הייתכן...

ברק 188

New member
הייתכן...

שאני זה שכותב פה הבוקר בוקר טוב פורום ושבוע טוב....כבר...כבר עף החוצה יום חדש מצה לי להשת'100 ורק טוב כי גחלולה נעלמה ומשהו צריך לכתוב את משפט המחץ הזה .

paloma blanca

New member
אתמול היינו בדיאלוג בחשיכה../images/Emo9.gif

מומלץ בחום למי שעדיין לא היה. מתאים לגילאי 10 ומעלה ובמיוחד לילדים מתבגרים
אחרי החוויה הזאת מקבלים פרספקטיבה חדשה לחיים. בוקר טוב לבית התקוות

ברק 188

New member
לא פחות טוב בדיאלוג...משחק החיים

לא תמיד הטורף בטבע רואה את הטרף שלו כאוכל ראו בתמונות יש " תקוות גדולות " בחיים כפי שתראו בתמונות אשר לא משאירות הרבה לדמיון שלושת הציטות הללו תפסו אנטילופה קטנה ובמקום לטרוף אותה מיד הם החלו לשחק איתה ,והיא מצידה לא נשארה אדישה ונכנסה איתם לעניין ,כמובן שבצורה כזו הם הצילו את חייה ונתנו לה עוד כמה שנים לחיות. ...לדעתי האישית בגלל שהיא כבר לא ברחה יצר הטורף שלהם איבד כל משמעות. מטוב להפסיד רגע החיים, מאשר את החיים ברגע !!!

alondli

New member
לעת צהריים אוסיף שיר יפה, אותי זה מעורר..../images/Emo8.gif

וממלא אופטימיות ותחושות טובות , מתאים לכול שעה, למנוחה או לכול פעילות..
להשתע101 ..
נ.ב. גחלותה תחזור בערב, אחרים כבר אחה"צ..
יהיה בסדר 188, לא חייבים "להצטופף" כול הזמן..
(וד"ש לברקית החמודה
)

w o m a n 10

New member
alondli, freeze the moment

I am here
אהבתי מאוד את השיר ונסחפתי לשירים נוספים שלה.

ניקו 45

New member
איפה לעזאזל אלונדלי מצאת את השחורה המדהימה???

הנ"ל אההההה ?

ש ר ה לה

New member
השחורה היפהפיה הזאת היא ג'ורדין ספארקס הזוכה

שזכתה באמריקן איידול השישי או השביעי (אני כבר לא ממש זוכרת של איזו שנה). וא'פרופו "אמריקן איידול". התחרות כבר יצאה לדרך ומשודרת מידי שישי ושבת בשש בערב בערוץ המשפחה. אני עוקבת. כרגע עדיין שלב האודישנים. ישנם גם טובים אבל ישנם גם טיפוסים הזויים לחלוטין. נראה מה יהיה בהמשך אחרי שתורכב הנבחרת של ה - 22. אולי יקום לעולם עוד איזה אדם למברט חדש(שלא זכה אמנם בתואר, אבל הפך לכוכב על) או אולי דיוויד קוק. תאמינו לי. יש למה לצפות!

ש ר ה לה

New member
אילנה חביבה. כיוון שאין לי ממיר קשה לי לומר ל

לומר לך באיזה מספר זה ערוץ המשפחה, כי לקיבוץ יש הסדר כללי עם הוט, מה שמאפשר לי לצפות בכמה ערוצים בלבד. על כן אני מציעה לך להסתכל על הדף הראשי של הוט שבו מצוין לוח השידורים בכל הערוציםץ כאמור, זה משודר כל שישי ושבת בשעה שש בערב ובמוצ'ש גם בשעה 22.30 משדרים את שני הפרקים ברצף. נסי ותהני.

alondli

New member
לא עוקב אחר התוכנית, אבל שומע הרבה מוסיקה ../images/Emo13.gif

כולל זו "בת זמננו"..

alondli

New member
חבל שלא באמת.."מצאתי אותה"..../images/Emo3.gif

אבל זה נחמד שיש שילוב של מוסיקה ( יפה) ומראה ( יפה-וחושנית-להפליא-וגם-יודעת-להתנועע-ולהצטלם-חבל-על-הזמן-הלוואי-עלינו..
).. אהה?
האמת? היא זו שמצאה אותי..שוטטתי בנט ב"עולם האחר", "במועדון וירטואלי" של "חוות השחורות המדהימות" ב"פייס בוק" ורשמתי עצמי כ"חבר שלי" שלה ושלחתי לה "פרח" , 5 "לבבות אדומים" וגור חתולים חמוד מ"חווית החיות" שצריך אימוץ ( 20 נקודות ל 3 המאמצים הראשונים ).. אז אתה מבין שאנחנו כבר..לא רק ממש מכירים אלא מנהלים מערכת יחסים ענפה.. ..נכון, וירטואלית, אבל מה זה משנה, העיקר שזה מעביר את הזמן בסבבה..

ניקו 45

New member
אהההאלונדלי אוהב ת'שחורות(אייקון של שחורה)

מודה , שיש בשחורות מן כסם מכשף שרק לבן יכול להבין זאת . כן , זוכר כשהייתי מנמזמן באטלנטה / ג'ורג'יה ונתקעתי במבטי אחר מלצרית במקדונלד . בגינה הזמנתי כך וכך ועוד כך המבורגרים .... ושלא נדבר על הדיילת במטוס מג'ורג'יה לקונטיקט .... העבירה דעתי מדרום לצפון אחחחחח כי שחורה היא , ונאווה היא ... ואותי היא משגעת , כשמולי מנענעת .... אחחחחח יא אלכס אחחחחח

../images/Emo140.gif

ברקלהההה לא נעלמתי פשוט אחרי החג וכל הפירות היבשים הלכתי לעבוד ו----חזרתי עכשיו
שעה טובה לסיום יום עבודה לא?!
רק טוב!!!

ברק 188

New member
יו אישטנם...בשעה כזו לסיים יום עבודה

זה משתלם ? או רק יש סיפוק

עלווה

New member
ברקי כל אחד וההנאות שלו....

זוהרת במעופה כנראה התבלבלה משלימה את החסר מיום התעדרותה זוכר....
את הפליק פלק והנחיתה בו גילתה נמלים חסרות מנוחה....
את התחתון האדום של שכנה מרצדים אל מול עינייה בהתרסה האמונות הטפלות אותן השמיעה על תחלתול שחור שבילגן את יומה זהו...זהו...בא התשלום וזוהי התוצאה בשעות נוספות אל תוך החשיכה אין אייקונים תפוז בשביתה ואני כבר עייפה ועפה למיטה אז ליל מנוחה וחלומות ירוקים, כחולים, אדומים....לפי הבחירה

למעלה