הייתם מוכנים לקנות?

ycyclop

New member
הייתם מוכנים לקנות?

משחק בהפקה ביתית של ממציא משחקים לא מוכר בעלויות נמוכות במקצת מעלות של משחק בחנות, למרות שההפקה תהיה פחות טובה? בהנחה שהמשחק מעניין אותכם ואתם לא עושים את זה בתור תרומה, אבל כן מעונינים לעזור לממציאים צעירים?

חלק מהתמיכה בקהילה

מדי פעם יוצא משחק מחשב 'עצמאי'. המשחקים בדרך כלל ברמה גרפית נמוכה, אך עם משחקיות טובה. כמו שאנו שמחים לתמוך באותם מפתחים, הן ע"י רכישה והן ע"י קידום המוצר, נשמח לתמוך ולעזור גם למפתחי משחקי לוח.

אנחנו לא דוגמא מוצלחת

כי אנחנו, כחובבי משחקים, כנראה נקנה. הקהל הרחב כנראה שלא יקנה, כי לקהל הרחב לא איכפת משום דבר - ולמרבה הצער, הקהל הרחב הוא שיקבע אם המשחק יהיה רווחי או לא. כמה חובבי משחקי לוח כבר יש בפורום? 20? וכמה נוספים שמכירים את פריק וטקטיקה (שיהיו כנראה מבין המקומות הבודדים שיחזיקו בזה) - עוד 80? מאה עותקים כנראה לא יחזיר את עלות ההפקה, אלא אם זה משהו בסגנון באמת ביתי, שלא עלה הרבה להפיק. מלבד המון המון זמן, כמובן. אני חושב שזה מצב קקי, אבל ככה זה. אתה יכול לשאול את פריק בדיוק כמה אנשים קונים את אותם משחקי מחשב עצמאיים שהם שמחים להציג וכו'. אני יכול לתת לך כמה וכמה דוגמאות מתחום משחקי התפקידים בארץ.

ננסק

New member
זה היה אמור להיות בשמי

תפוז לא אוהב כשאני מחליף זהויות, הוא מעדיף שאני אשאר אותו טיפוס כל הזמן.

ycyclop

New member
הפקות ביתיות

רוב ההפקות הללו מדובר על הפקה כוללת של כ-100 עותקים ונכון זה הרבה זמן עבודה בבית אבל הרעיון שאנשים נוספים ישחקו אצ המשחק מאד קוסם, אז לא חשוב הזמן רק לא להפסיד כסף על זה (לפחות לי)

ננסק

New member
אז סבבה

כאמור, אני חושב שיש לך לפחות 20 קונים דרך חברי הפורום ואנשים שהם מכירים. וכנראה עוד 80 דרך החנויות, להערכתי, ועל פני טווח של כשנה. אני רק רוצה להבהיר שאני לגמרי בעד הרעיון, וכמו שאתה יודע, גם בעד המשחק =). אני פשוט מנסה להיות ריאלי.

ycyclop

New member
מדובר ברעיון הכללי

ולא למשחק הספציפי שאתה מדבר עליו

Reilak

New member
תלוי...

אני לוקח בחשבון את המשחק עצמו האם הוא מענין, ואת איכות ההפקה הבייתית, שכמובן אני לא מצפה שתהייה ברמת משחק שקונים בחנות, אבל שתהייה סבירה.

תלוי בעיקר במשחק

אבל בהחלט כן. אני מאמין שגם בהפקה ביתית, משחק טוב הוא משחק טוב, אפשר להפיק משהו שיתן תמורה מצוינת. נכון שהלוח לא יהיה עבה ואיכותי, הגרפיקה לא תיהיה של מעצב על, אבל בסה"כ ניתן למצוא הרבה משחקים בסגנון DIY מצוינים

למעלה