיהור...לא בזה מדובר, ממש לא. אני חושבת שלא הבנת עדיין מה זה פנג שוי. לגבי "בלי שום קשר אליך"... כשבן אדם, שאינו קשור אליך, והוא "כזה" כמו שאת אומרת, מחליט להיות בקשר כלשהו איתך... זה בדיוק הזמן לחשוב ולעשות בדק בית אצלך ולבדוק מה בדיוק מכוון אותו אליך ולא לשכן/שכנה אחרת. כמו שאמרתי, כשמשהו קורה,הוא לא קורה סתם וזה הזמן לעשות חושבים בקשר אליך ולא בקשר לאף אחד אחר. כשהוא מחליט להיות קשור אליך, בקשר משפטי, כדאי שתתחילי לחשוב מה החלק שלך בזה. אני, כשאני נתקלת באדם שלילי,כפי שאמרת (אני לא חושבת שיש דבר כזה, אבל נניח)... קודם כל אני מרחמת, אח"כ אני מציעה הצעה קטנטנה לעזור לו/לה, ואם זה לא הולך...באותו הרגע אני לא שם. נקודה. זהו. הנושא הזה דובר מספיק. מכאן, את מוזמנת להתקשר אלי לקביעת פגישה ליעוץ או לכל אדם אחר, כרצונך. בכל מקרה, בהצלחה...

למעלה