היי אביבה וכולם

• פותח הנושא IReI
  • פורסם בתאריך

IReI

New member
היי אביבה וכולם

בהמשך לשרשור האחרון שלי (קישור מצורף) כמה שאלות שעלו לי (
) אני מקווה שעד סוף השבוע החדר יהיה מסודר ואוכל להעלות תמונות עם כל הרהיטים. 1. דיברנו על להפריד בין התנור למקרר ע"י צמח, השאלה שלי היא האם יש צמחים מועדפים במקרה הזה? האם צורת העלים לא חשובה? 2. מראת בה-גואה: האם תפקידה הוא למנוע כניסה של אנרגיות רעות? אם כן מהו תפקידה על דלת חדר האמבטיה? (לפי מה שאני מבין אם אני תולה כזאת על דלת האמבטיה\שרותים סימן שישנן אנרגיות רעות בתוך הבית??
אמאלה!!!) דרך אגב אני לא נעלמתי אני פשוט קצת עסוק בימים האחרונים אבל אני חושב על כל התשובות שנענו לי כאן באופן יום יומי!! תודה עוד פעם, Re .

IReI

New member
אוקיי! אולי הבנתי...

מראת בהגואה על דלת האמבטיה מונעת מהאנרגיות הטובות לברוח מהבית? האם עניתי לעצמי?

אולי...

בעצם ישנן שתי גישות. אחת שאומרת שצריך גם בדלת השירותים ואחרת שאומרת שלא... לא כדאי לחפש כאן הגיון...זוהי חשיבה ממזרח כדור הארץ, ומספיק לראות את התמונות שיש כאן בפורום כדי להבין כמה זה לא ממש החשיבה שלנו...בכל מקרה, המראה על דלת חדר השירותים אמורה למנוע מה"רוח הטובה" לראות שאנחנו לא כל כך בסדר שם, כי אנחנו שופכים מים זכים וטהורים ומבזבזים אותם....ועוד בתוך הבית שלנו! עכשיו החלט, האם זה מספיק על דלת הבית או גם צריך בפנים... אחה"צ נעים

IReI

New member
תודה אביבה, אני אחשוב../images/Emo13.gif

ומה בקשר לשאלה השניה? בכלל יש צמחים מסוימים שאת ממליצה שיהיו בבית?

זה מאוד תלוי בתנאים

תמיד טוב שיש צמחים יפים וגם פריחה בבית,השאלה אם זה מתאפשר בבית שלך. בכל מקרה, אם את בוחר אז שהעלים יהיו מעוגלים, בלי "שפיצים", לא קקטוסים, ותמיד לדאוג שלא יהיו עלים יבשים על הצמח. באזור הבמטבח/מיקרו/תנור אפשר צמח על עלים יותר "בשרניים"... שבת שלום

IReI

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אז ככה: במטבח יש אור אך לא חזק במיוחד (צפוני) לעומת זאת בחדר (דרומי) יש אור יחסית חזק ו-
(מתי שיש במדינה אפורת השמיים הזו
) ושם כבר יש לי צמח אחד שאני לא יודע את שמו (מצורפת תמונה) ושני נרקיסים צהובים (לכבוד השנה החדשה), באמבטיה מאוד חשוך (אין תאורה טבעית) ושם יש לי במבוק (צומח כמעט בכל התנאים).

../images/Emo45.gifנראה בסדר

הוסף משהו אדום/כתום בחלון של המטבח מעמד מתכת (לא שחור) עם נר באזור הדרומי. אתה תמצא מקום אסטטי, אני בטוחה... הקפד שלא יהיה שום עלה יבש לבמבוק... שבוע טוב

IReI

New member
והנה הבמבוקים

מהאמבטיה
דרך אגב הנרקיסים מתחילים להתייבש לי
ואני דואג שהאדמה תהיה לחה כל הזמן כמו שהבחור בחנות אמר לי אבל...

Catty

New member
למה לא קקטוסים?

אצלי יש קקטוסים וכמה צמחים בתוך הבית והם מוסיפים חן (בסלון)... ובסלון עצמו על הקירות יש צמחים מטפסים כבר כמה שנים... בקושי רואים ת'לבן של הקירות

Catty

New member
עדיין לא הבנתי...

מה רע בקוצים של הקקטוס... אז זה דוקר, אז הוא לא אוהב שמתקרבים אליו... אז?! (שום צמח לא אוהב בני אדם שמתקרבים אליו...
)

IReI

New member
באמת שאני לא יודע

את התשובה המדויקת, בשביל זה יש את אביבה
אבל לדעתי קוצים - דוקרים = פוגעים בנו ובאנרגיות שמסביבנו שצריכות לזרום חלק ובלי מכשולים, אולי אני טועה...

Catty

New member
באחד ממאמרי הפורום

קראתי שכמו בטבע שאין בו שומדבר חד, כך האנרגיה צריכה לזרום במקומות לא חדים... אבל זה לא נכון, בטבע יש המון דברים חדים... ולאו דווקא "רעים"

למעלה