היי אביבה

• פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך

dusa

New member
היי אביבה ../images/Emo24.gif

בזמן אני האחרון אני עסוקה נורא ולכן כמעט ולא נכנסתי לכאן (וגם לא התקשרתי) מה שלומך? איך היה החופש? הפסח? איך העצמאות? אני בעוד חודש מסיימת את לימודיי ופתאום קלטתי שאין לי מושג לאן מועדות פניי. אני הריי עוסקת בכל כך הרבה דברים. מי שמכיר אותי אומר עלי שאני עושה הכל. וככה החיים שלי נראים. ועכשיו צריכה לבחור ולהחליט כיוון עיקרי ולא יודעת לאן. הכל מעניין והכל עושה לי טוב כשאני עושה אותו וכשאני זונחת תחום אחד אז אני מאוד מרגישה בחסרון. אני מסיימת לימודים בעבודה סוציאלית. אני מרכזת את הנושא הפוליטי של מגמה ירוקה (סטודנטים למען איכות סביבה) ובמסגרת זו עושה עוד הרבה פעילויות נוספות. אני מטיילת. אני פעילה של אירגוני הנשים למינהם. אני מבשלת. אני משפצת רהיטים. אני עושה כל מיני דברים באומנות שימושית אקולוגית. אני מטפלת בילדים. אני חושבת שכיסיתי את הכל, אבל לא בטוח... האם יש משהו שאני יכולה להכניס לבית/לפינת העבודה שלי כדי שיעזור לי להתמקד באופן טבעי בנושא אחד? והאם יש נושא אחד שיכול להכיל את כל אלה???
אז שיהיה לכולנו סופשבוע מהנה.

קודם כל ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

כל כך הרבה שאלות.... במה להתחיל קודם? אני על הכיפק, ויותר... ממה שאני קוראת, לא כדאי להוסיף כלום, אלא להיפך, להוציא... ואולי... באופן טבעי אצלך, זה כמה דברים ביחד? (חומר למחשבה) אני משתדלת מאוד לא לתת הצעות ולכוון אנשים לפי מה שנראה לי, אלא לכיוון אחד שבעיני הוא הכי טוב - מה אומרת הבטן שלך! כשאת עושה את כל הפעילויות שאת מציינת, בדקי מה את מרגישה, איפה הכי הכי זה את! ובקשר לבית... מה דעתך לסדר אותו?
(איזה הצעה שובניסטית...אבל, זה מה שיכול לעזור להחליט) לסדר את הסביבה כדי לעשות סדר בראש. עיסוק בחיים, משהו שיתן לך גם סיפוק וגם כסף, ולא בהכרח בסדר הזה, הוא לא ככככככככללללללל מה שאת יודעת לעשות.כולנו יודעים לעשות הרבה דברים, מגוונים, אבל, יש דבר אחד שכל אחד מאיתנו עושה הכי טוב! וזהו הדבר שאת צריכה להתמקד בו. כדאי לבחור את מה שהכי גורם לך הנאה.משהו יחודי שלך. משהו שרק את יודעת לעשות (זה תיק כבד....
) ולא נכנס עכשיו למשפטים, שהיום קשה, וחייבם לעבוד במה שיש וכו'.... חלומות נועדו להגשמה, יש אנשים שעושים את זה כל הזמן, וגם את יכולה! אם מה שכתבתי לך מעורר אצלך עוד תהיות, דברי איתי אני אכוון אותך עוד קצת בינתיים שבוע פורה מעניין ויצירתי

למעלה