הייתן לוקחות סיכון

noga ke

New member
כלומר

במידה ולא הייתי סגורה על עצמי, כן?

קצינה1

New member
הייתן לוקחות סיכון

ויוצאות עם מישהי שלא סגורה על עצמה מבחינת בנים או בנות?

מ ב ו ל

New member
ממש לא

לשניהם אגב.
נשים ממילא לא סגורות על עצמן:), אין צורך להוסיף עוד עניין שישאיר אותך בערפל.
לגמרי חבל לקחת את הסיכון, כשהסיכויים לרעתך.
אפשר להרחיב אבל על כל הטיעונים בטח כבר חשבת בעצמך.

בכל מקרה, כך לטעמי.

הגרה182

New member
איזה עניין ישאיר אותך בערפל?

אני נמשכת לנשים, אם אני מתחילה לצאת עם מישהי- אני עלולה להמשך גם לבחורה אחרת החולפת על פני ברחוב. האם הדייט שלי צריכה לקחת את הסיכון בלצאת איתי?
אם אני נמשכת גם לנשים וגם לגברים- האם הסיכון הוא אחר? זה בדיוק אותו סיכון.

לא סגורה על עצמה זה משהו שונה- היא יכולה יום אחד לקום בבוקר, לומר 'שמעי, החלטתי שאני סטרייטית' (או 'אני לא רוצה לפגוע במשפחה שלי' או 'אני לא מוכנה ללכת עם הלב שלי כרגע'), לקום ולעזוב. זה סיכון.
לחשוש ממישהי שסגורה על עצמה, ולא לצאת איתה רק בגלל שהיא נמשכת גם לגברים? זו ביפוביה.

ברור שכן

אם היא רוצה לצאת איתי, זה אומר שבאותו רגע נתון היא נמשכת אליי ורוצה אותי. מה אכפת לי מה היחס שלה כלפי כלל המין הנשי או הגברי? כל עוד היא רוצה אותי, זה מספיק סגורה על עצמה מבחינתי. משיכה זה דבר משתנה שכולל הרבה גורמים מלבד גבר או אישה, לדעתי אף אחד מאיתנו לא יכול להיות לגמרי סגור על עצמו

הגרה182

New member
לא להיות סגורה על עצמך

זה אומר שלא לגמרי השלמת עם העובדה שאת נמשכת לנשים.

עם ביסקסואליות, כאמור, אין לי בעיה.

עם בחורה שהיום נמשכת אלי ומחר אוכלת סרטים על זה שהיא נמשכת לבחורה- אני אעדיף לא לצאת.
לא משנה כמה היא נמשכת אליך, או כמה היא חושבת שהיא אוהבת אותך, או כמה אתן מסתדרות וכמה טוב לכן יחד- כל זה לא ישנה, כי היא עוד לא השלימה עם העובדה שהיא נמשכת לנשים. ועד שהיא לא תשלים עם זה (=לא תסגר על עצמה), היא לא תצליח להחזיק מעמד בשום סוג של קשר כזה..

אני לא רואה את זה כמוך

את עושה את ההנחה הבאה - לא סגורה על עצמה = לא השלימה עם העובדה שהיא נמשכת לנשים.
זה ממש לא ככה בעיני... יכול להיות שהיא -לא- נמשכת לנשים, אבל נמשכת אלייך. יכול להיות שאת הראשונה שלה, והיא בכלל לא כ"כ מבינה מה היא אוהבת, כמו כולנו בשלב מסוים בחיים שלנו. אני לא אמרתי שאין לי בעיה לצאת עם בחורה שאוכלת סרטים, אני רק אמרתי שהיא לא הצליחה לחתום לי שהיא נמשכת לנשים כדי שאצא איתה :)

את פשוט לא מוכנה לצאת עם בחורה שלא משלימה עם עצמה, וזה משהו אחר.

הגרה182

New member
הבנתי את הגישה שלך

רק חושבת שאם את הראשונה, או אם היא נמשכת אליך ולגברים (
)- סביר שיהיה לה קשה עם זה.
אם היא תצליח לצאת מזה בלי לשגע אותך (יום כן, יום לא, יום אולי)- אשרייך

למעלה