היי אביבה !

קשכפית

New member
היי אביבה !

בשבוע שעבר סיפרתי לך משהוא על אבן סיטרין אבל מאז שכחתי לגלוש בפורום ורק היום נזכרתי וזה עבר דף, אז אני מרעננת את הנושא כדי לענות על שאלתך, אז סיפרתי לך שקניתי אבן סיטרין לפני כחודש וחצי ובאותו ערב כוייסתי ובגלל התחושה האמת שזה לא היה האינסטינקט שלי אבל בן זוגי אמר לי שלדעתו האבן הזו לא צריכה להישאר אצלנו והחלטתי להקשיב לו ובאחד מהימים שהלכנו לטייל בערב הנחתי את האבן סתם כך על חומה ברחוב, עכשיו מה שלא סיפרתי לך כי קצת התביישתי זה שבאותו ערב שכויסתי הזמנתי חברה מהעבודה שתבוא בערב עם בעלה לבקר אותנו וזו הייתה אומנם הזמנה אך הזמנה שהיא די גרמה לה בעצם ע"י רמז עבה, בכל אופן לפני שהם יבואו עברתי בדרך מהעבודה בסופרמרקט לקנות כמה דברים כי בבית לא היה כלום לכבד. זו הייתה השתלשלות המקרים מאוד סמוך לארוע הזה התגלעו ביני לבינה חילוקי דעות בעבודה וסכסוך שבעקבותיו הפסקנו לתקשר בכלל.אני הרגשתי כעוסה והרגשתי שאותה בחורה היא ערמומית ותככנית ואינטרסנטית ועושה לי רע ושאני רוצה להחזיר לה רע ולכן לאחר שבוע עברתי שוב באותה נקודה בה השארתי את האבן ולקחתי אותה בשנית והחלטתי שאם היא הביאה לי מזל רע אני אשים את האבן בסביבה שלה שתביא לה מזל רע (מגיע לי נו נו נו?) וזאת עשיתי, הנחתי את האבן בסביבת העבודה שלה ומאז אני לא יודעת איפה היא, נראה לי שהיא מצאה אותה והיא כבר לא שם אבל זה הסיפור כולו. זה האמת מאוד אירוני שקניתי אבן שאמורה לשפר נושא של שפע ובאותו יום נלקחו ממני כספים. הפוך על הפוך. מה דעתך? בברכה קשכפית

שוּשה

New member
הי קשכפית, מה שלא לקחת בחשבון זה

שאולי עבורך האבן סיימה את עבודתה אבל אצל אותה בחורה שרצית להרע לה היא רק התחילה... משמע שהיא תעזור לה וכשתסיים את תפקידה היא תיפול או משהו כזה...

קשכפית

New member
היי שושה - תודה ו..

האבן לפי הסיפור שסיפרתי, לא בדיוק סיימה את עבודתה, נראה שהיא בכלל לא התחילה או שכן? כמה שעות אחרי שקניתי אותה והיא הייתה בתיק אז כייסו אותי ככה שלא רק שהיא לא הביאה לי מזל/שפע היא "כאילו" או במקרה, הביאה לי מזל נחס, כי כייסו ממני הרבה כסף ועוד הרבה דברים אחרים. בכל מקרה מה שהיה היה וזה עבר, פשוט חשבתי שזה מקרה מעניין שקניתי אבן שמייחסים לה תכונות של הבאת שפע וקרה לי בדיוק הפוך. זה ששמתי אותה בפינת עבודה של מישהי אחרת זו סתם שריטה שלי מתוך כעס ותסכול.

בוקר טוב קשכפית

כל מה שאנחנו עושים חוזר אלינו בגל יותר גדול... זהירות! אני חושבת שבגלל האבן "רק" כייסו אותך... אבן לא מביאה מזל נאחס, מזל נאחס רק אנחנו יכולים להביא לעצמנו...

למעלה