הייתכן?

הייתכן?

שבמחשב חדש דנדש, מאובזר מדופן לדופן, נקי מכל תוכנה או חומרה מיותרת, הקיובייס עדיין ייתקע כאשר יש לי 9 ערוצים (אודיו + מידי)? אכן הם מפוצצים אפקטים (יחסית) כולל קומפרסורים למיניהם ושלל תחבולות...אבל בכל זאת..מדובר במחשב מהמעלה הראשונה! שמישהו יאמר לי מה קורה פה!!!!!!

תגיד לי >>>

למה אתה קורא מחשב ממעלה ראשונה? כמה זיכרון? איזה לוח? כמה הארדיסקים? יש אינטרנט על המחשב עבודה שלך? פרט.. נמק..

טוב, קצת יותר פירוט...

המחשב הינו פנטיום עם מעבד 2.4 AMD athlon 64 processor ג'יגה זיכרון. יש לו הארד דיסק אחד של 200 גי'גה מחולק לשני כוננים. כרטיס הקול הינו m-audio 18\14 firewire אין אינטרנט על המחשב או כל תוכנה אחרת שלא קשורה באיזשהי צורה למוסיקה (קיובייס, מדיה פלייר, תוכנת צריבה).

malul888

New member
שמע...

1.מעבד 2.4 זה לא משהו זה שההרד דיסק גדול גם לא אומר וביפרט אים הוא מלא בתוכנות שמעמיסות עלו... 2.גם באולפן לא פותחים ככה מכשירים אלא עושים מיקס דאון לכל ערוץ דבר שמשחרר משאבים ומשפר את הסאונד. 3. נסה ניקוי רוגלות/ריגסטרי/קבצים זמניים/וירוסים/או פירמוט... בהצלחה

dmt4me

New member
אני עובד עם

AMD3500 1גיגה ועדיין הפרוייקטים נתקעים כשאני מעמיס יותר מידיי.. מסתבר שאין לזה סוף..תבטל כמה ישומים של ווינדוס זה גם עוזר-חפש איזה מדריך אופטימיזציה זה עוזר המון.

אני לא אנום ולא אישן עד אשר אמצא את

המדריך לאופטימיזציה של אקט מוסיקלי עשיתי אופטימיזציה.. זה מאיץ את המחשב חבל"ז מומלץ בחום! המראה לא מש'ו אבל מי צריך מראה.. צריך מהירות לכו על אופטימיזציה

dmt4me

New member
מה הבעיה אחינו?

תרשם לאקט מוזיקלי וגם תקבל תמיכה מקצועית מאנשים נפלאים שם בכל נושא. תרשם עוד היום!

הבעיה שאנלא מצליח להרשם..

המנהל פה אמר לי להרשם עם כתובת של הספק אינטרנט שלי נרשמתי לשם וקיבלתי הודעה שהם צריכים לאשר את זה ההנהלה שם.. את הרישום.. ואיפה.. עד היום אני לא מצליח להתחבר עם הכתובת של הספק שנרשמתי איתה לשם..

dmt4me

New member
תמתין עד שתקבל אישור במייל

אם אתה רואה שזה לוקח זמן,שלח מייל להנהלה שם ותוך שניה וחצי הם מפעילים לך את החשבון

y o b b o

New member
אתה לא בעיניינים אבל AMD

2.4 משתווה למעבדים של 3.6 בערך של אינטל, תקנו אותי אם אני טועה?

alt loc

New member
תתפלא אבל כן

יהיה לך קצת יותר לייטנסי אבל הכרטיס ינשום קצת יותר וזה בשביל לשמוע טוב לא לעבודה .. למרות ש אפשר גם ככה

dmt4me

New member
איך אפשר לעבוד כשיש לטנסי??

לכן זה לא אפקטיבי להרים באפר..כשהפרוייקט עמוס גם למחשב קשה לסחוב.

alt loc

New member
ידידי

שאתה מרים (מעלה) בכמות הבאפר עולה שאתה מוריד הוא יורד ומעמיס על המחשב סתם רק לידע כללי

למעלה