הייתכן???????????

מצב
הנושא נעול.

סנשיין61

New member
הייתכן???????????

הייתכן???????????
האם ביטוח המושלם של קופ"ח כללית(בהריון של תאומים) לא מבטח בדיקה כמו סקירת מערכות מוקדמת???? נשמע לי מוזר.... התקשרתי להזמין תור לבדיקה הזו ונאמר לי שכיוון שאני נושאת ברחמי תאומים המושלם לא מכסה את הבדיקה הזו ואני אצטרך לשלם מחיר של 2400 ש"ח.(כשהריון יחיד עולה 114 ש"ח) יש למשהיא מידע אחר?? אני פשוט בשוק מהתשובה ומהמחיר אולי ההריוניות לתאומים יודעות יותר?

יולי 02

New member
אני בשוק |áđăđä|

הייתכן???????????
האם ביטוח המושלם של קופ"ח כללית(בהריון של תאומים) לא מבטח בדיקה כמו סקירת מערכות מוקדמת???? נשמע לי מוזר.... התקשרתי להזמין תור לבדיקה הזו ונאמר לי שכיוון שאני נושאת ברחמי תאומים המושלם לא מכסה את הבדיקה הזו ואני אצטרך לשלם מחיר של 2400 ש"ח.(כשהריון יחיד עולה 114 ש"ח) יש למשהיא מידע אחר?? אני פשוט בשוק מהתשובה ומהמחיר אולי ההריוניות לתאומים יודעות יותר?
אני בשוק |áđăđä|
מה, הם מתומתמים לגמרי? הם לא מבינים שהם חוסכים כך בדיקה לילד שני? טוב, כניראה שלא. חוץ מאשר לכאוס איתך, אין לי לצערי תשובה. אני ממילא עשיתי סקירת מערכות באופן פרטי. אולי תנסי לגשת למרפאה ולבדוק יחד עם מנהלת אדמיניסטרטיבית. המון הצלחה

ROSMARY

New member
אני לא בכללית ;

הייתכן???????????
אני לא בכללית ;
אבל זה נשמע לי ממש מוזר ולא הגיוני - ואם זה כך אז הם ממש לא בסדר . באמת שווה בדיקה בעוד מקום או משרדים ראשיים שלהם . אצלינו יש מכבי ללא הפסקה שאפשר להתקשר ולשאול כל מיני שאלות אז אולי לכללית יש משהו כזה לא ? תנסי . המון הצלחה רוזמרי

ציפי9

New member
שמעתי מחברה

הייתכן???????????
שמעתי מחברה
שכשהיא עשתה את הבדיקה היא קיבלה המרופא 3 קבלות וכך קיבלה החזר על יעוץ רפואי מהמשלים. לי זה היה ממש נראה מוזר אבל היא אמרה שכולם עושים זאת... בכל מקרה לי אישית אין מושג.

בריזה1

New member
בגלל שזה תאומים אין השתתפות???

הייתכן???????????
בגלל שזה תאומים אין השתתפות???
אני עשיתי את הסקירה באופן פרטי (עובר יחיד) ביקשתי 3 חשבוניות וקיבלתי כמעט את כל ההוצאה בחזרה, על חשבונית אחת רשמתי סקירה, על השניה ייעוץ בהריון ועל השלישית יעוץ רפואי. מקבלים על קל חשבונית בערך 70% ולא יותר מ500 ש"ח אבל זה מכסה את הרוב. לדעתי את לא צריכה לוותר ותשתדלי להגיע לא לנציגי השרות אלא למנהים שלהם במושלם שיתנו תשובות הגיוניות.

lychee 8

New member
נשמע לי לא הגיוני

הייתכן???????????
נשמע לי לא הגיוני
אולי הפקידה טעתה ואמרה לך 2400 במקום 240 ?

tuttifrutti

New member
שאלתי היום, בישבילך, פקידה בכלליחת

נשמע לי לא הגיוני
אולי הפקידה טעתה ואמרה לך 2400 במקום 240 ?
שאלתי היום, בישבילך, פקידה בכלליחת
ונאמר לי שזה לא הגיונה בכלל. צריך לפנות לתביעות ב-2700* ולשאול שם ואם לא ידעו לענות אז לבקש את מנהל המשמרת. הכל כמובן בתנאי שה"סוקר" עובד עם כללית מושלם. נסי שוב ביום א'.

קיבלתי החזר 2 * 520 ש"ח

הייתכן???????????
קיבלתי החזר 2 * 520 ש"ח
סנשיין, 114 ש"ח זהו מחיר סקירה רגילה מהקופ"ח. 2400 ש"ח זה מה ששילמתי לסקירה פרטית מורחבת אצל פרופסור......(קצת מפוזר....) הגשתי את הקבלות, ומהמושלם נמסר לי שקיבלתי את ההחזר המקסימאלי, כאמור: פעמיים 520 ש"ח!! אצל מי עשית את הסקירה המורחבת? איך את מתכוונת לעשות עם הסקירה השנייה? גם בפרטי? שהכל יהיה מוצלח וטוב!!

פעמיים = תאומים!../images/Emo65.gif

קיבלתי החזר 2 * 520 ש"ח
סנשיין, 114 ש"ח זהו מחיר סקירה רגילה מהקופ"ח. 2400 ש"ח זה מה ששילמתי לסקירה פרטית מורחבת אצל פרופסור......(קצת מפוזר....) הגשתי את הקבלות, ומהמושלם נמסר לי שקיבלתי את ההחזר המקסימאלי, כאמור: פעמיים 520 ש"ח!! אצל מי עשית את הסקירה המורחבת? איך את מתכוונת לעשות עם הסקירה השנייה? גם בפרטי? שהכל יהיה מוצלח וטוב!!
פעמיים = תאומים!

שושקה543

New member
היום בררתי

קיבלתי החזר 2 * 520 ש"ח
היום בררתי
אצל אחד המומחים הגדולים בצפון לאולטרסאונד שבמקרה אשתו חברה שלי. לכל אישה ולא משנה אם זה עובר אחד או שניים או יותר, מגיעה סקירת מערכות אחת במימון כללית מושלם כאשר ההשתתפות שלך היא 114 שח על כל עובר. המזכירה שלו פונה בעצמה לכללית מושלם עם מס' תעודת הזהות שלך ואת משלמת לו אך ורק את ההשתתפות שלך. את יכולה לבחור איזו סקירה את משלמת ואיזו קופת החולים. בהצלחה.

tuttifrutti

New member
סנשיין יקרה. יש ידכונים?../images/Emo141.gif

היום בררתי
אצל אחד המומחים הגדולים בצפון לאולטרסאונד שבמקרה אשתו חברה שלי. לכל אישה ולא משנה אם זה עובר אחד או שניים או יותר, מגיעה סקירת מערכות אחת במימון כללית מושלם כאשר ההשתתפות שלך היא 114 שח על כל עובר. המזכירה שלו פונה בעצמה לכללית מושלם עם מס' תעודת הזהות שלך ואת משלמת לו אך ורק את ההשתתפות שלך. את יכולה לבחור איזו סקירה את משלמת ואיזו קופת החולים. בהצלחה.
סנשיין יקרה. יש ידכונים?

סנשיין61

New member
תודה לכולכן, אכן יש התפתחויות

סנשיין יקרה. יש ידכונים?
תודה לכולכן, אכן יש התפתחויות
התקשרתי שוב למושלם וצריך לבקש רופא שעובד עם הכללית ושהוא עושה סקירה לתאומים, אז מצאתי אחד כזה ממש קרוב לביתי ולפי הבנתי היחיד בת"א שעובד עם הכללית . כמובן שהזמנתי תור לסוף אוגוסט תודה לכולכן על ההתעניינות. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה