היית בסרט 'Hitch'

OrlyNL

New member
../images/Emo91.gif על סרט-"ללכת על המים"

סרט ישראלי שמוקרן בקולנועים ברחבי ארה"ב. חזרתי מהקרנה עכשיו, והגעתי למסקנה שזה הסרט הישראלי הטוב הראשון שראיתי (טוב, נו, גם את כנפיים שבורות מאוד אהבתי). משחק מצויין (ליאור אשכנזי מקסים!!), עלילה נהדרת, נוגעת מאוד ברגישות בתחומים שונים בחייהם של ישראלים / יהודים. העלילה מתרחשת בין ישראל לגרמניה, והסרט הוא בעברית / אנגלית / גרמנית. שווה לראות! האולם בשיקאגו היה מלא להפתעתנו, והסתבר שהסרט הומלץ ע"י המון עיתונים, וגם אמרו לנו בקופה שהסרט מאוד מצליח.

billc

New member
היית בסרט 'Hitch'

ראיתי כרגע סרט עם מישהי שאני יוצא תקופה קצרה : 'Hitch' עם ויל סמית סרט מה שנקרא "chick movie" או בעברית סרט שנשים אוהבות אהבה וכל הבלה בלה
סרט מאוד קיצ'י , אבל מומלץ זהו סרט על "סינגלים" בעקר גברים , שמתקשים לגרום לבחורה שיוצאת איתם להתאהב בהם אז הם שוכרים, מומחה בנושא(ויל סמית) שמגלה להם את כל הטריקים בספר בקיצר יש אהבה,יש קומדיה, יש קיצ'יות (אחלה סרט)

אני כבר חודש מתכנן ללכת לסרט הזה..

ולצערי יש עוד רשימה של סרטים שאני חייב ללכת לראות בקולנוע.... אז אתה אומר ש HITCH זה רומנטי\קיצ'י ? (טוב לדעת, ככה אני אדע את מי לקחת איתי לסרט...)האם למישהו יש עוד סרטים מומלצים?

almiami

New member
חודש מתכונן ?

אז כמה אתה מתכונן למבחן בתורה שבעל"פ ? תקנה לפודכלבניק פופקורן אז יקח אותך לסרט

מתכנן, לא מתכונן...

להתכונן לוקח לי בדיוק 3 דקות מטכל"י. לתכנן את הזמן הנכון לוקח לי יותר . השבוע אני אלך סוף סוף לסרט !

OrlyNL

New member
אה? גם את בדיוק חזרת מהסרט?

איזו הצטרפות מקרים!

newbie2

New member
דווקא מכל הסרטים הישראלים

שיצאו לאחרונה (והרבה בהחלט ברמה) את זה לא אהבתי. גם משחק צולע ביותר של ליאור אשכנזי (לדעתי) וגם תסריט דפוק.

"יוסי וג'אגר"

אמנם כבר לא בקולנועים (אולי רק באנג'ליקה, בניו יורק, מדי פעם), אבל אפשר לקחת אותו בבלוקבאסטר. מקסים. פשוט סרט מקסים..

naomi24

New member
עכשיו חזרתי מהבלוק באסטר

ולא היה להם יוסי וג'אגר... מישהו לקח... באסה.

saritoosh22

New member
לאיזה בלוק באסטר את הולכת?

כי לזה שאני הולכת אין סרטים ישראלים (ואפילו לא סדרות טלויזיה), ממש בושה. אני הולכת לסניף שממוקם ב LAKE MEAD AND RAMPART

saritoosh22

New member
ככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ואפילו אבא של בן בבית הערב, אז אפשר להשתולל כל הלילה, את באה?

naomi24

New member
אני הולכת לאיזה אחד על טרופ'

ו jones לא היה שם כ ל ו ם... זאת אומרת יש - אבל הכל נלקח...

למעלה