היי אביבה, חזרתי!!!!

  • פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך

dusa

New member
היי אביבה, חזרתי!!!!

היינו בקיבוץ שבוע והיה נהדר. כמעט. ועל זה אפרט בהמשך. דוסה זה כינויי החיבה שלי במשפחתי מאז שנולדתי, לפעמים זה דוס. ואהבתי לשמוע את הפירוש לו בשפת אימך, האם אפשר לשאול איזו שפה זו? הפירוש עורר בי שאלות רבות לגבי כיצד זה השפיע עלי, כי אני מאמינה שאנחנו לא צריכים לדעת הכל כדי שזה ישפיע עלינו. ולעניין הקיבוץ, יש לנו דירה בקיבוץ בצפון הארץ ובכל פעם שאנחנו שם יש לשנינו נפילת אנרגיה ענקית, קמים בצוהריים וחוזרים לישון שנת אחר הצהריים ולא בהכרך הולכים לישון נורא מאוחר. חוסר אנרגיה טוטאלי המאפיין את השהייה שלנו שם. וכמובן, בתור אדם שאוהב להיות עסוק רב הזמן אם לא כולו, אני לא אוהבת את זה כלל. הדירה שם בנויה שני חדרים, סלון גדול שבו גם פינת מטבח ומהסלון יש יציאה למקלחון+שרותים ולחדר שינה קטנטן. בחדר השינה בקושי יש מקום למיטה וארון, כוננית טלויזיה, ועל הקיר יש בד סגול ושחור גדול (שנשאר מהדייר הקודם, אח של ליאור). את חדר המגורים הגדול חילקנו ע"י הצבת סיפריות גדולות ויצרנו בו פינת עבודה קטנה (הכרחי גם בחופשים, כבר אמרתי שאני אוהבת להיות עסוקה???...). אני יודעת שהסידור אינו אידיאלי ואנסה אולי בימים הקרובים לשרטט דגם בוורד כדי שהכל יהיה יותר ברור. מה וכיצד ניתן לעשות??? תודה ושיהיה אביב פורח לכולנו!!! (הצפון פשוט מדהים!!!!!)
 
ברוכה השבה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif

פירוט בבקשה של החופשה! לא לשכוח!
מסכימה איתך לחלוטין שלא צריך לדעת הכל כדי לדעת שזה משפיע...! השפה שדברתי בבית הורי ז"ל היא בולגרית. משם הם עלו לארץ. אני כבר תוצרת הארץ ועדיין מדברת את השפה עם אחותי, רק... (ו...מותר לשאול הכל...) עכשיו לענין הבית בקיבוץ. אז קודם כל כדאי לחשוב מה רמת ההשקעה שאתם רוצים להשקיע בבית הזה? כי, מה מצב המשקופים למשל, שהם שומרי הראש של הבית? מה מצב הצנרת, שהיא מערכת העיכול שלנו וכן הלאה... כל דבר כזה מוריד חזק את רמת האנרגיה כששוהים בו. זה הרבה מעבר לאסתטיקה. בחדר שינה להוציא את הטלוויזיה כדי ליצור חלל יותר גדול. במקום קטן כדאי לוותר על כל מה שלא הכרחי לפעולה שמתבצעת בו. כך תהיה השינה טובה יותר ואז, תהיה אנרגיה רבה יותר... הורידי גם את הבד, איננו שייך לכם, ולא מתאים לחדר שינה. כשהמקום קטן, כדאי שכל מה שנמצא בו יהיה פרופורציוני בגול שלו איליו. כונניות גדולות, לא מתאימות לחדר קטן. חשבי יותר על זרימה וחופש, לא רק על אחסון מה ש"צריך." פינת עבודה קטנה = כונניות קטנות...וכן הלאה... כשיש יותר אויר, וזרימה, הצרכים לפעמים מתגמדים פלאים! אני אמתין לשרטוט שלך כדי לדעת מה עוד... בינתיים דברי איתי עוד, ונראה איך מתקדמים ביחד! יום נעים
 

dusa

New member
השרטוט!!!!

עד החופש האחרון היתה בעיה קטנה עם הצנרת - לא הגיעו מים אבל זה טופל כבר ביומנו השני במקום. יש סדק רחב בין משקוף הכניסה לבית לקיר מתחת לחלון המטבח, דרומית לדלת. בנוסף אנחנו מאחסנים דברים רבים בבית, בפינת העבודה, מתחת למיטה או בין הארון שירות לסיפריה. מבחינה כלכלית איננו יכולים להשקיע הרבה בבית, וכמה שפחות יותר טוב, אבל מבחינת סידור הבית, שיפוץ דברים בו וכו' - הרי זה התחביב שלי!!! וליאור שואל אם הסתדרת עם הADSL? (בלי לחץ...הרי זה התחביב שלו!!!)
 
למעלה