הייתם קונים?

Sharoman

New member
הייתם קונים?

http://www.hollyscoop.com/jamie-dor...es-grey-merchandise-you-can-actually-buy.html

קטניפ

New member
נמאס כבר מהסרט המפגר הזה ומהספרים המחורבנים

אני לא אקנה שום דבר שקשור באופן כזה או אחר לחרא הזה

Sharoman

New member
לא קראתי אפילו לא שורה אחת

ואני לא מתכוון לצפות אפילו בשניה אחת של ערמת הטימטום המפגרת הזאת שכאילו פתאום פתחה לעולם שלם את העיניים לנושא הבדס"מ.
אבל שימי לב לכמה רחוק הם לוקחים או יותר נכון גוררים את הזוועה הזאת.
להוציא קו מוצרים יחודיים, במיוחד עבר חג מטופש שגם ככה ממוסחר כמעט כמו חג המולד, בצורה של דב או, וזה כבר באמת הרג אותי מצחוק, נגזרת קרטון של אחד משחקני הסרט?!
במקרה יצא לי לראות סיקור חטוף של רשת פוקס על הפריטים באחת התוכניות של ג'ון סטיוארט והייתי חייב לשתף :)

Cattwoman

New member
הסרט הרבה יותר מביך מהספר

ואני לא מתכוונת לסצינות הסקס החמדמדות (ועל הצחקוקים בקהל, כאילו אנשים מעולם לא הזדיינו
)
אלא על הדינמיקה בין השחקנים, הבעות הפנים והמשחק. היו קטעים שממש רציתי לכסות את העיניים....
&nbsp

מ199

New member
לדעתי, אתם עושים אבל לספר. זה לא ספר BDSM,זה רומן נשי טיפוסי

כל נושא הBDSM זה סתם חלק מהפרסומת שבעזרתה פירסמו את הספר. זה אחלה ספר בתור מה שהוא- רומן נשי קליל להעביר איתו את הזמן. אין שם עומק ספרותי גדול, זה לא "מלחמה ושלום". אבל זה אחלה רומן נשי, שמשלב סקס לא מעוד שמרני. אבל אני לא יכולה להגיד שיש שם משהו מאוד "לא ונילי". אז כן הוא מקיים איתה יחסי מי בזמן המחזור, אבל אני לא מבינה מה כזה מיוחד בזה?
בסופו של יום זה יותר סיפור אהבה, של העשיר והנערה הפשוטה, הוא כביכול שולט במיטה, אבל בפועל הוא הנפש הרקה והפגועה...
זה לא הפך את זה לספר גרוע. לפחות לא ביחס לשאר רבי המכר בשנים האחרונות. ורוב האנשים מגיבים לפי מה שהם שמעו בפרסומות...

Cattwoman

New member
זה בדיוק העניין

מדובר בעוד רומן רומנטי קיטשי של הנערה המרוטה שפוגשת באביר יפה תואר שמציל אותה, אך לבסוף למעשה מתברר לקוראים הנרגשים שהיא! היא זו שהצילה אותו! וממי? מעצמו!
כאילו זה פאנץ' מטורף שלא צפינו בשום פנים ואופן.
&nbsp
גם לספרים כאלה יש מקום כמובן, זה מעביר את הזמן, זה חביב, מאפשר לברוח לעולמות הפנטזיה וכו'. מה שלא ברור לי, זה הטררם הכל כך גדול פה ומה בעצם מבדיל זאת מכל ספרון כזה שנקנה ונשכח בשירותים. העובדה שהוא קשר אותה? חבט בעכוזה. נהההה.
סתם באז על לא כלום.
אם נוסיף לזה את התרגום המביך בעברית, קיבלנו ספר מעט מגוחך אפילו.
&nbsp

מ199

New member
זה לא הופך אותו לגרוע...

לגבי העברית- האמת שאין לי מושג, כי קראתי אותו באנגלית עוד לפני שהוא יצא בעברית...
למה דוקא הספר הזה? אני מניחה שהמיתוג שלו היה יותר טוב, והוא הגיע לידי יותר אנשים.
זה מזכיר לי, כשהייתי בתיכן המורה שלי להיסטוריה המליצה לי לקרוא את "פרש הברונזה" כי זה מדבר על תקופה היסטורית שעניינה אותי. בפועל כל הספר הזה, מדבר אך ורק על סקס, בצורה סופר מוגזמת. הם מזדיינים במשך 300 עמודים ללא הפסקה. לספר הזה גם היו מחירות נאות למרות משום מה הוא לא תוייג כ"ספר סקס" למרות שלא באמת ברור לי למה...

dare devil ית

New member
דבר אחד טוב כן יצא ממנו - הוא הפך את ה BDSM ליותר לגיטימי

בחברה הכללית כמובן...

A לוןA

New member
מצד שני

הוא גם כתוב רע, ויש שם סצנות שהן לחלוטין אנטי-בדסמיות.

Sharoman

New member
כמו כל ספר/סרט פופ

הוא פונה לקהל יעד כללי ככל האפשר ולו היה רק מנסה למקד את הכתוב לקהילה סביר להניח שלא היה זוכה להצלחה כה אדירה.
לדעתי הספר/סרט הוא ה"הרי פוטר" של עולם הבדס"מ.

dare devil ית

New member
מצד שני - כל ספר שמיועד לקהילה שאני קראתי

היה לא טוב, ונכתב בעיקר על בנות עם תסביח אב זועק

Sharoman

New member
השאלה היא כמה ביקוש או היצע יש לזה

יש את מי שכותב את הספרים האלה ויש את מי שבוחר לפרסם אותם.
להבדיל מפורנו שאת יכולה לשתול בקלות (יחסית) באינטרנט ספרים צריכים לקבל הפצה בחנויות ולשם כך בעל החנות צריך לאשר שהם יהיו שם מלחתחילה.
שלא לדבר על חברות הוצאה לאור שהיו מוכנות להשקיע כסף במשהוא כזה...
ככל שהסיכון הכללי שלהם עולה הסבירות להוציא משהוא כזה יורד.

A לוןA

New member
בהבדל קטן

מי שקורא הארי פוטר לא ינסה להיכנס לתוך אח דולקת במטרה להגיע לסמטת דיאגון.
מי שרואה 50 גוונים יכול לחשוב שלהציב בפני מישהי (בתולה וחסרת ניסיון להזכירך) חוזה שליטה תחת התנאי המניפולטיבי- תחתמי או תעופי- זה בדסמ בריא, ש"לשחרר" אותה מהעכבות שלה באמצעות אלכוהול (או בכלל לסשן תחת השפעה) זה תקין, שלהתעלם ממילת ביטחון זה לא ממש נורא, ושלכעוס עליה כי היא מרגישה בדאון אחרי סשן (מה שנקרא ב"עגה"- סאב-דרופ) זה נורמלי.
&nbsp
אנשים משום מה נוטים להבין שאם אתה רואה סופרמן אתה לא קופץ מהחלון, אבל אם אתה רואה 50 גוונים- זה המודל לחיקוי.
&nbsp
&nbsp
וזה לא.

לא קראתי ולא ראיתי

אבל מה שכתבת גרם לי לחשוב מה לעזאזל הם חשבו כשהם עשו כזה סרט, זה יכל באמת לפגוע באנשים חסרי ניסיון. כאילו לשבור את כל החוקים.

Sharoman

New member
דיברתי על משהוא שונה לגמרי

יצירות כמו הרי פוטר לא מייצג או פונה לעולם הפנטזיה.
יומני הערפד/דמדומים (
) לא באמת פונים או מייצגים את עולם חובבי הערפדים.
ובכך 50 גוונים של מיין סטרים פונה לקהל הרחב ביותר שהיה יכול ע"מ להכניס כמה שיותר כסף ליוצריו.

עכשיו לנקודה שלך, זכור לי שעד היום יש את אלו שמאשימים מוזיקת מטאל או רוק כבד בהתאבדותם של נערים תמימים.
אם אתה בחור אובדני אתה לא באמת צריך מוזיקה כדי לבחור לסיים את החיים שלך.
אם אתה טיפש מספיק כדי להיכנס לקשר עם אדם זר או אפילו לנסות קשר בדס"מי עם בן/ת זוג קיים מבלי לחקור מעט את הנושא אתה לא צריך סרט/ספר מפגר כסיבה, אלא, לכל היותר, כתרוץ.

A לוןA

New member
שמעתי הרצאה של ד"ר צחי בן יוסף

שסיפר שכל שנה מגיעים לבתי חולים עשרות מקרים של פציעות של אנשים שנגרמו מחיקוי של סצנות פורנו- אז כן. יש טיפשים מספיק...

Sharoman

New member
זאת בדיוק הכוונה שלי

את מי צריך להאשים?
את הסרטים או את הדבילים חסרי המשכל הנחוץ כדי להבין במה הם צופים?

למעלה