הייתם גדוליםםםםם!

yan levi

New member
היה מדהים :]

לורל!? בקורבן השבועי לא רצית לענות על חברה... וענית בראיון :] .חח. היה ממש מצחיק.. ראיתי את זה עם אמא..והיא אמרה שאתם ממש מוכשרים :]

yan levi

New member
ששאלתי

בקורבן השבועי הוא לאהסכים לענות ובראיון הוא אמר שלא...

shape1

New member
כמה צחקתיXD

טוב שלא הרגתם אחד ת'שני..
היה חביב:]

רענן ולורל על הכורסא../images/Emo6.gif

"יש לכם חברות?" רענן יושב באמצע ומצביע על לורל וברי.. ואז הוא דחף את לורל
לורל כמעט נפל
רענן היה מת לצחוק כל השיר!XD החולצה של לורל מגניבה. דייייייייי,חכו אני באה לסביון אני גונבת ללורל את כל הארון.DD: ראיון בנזונה

SD music

New member
../images/Emo79.gif דוגרי הייתם

מצחיקקיםם [: להגיד שיש ללורל חברה בשידור, ולנו לאא? נו נו נו P: רענן אתה לא חבר אתה... סתם סתם.
היתה הופעה פצצה, כבוד

שרון710

New member
"אני לורל, בן 14 אהה ואני מסביון" XD

חחחחח הרג אותיXD כהמ צחקתי!!1 אבל היה מעולה:) הייתם גדולים.. חוץ מהקטע שהתחלתם למרפק אחד את השני.. זה היה הזוי
אל תעשו את זה עוד פעם

S p r i n g B

New member
ואווווווו הופעה מעולה.....!

הייתם ממש טובים! אהבתי!!! הראיון היה מצחיק!!!!!! (זו התוכנית היחידה של "מה קשור?" שצחקתי בה כל כך.......!) ממש נהנתי לצפות בכם בזמן הראיון והשיר בסוף היה מגניב אחי! אני יגיד עוד משו.... ראיתי כמה שנהנתם בשיר! לורל עשה כיף על התופים, רענן שר כולו מחייך וברי נראה לי שגם נהנה.... (פשוט השיער היה לו על הפנים......) אז לא רק שנתתם הופעה מעולה גם נהנתם! וככה אני אוהבת.... לעשות משו שאתה טוב וגם להנות בו...... זה ממש חשוב...... אחלה הופעה.... סחטייןןןןן נתתם בראש....! spring

טל 182

New member
הופעה מדהימה!!!

הראיון היה כל כך מצחיק!!! יצאתם ענקים! וגם ההופעה אחר כך עם השיר "עוגות גבינה" הייתה ממש טובה! אהה...ועוד משהו...לורל אהבתי את הכובע! ו...רענן זה היה נראה כאילו משהו הצחיק אותך באמצע השיר (או שסתם היה נדמה לי) אבל עדיין היית טוב...וברי אני מתה על השיער שלך!!1 בקיצר הייתה הופעה נותנת בראש!

שושי360

New member
במילה אחת??...

היה מושלםם... היה מצחיק... ראיתי את זה אולי 30 פעם גם בויאודיי....חח... לורל....אתה מושלם בטירוףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה