היית לי כמעיין

חן (*_*)

New member
היית לי כמעיין

המעיין לבוא אל דלתך ולפתוח צוהר אל שמש מאירה בתוך חלום מתירה קורי עכביש מתוך הנפש בתוך עולם זמני של אי שקט להתכנס כעובר בין זרועותיך להתבשם בחומך וריחך להרגיש אהובה, בטוחה שבעה מסופקת ונינוחה לזרום עם חלומות הנפש כנהר השופע מים חיים היית לי כמעיין האהבה יבש המעיין, קשה האכזבה ללא אהבתך, בחיי ממשיכה.....

תלתלית

New member
חן שלי

אני קוראת אותך והמילים חודרות אל הנפש.. נוגעות במיתרים של הדברים האלה שבקושי מדברים עליהם.. אלה שבקושי נזכרים בהם...רק לעיתים רחוקות רחוקות עד שקוראים את המילים היפות והנוגעות שלך כל כך נוגעות... ואז מגיע הזיכרון הזה, כמו ברק. "היית לי כמעיין".. מזכיר לי את הזרימות שהיו בי פעם שצפתי קצפתי.. כמה יפה את כותבת אוהבת לקרוא אותך עוד ועוד. <תודה שאת מזכירה לי מי הייתי>.

Mוניk

New member
תלתלונהההה../images/Emo24.gif

אופו נעלמת מאמי

Mוניk

New member
שיר מקסים חן../images/Emo24.gifאבהתי מאמי

אההה את כותבת יפה וואווו

טאKילה

New member
דרכי חיי../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

דרכי חיי נשקפים,, הולכת ובאה אליך,, רגליי יחפות עיפות,, גופך לי מבט עורג,, ואני עצמי נגלת, ועולמי נגלה בראי,, עינייך הכחולות.. הגיגי היו נעוריי,, המילים היו שנותיי,, חלפו ימים רבים,, המילים נאלמות,, איסור הרגשות,, הדחקת התשוקה,, קשים עלי הימים,, וחובת התבונה השותקת.. לא אשכחך,,יקירי, תדבק לשוני לחיכי,, לבי ולילותי,, תשוקתי כשלהבת,, אניע את שפתיי,, כמיתר ומנגינה,, אהובי אני לך,, שירה עד עולם..

חן (*_*)

New member
תודה לכן-תלתלית, מוניק וטאקי../images/Emo140.gif

זה אכן שיר של אכזבה, לעומת השיר השני שכתבתי היום- "להיות אהובה" מדבר על אהבה נטו. שמחה שאהבתן והתחברתן

חתולון*

New member
חן ../images/Emo24.gif

הכי חשוב זה להסיר את קורי העכביש ותמשיכי בדרכך!!!!! אהבתי...

למעלה