הייתכן?!

נעמולה

New member
הייתכן?!

אחרי הלידה המוקדמת והגרידה הגיע המחזור אחרי 35 יום ואחריו התחלנו לבדוק ולספור ולחכות וכמובן...לנסות. חיכינו, חיכינו, חיכינו...היום היום ה - 35 והמכשיפל'ה איננה. אומנם יש סימנים מקדימים של חצ'קונים, אבל לא מעבר לזה (ואני ממשיכה לחכות להם). החלטתי בכל זאת לעשות בדיקה - וכמובן שהיא יצאה שלילית. היש עוד סיכוי שהיא תבריז ולא תגיע?!היש סיכוי שהבדיקה תראה שני פסים החודש? ומה עושים עם הכמיהה הנוראית הזאת להריון מחודש בריא ומשעמם על מנת לסגור את המעגל? כמה עוד אני אצטרך להמתין לתורי? אז נכון שזה לא סוף העולם וגם תורי יגיע, אבל אני לא מסוגלת לחכות יותר...

פּוֹנְג

New member
הכל יתכן. אני לא יודעת כמה זמן

אחרי הלידה המוקדמת המחזור אמור להופיע ויכול מאד להיות שבאמת יש שיבושים מהזמן הרגיל, אבל גם יכול להיות שנכנסת שוב להריון ועדיין מוקדם לראות את זה בבדיקה. אין מה לעשות חוץ מלהמתין...

נעמולה

New member
למרות שהבדיקה הביתית שלילית?

ועוד שאלה - יכול להיות דימום בתאריך של המחזור שהוא בעצם דימום השתרשות? המוח נהיה לי עיסה מרוב ציפיה והמתנה...אאוווףףףף........

Galit29

New member
אני מחזיקה לך אצבעות שכן

אולי תלכי מחר לבדיקת דם?????? מה דעתך????

mayashu

New member
אל תסמכי על בדיקות ביתיות שליליות..

אני עשיתי שלוש (!) וקיבלתי פס אחד ובבדיקת דם קיבלתי תשובה חיובית. תעשי בדיקה ואל תשכחי לעדכן אותנו!

יולי 154

New member
יו... נעמולה, הלוואי

איך אני מקווה בשבילך שזה כן. אולי מחר לבדיקת דם? כי אם לא אז אחר כך יש 4 ימים ללא בדיקות, כלומר יהיה אפשר רק ביום שלישי לעשות. ב ה צ ל ח ה!

נעמולה

New member
עדכון מהשטח...

לאכזבתי הרבה, נחשו מי הגיעה הבוקר לביקור במלוא הדרה?!
לכל מי שתענה נכון...(למה אין אייקון של המכשושה?!) אוף, כבר התחלתי לחלום...אבל אין דבר אני מצטרפת למרוץ אוקטובר בכוחות מחודשים, ואני מבטיחה להיות פחות בלחץ מהעניין, למרות שמאוד מאוד קשה לי ואני רוצה , כל כך רוצה להיות שוב בהריון. אז תודה לכל האצבעות וההצעות, אני שומרת אותם לחודש הבא, ואני מאחלת לכולנו רק בשורות טובות!!!

u z a

New member
אוי, חבל ../images/Emo24.gif

אני אוהבת את הודעותייך (וגישתך) האופטימיות, קבלי ח"ח! בתקווה לחודש חדש ונטול מכשפות למיניהן, ולשנה חדשה שלקראת סופה תחבקי ילד/ה מתוק/ה!
אוזה.

Galit29

New member
../images/Emo54.gif בסרטים תמיד יש למכשפות

חתול שחור, אז זה האייקון הכי קרוב לטעמי.....אבל יקירה כמו אוזה גם אני נותנת לך ח"ח על הגישה ואוקטובר נראה חודש טוב.

למעלה