הייתם עולים?

C o s m i C

New member
הייתם עולים?

על במה עם הצגה, או מחזמר או מה שזה לא יהיה, אם לא הייתם מרגישים שלמים עם כל המופע? הייתם עולים על במה אם הרגשתם שאתם לא הכי טוב שאתם יכולים להיות? או שיש קבצוה שיותר טובה מכם, ויש לה מופע יותר טוב? סתם כמה שאלות כדי שהפורום יזוז קצת.. :)

תשובות.

אני הייתי עולה הבמה מכמה סיבות- אחד מחוסר ברירה.. אם אני עובדת בקבוצה אני לא אדפוק אותם ולא אופיע. שתיים כי אני אוהבת להופיע ואם ההופעה לדעתי לא טובה אני יודעת שאני טובה ואני אעשה את מה שאני יכולה ואת ההכי טוב שלי כדי שיגידו קודם כל על הקבוצה דברים חיוביים ושיגידו: "זאת ששיחקה את בלה בלה בלה הייתה מדהימה!" ואז אני אדע שעשיתי את שלי למרות שההופעה לא מושלמת ואני לא מרגישה איתה שלמה. חשבו שאני ארגיש שלמה עם עצמי ועם השואו שלי- ועמדתי אגב בכמה וכמה מצבים כאלה. ובקשר לקבוצה היותר טובה? לא משנה כמה טוב תהייה- תמיד יהיו טובים ממך- משפט שחשוב לזכור- והוא גם אומר הכל. יש פה מישהו שלא מסכים איתי? ואגב אלונה- ביום חמישי ראיתי הצגה של קבוצה שהופיעה והעלתה מחזמר פה בהרצלייה- וזה היה פשוט מדהים גם אם היו כאלה שהיו פחות טובים ויותר טובים-תמיד יש. ונהניתי מהמופע הזה ואני אזכור אותו לטובה,ואת יודעת מה? מספיק שהייתה שחקנית אחת שממש אהבתי?
(למרות שהיו הרבה יותר) זה כבר משאיר משהו טוב, לא? אשמח לשמוע עוד דעות של עוד אנשים

C o s m i C

New member
צודקת...

לא תמיד כולם בקבוצה יהיו ברמה שלך, או שאת לא תהיי ברמה שלהם.. וואלה? שמעתי שיש מחזמר חדש שעלה..שמעתי שגם יש משהו ביום שבת..לא בטוחה איפה ושל מי..אבל שמעתי שזה מופע טוב. אם יכולתי וידעתי איפה המופע החדש היה הייתי הולכת לראות...אבל מילא לא יכולתי כי הייתה לי הופעה.

למעלה