היית ואינך עוד..

blue love

New member
היית ואינך עוד..

יד מושטת ונוגעת בך.. ואת פוקחת עיניים ומחייכת יד מלטפת מרגישה אותך.. והנה את שוב מפוייסת.. ורק לפני שעה..נגעתי בך ואת הורדת את ידי בביטול רציתי כל כך לדבר איתך והרגשתי כאסיר כבול... שתיקה רועמת היתה תשובתך.. ואני רק שאלתי: ``את אוהבת?`` יושבת בטריטוריה..מסמנת מקומך ופנייך בידייך חובקת.. יד מושטת בערגה פוקח עיניי בחשכה.. יד מגששת ללא מגע.. מאוחר מדי--היא כבר הלכה.. blue

אתה מושיט את היד ..

אתה שלחת לעברה את היד שלך .. שאלת אותה אם היא אוהבת אותך .. היא עצובה .. כי היא רוצה אותך היא אוהבת ורוצה להיות איתך . היד שלך מושטת לעברה .. מנסה בכל צורה לרצות אותה והיא מבוישת קימעה .. מסמיקה מתאווה בכל נפשה לקחת את ידך.. הלב שלה .. לא נותן לה הוא חושש שישבר שוב פעם מחדש היא אוהבת אותו בכל מאודה והלב כבר נשבר .. פעם אחת יותר מידי אבל , אם תשלח את היד שוב פעם היא תחליט לתפוס ולא לעזוב כי היא בכל נפשה .. רוצה עוד פעם להיות איתך .. לאוהב אותך ..

הצד השני של המטבע

שרוני, ברשותך השתמשתי בשורותייך כדי ליצור את ההשלמה מהזוית האחרת וזה הולך ככה: שלח יד לעברה שאל אותה ``את אוהבת אותי?`` היא שמחה כי סוף סוף הגיעה להחלטה היד שלך מושטת לעברה מנסה בכל צורה לרצות אותה והיא בכלל לא מבויישת ואפילו לא מסמיקה כי אין לה תאווה היא ממש לא רוצה אותך אין לה תאווה ובטח לא אליך הלב שלה נותן לה לא להשבר כי היא לא מאוהבת היא פשוט לא אוהבת והלב לעולם לא נשבר מקסימום טיפה נסדק אבל כששלח את היד שוב פעם הוסיף רק משפט אחד ``המציאות שלך זה בטח לא שלי צדקת אשה, את לא בשבילי`` וכמו שאומרים השירים תרקדי ילדה הריקוד הוא שלך והיא רוקדת ממשיכה להסתובב במעגלים. יוניתתתתת

פרנק

New member
ובינתיים מה?

אני מאוד מבין אותך שרון וזה קצת מסובך כשהלב מושך לכיוונים שונים אבל בכל זאת נראה לי שזה לא עסק כך לשבת לך על הגדר ולחכות ולא לחכות לאותה הרוח שתנשוב לכוון הנכון אם בכלל יש כזה ואולי אפילו עדיף לבחור בעצמנו את אותו הכוון כי הרוח היא לא יודעת שאת שם על הגדר ואולי היא לא תנשוב אף פעם...מי יודע!?!

למעלה