הייתכן הדבר? |פה פעור|

Witchcrafts

New member
הייתכן הדבר? |פה פעור|

מישהו מכם זוכר מתי בפעם האחרונה שנת לימודים התחילה בלי שביתה? כי אני לא. ולא נדמה לי שהזיכרון הצולע שלי אשם. * לאיזו כיתה עליתם? * אותו בי"ס? * אנשים, חברים, מורים נותרו כפי שהיו? * איזו דמות מהעמק תהיה הכי גרועה בתור מורה ולמה? * את המחברות והספרים והעטים והקלסים וכד' קניתם ברגע האחרון או בתחילת החופש הגדול? * אם יש לכם אח/ים: אתם נוהגים לבצע קנייה מרוכזת או שכל אחד מכם עושק את החנויות בימים נפרדים? * לא אכפת לכם איך המחברות יראו (כריכה בנאלית), או שאתם מאלה שמחפשים את המחברת הכי מגניבה ותמוהה? * כמה זמן אחרי תחילת השנה, אם בכלל, צורת הכתיבה שלכם תפסיק להיות מושקעת עם מרקורים וצבעים ונעימה למראה? * במבט על שנה שעברה, הפעם אתם מתכוונים להפיק לקחים, לתכנן ולבצע דברים בצורה אחרת? * בויאקוקוריקולולולו!!!11לוטבנ 4קפ9 * השאלה החשובה מכולן: איך עבר היום הראשון? אל תהססו לפנות לגורמים הדרושים בשביל עזרה, זו לא בושה. וכמובן שאתם יכולים לקחת גם אותי בחשבון, לכבוד הוא לי. בקיצור, תקופת בית הספר יכולה להיות נהדרת ומהנה, הכל בהתאם לגישה שלכם. האמינו בעצמכם, כי אתם מסוגלים לכ"כ הרבה וחבל שתתבזבזו. בהצלחה!

skaramoosh

New member
אני התחלתי ללמוד כבר בשישי

משום מה בית הספר שלי החליט לעשות את זה, ולהחזיר לנו את שני ימי החופש בין יומכיפור לסוכות. * לאיזו כיתה עליתם? י' * אותו בי"ס? לא * אנשים, חברים, מורים נותרו כפי שהיו? עכשיו אני בכיתה עם החברים שבשנה שעברה היו בכיתה המקבילה, ובכלל עם חברה הרבה יותר טובה. * איזו דמות מהעמק תהיה הכי גרועה בתור מורה ולמה? אני אלך על הגרוק, היא תנסה לשבת על התלמידים כדי להתחמם. * את המחברות והספרים והעטים והקלסים וכד' קניתם ברגע האחרון או בתחילת החופש הגדול? בתחילת החופש * אם יש לכם אח/ים: אתם נוהגים לבצע קנייה מרוכזת או שכל אחד מכם עושק את החנויות בימים נפרדים? ההורים שלי קונים את הספרים לשלושתנו באינטרנט, את הציוד אנחנו קונים בנפרד. * לא אכפת לכם איך המחברות יראו (כריכה בנאלית), או שאתם מאלה שמחפשים את המחברת הכי מגניבה ותמוהה? יש לי קלסר במקום מחברות, הוא סתם כתום. * כמה זמן אחרי תחילת השנה, אם בכלל, צורת הכתיבה שלכם תפסיק להיות מושקעת עם מרקורים וצבעים ונעימה למראה? אפילו לא טרחתי להתחיל. * במבט על שנה שעברה, הפעם אתם מתכוונים להפיק לקחים, לתכנן ולבצע דברים בצורה אחרת? אן לי ברירה, אני בכיתה של מסלול מואץ על תנאי אז נגמרו ההברזות. * בויאקוקוריקולולולו!!!11לוטבנ 4קפ9 לבריאות. * השאלה החשובה מכולן: איך עבר היום הראשון? שלושת הימים הראשונים היו אחלה, בית הספר החדש מגניב ביותר. היום בבוקר הגעתי מוקדם אז החלטתי להעביר את הזמן בספריה, ודיברתי עם הספרנית, לא שמתי לב שהזמן עובר וכך יצא שיצאתי מהספריה ממש בזמן הצלצול, רצתי במסדרונות הארוכים והעגולים של בית הספר (ברצינות, מסדרונות של סרט אימה), טסתי במדרגות, נכנסתי ממש אחרי המורה לתנ"ך, ניצלתי את הרגע שבו היא לא הסתכלה ורצתי לשבת במקום. אם הייתי מאחרת היא לא הייתהנותנת לי להיכנס לכיתה. כמו שהיא עשתה למאשה, שהציצה מהדלת באמצע השיעור ושאלה אם זה שיעור תנ"ך. פוטנציאל וחבל, כפי שאומרים לי כבר מאז כיתה א'.

בהצלחה!../images/Emo8.gif../images/Emo29.gif

מישהו מכם זוכר מתי בפעם האחרונה שנת לימודים התחילה בלי שביתה? כי אני לא. ולא נדמה לי שהזיכרון הצולע שלי אשם. * לאיזו כיתה עליתם? י' * אותו בי"ס? כן * אנשים, חברים, מורים נותרו כפי שהיו? לא * איזו דמות מהעמק תהיה הכי גרועה בתור מורה ולמה? שמנטפים, כי הם שתקנים כאלה
(למרות שמה שטוב בהם שאם תלמיד עושה משהו רע אז הם יחשמלו אותו בתור עונש
). * את המחברות והספרים והעטים והקלסים וכד' קניתם ברגע האחרון או בתחילת החופש הגדול? ברגע האחרון
* אם יש לכם אח/ים: אתם נוהגים לבצע קנייה מרוכזת או שכל אחד מכם עושק את החנויות בימים נפרדים? לא רלוונטי XD * לא אכפת לכם איך המחברות יראו (כריכה בנאלית), או שאתם מאלה שמחפשים את המחברת הכי מגניבה ותמוהה? לא אכפת לי.. * כמה זמן אחרי תחילת השנה, אם בכלל, צורת הכתיבה שלכם תפסיק להיות מושקעת עם מרקורים וצבעים ונעימה למראה? אין לי מושגXD * במבט על שנה שעברה, הפעם אתם מתכוונים להפיק לקחים, לתכנן ולבצע דברים בצורה אחרת? אשתדל
* בויאקוקוריקולולולו!!!11לוטבנ 4קפ9
* השאלה החשובה מכולן: איך עבר היום הראשון?
נחמד ^^ אל תהססו לפנות לגורמים הדרושים בשביל עזרה, זו לא בושה. וכמובן שאתם יכולים לקחת גם אותי בחשבון, לכבוד הוא לי. בקיצור, תקופת בית הספר יכולה להיות נהדרת ומהנה, הכל בהתאם לגישה שלכם. האמינו בעצמכם, כי אתם מסוגלים לכ"כ הרבה וחבל שתתבזבזו. בהצלחה!

T C M 6

New member
:)

* לאיזו כיתה עליתם?שנה ראשונה שאני לא עולה * אותו בי"ס?לא בבצפר * אנשים, חברים, מורים נותרו כפי שהיו?החברים עדיין חברים * איזו דמות מהעמק תהיה הכי גרועה בתור מורה ולמה?מאי כי היא מזכירה לי מורה צעקנית מבצפר וגם בתור מפקדת בצבא לא הייתי רוצה אותה. * את המחברות והספרים והעטים והקלסים וכד' קניתם ברגע האחרון או בתחילת החופש הגדול? לא אבל דאגתי לשגע את אחי * אם יש לכם אח/ים: אתם נוהגים לבצע קנייה מרוכזת או שכל אחד מכם עושק את החנויות בימים נפרדים?בדר"כ אני עושק אותו ככה שזה לא משנה. * לא אכפת לכם איך המחברות יראו (כריכה בנאלית), או שאתם מאלה שמחפשים את המחברת הכי מגניבה ותמוהה?כרגע ממש לא,אפילו ברביות מתאים. * כמה זמן אחרי תחילת השנה, אם בכלל, צורת הכתיבה שלכם תפסיק להיות מושקעת עם מרקורים וצבעים ונעימה למראה?אף פעם לא הייתה. * במבט על שנה שעברה, הפעם אתם מתכוונים להפיק לקחים, לתכנן ולבצע דברים בצורה אחרת?כדאי אחרת אני אחטוף הרבה שבועות בבסיס. * בויאקוקוריקולולולו!!!11לוטבנ 4קפ9 * השאלה החשובה מכולן: איך עבר היום הראשון?שקט להפליא כי עוד לא התגייסתי...אבל הייתה תחושה טובה כזאת...שכולם הולכים ואני לא.

Dolev יי

New member
תודה לך דוברת צה"ל../images/Emo195.gif

* לאיזו כיתה עליתם? י"א :| * אותו בי"ס? כן * אנשים, חברים, מורים נותרו כפי שהיו? התחלפה המחנכת. * איזו דמות מהעמק תהיה הכי גרועה בתור מורה ולמה? ובכן, מר המיולין. הוא ברברן כזה ואיש לא מעניין. * את המחברות והספרים והעטים והקלסים וכד' קניתם ברגע האחרון או בתחילת החופש הגדול? בקגע האחרוןXD * אם יש לכם אח/ים: אתם נוהגים לבצע קנייה מרוכזת או שכל אחד מכם עושק את החנויות בימים נפרדים? אין לי אחים/אחיות. * לא אכפת לכם איך המחברות יראו (כריכה בנאלית), או שאתם מאלה שמחפשים את המחברת הכי מגניבה ותמוהה? לא אכפת לי, אבל שתהיה מחברת טובה. * כמה זמן אחרי תחילת השנה, אם בכלל, צורת הכתיבה שלכם תפסיק להיות מושקעת עם מרקורים וצבעים ונעימה למראה? שבועייםXD * במבט על שנה שעברה, הפעם אתם מתכוונים להפיק לקחים, לתכנן ולבצע דברים בצורה אחרת? לא. אולי קצת ברמת הלימודית. * בויאקוקוריקולולולו!!!11לוטבנ 4קפ9: האמת שדינורה או מומינאבא יכולים להיות מורים טובים. * השאלה החשובה מכולן: איך עבר היום הראשון? זוועה.

ninitz

New member
חבל שאין שביתה, המיקוד לא יגיע מוקדם השנה...

* לאיזו כיתה עליתם? עליתי לי"א. אני זקנה! O: * אותו בי"ס? כן, אותו בית-הספר המזוויע. :) * אנשים, חברים, מורים נותרו כפי שהיו? אנשים וחברים נותרו כפי שהיו, אבל יש לי מחנכת חדשה וחמודה!!! >///< * איזו דמות מהעמק תהיה הכי גרועה בתור מורה ולמה? סניף, כי הוא יירדם באמצע השיעור או יתחיל לחשוב על אוכל. אבל המורה הכי שווה יהיה סנופקין כי הוא חכם ומגניבי! D: * את המחברות והספרים והעטים והקלסים וכד' קניתם ברגע האחרון או בתחילת החופש הגדול? ברגע האחרון, בהחלט. וגם לא קניתי המון דברים כשאני חושבת על זה. אבל יש לי קלסר חדשדש לציורים שלי ואני מאוד גאה בו! O: * אם יש לכם אח/ים: אתם נוהגים לבצע קנייה מרוכזת או שכל אחד מכם עושק את החנויות בימים נפרדים? אנחנו עושקים את החנויות מתי שמתחשק לנו, אם זה יוצא ביחד אז למה לא, אבל כעיקרון זה מתבסס על מצב-הרוח האישי של כל אחד והוא עושה מה שבא לו. P: * לא אכפת לכם איך המחברות יראו (כריכה בנאלית), או שאתם מאלה שמחפשים את המחברת הכי מגניבה ותמוהה? לא ממש אכפת לי, חוץ מהצבע - אני אוהבת בעיקר ירוק או סגול. ולמרות זאת אם תהיה לי מחברת תמוהה אני אשמח מאוד. ^_^ * כמה זמן אחרי תחילת השנה, אם בכלל, צורת הכתיבה שלכם תפסיק להיות מושקעת עם מרקורים וצבעים ונעימה למראה? אני אתן לזה חודש וחצי עד חודשיים. ^_^ * במבט על שנה שעברה, הפעם אתם מתכוונים להפיק לקחים, לתכנן ולבצע דברים בצורה אחרת? כמובן, כמו בכל שנה... XD התכנונים שלי מאוד מושקעים, אבל צריך לראות מה ייצא מזה... XD * בויאקוקוריקולולולו!!!11לוטבנ 4קפ9 קונובאקהקודומו!!!111לולולובששמלה!!!!!!!!!111111אחדאחדאחד * השאלה החשובה מכולן: איך עבר היום הראשון? היום הראשון היה נחמד מאוד, קצת חפרני אבל סבבה. :) באופן כללי אני אפילו שמחה לחזור לבית-הספר, אבל זה בטח יעבור לי כשנתחיל ללמוד באמת. ^_^

../images/Emo109.gif

* לאיזו כיתה עליתם? י' * אותו בי"ס? כן * אנשים, חברים, מורים נותרו כפי שהיו? חלק * איזו דמות מהעמק תהיה הכי גרועה בתור מורה ולמה? סנופקין כי הוא לא בן אדם של מסגרת. * את המחברות והספרים והעטים והקלסים וכד' קניתם ברגע האחרון או בתחילת החופש הגדול? ברגע האחרון כמובן * אם יש לכם אח/ים: אתם נוהגים לבצע קנייה מרוכזת או שכל אחד מכם עושק את החנויות בימים נפרדים? אני בן זקונים * לא אכפת לכם איך המחברות יראו (כריכה בנאלית), או שאתם מאלה שמחפשים את המחברת הכי מגניבה ותמוהה? תמוהה! * כמה זמן אחרי תחילת השנה, אם בכלל, צורת הכתיבה שלכם תפסיק להיות מושקעת עם מרקורים וצבעים ונעימה למראה? שבוע רביעי? * במבט על שנה שעברה, הפעם אתם מתכוונים להפיק לקחים, לתכנן ולבצע דברים בצורה אחרת? כן מקווה... * השאלה החשובה מכולן: איך עבר היום הראשון? סביר

majsbi

New member
אנוכי

* לאיזו כיתה עליתם?יב * אותו בי"ס?כן * אנשים, חברים, מורים נותרו כפי שהיו?כן * איזו דמות מהעמק תהיה הכי גרועה בתור מורה ולמה?מאי נראה לי,כי היא צתעק ותהיה גועלית בתור מורה * את המחברות והספרים והעטים והקלסים וכד' קניתם ברגע האחרון או בתחילת החופש הגדול? באמצע שלו * אם יש לכם אח/ים: אתם נוהגים לבצע קנייה מרוכזת או שכל אחד מכם עושק את החנויות בימים נפרדים?אמא שלי עושקת את החנויות :) * לא אכפת לכם איך המחברות יראו (כריכה בנאלית), או שאתם מאלה שמחפשים את המחברת הכי מגניבה ותמוהה?אחת עם כריכה מפלסטיק! * כמה זמן אחרי תחילת השנה, אם בכלל, צורת הכתיבה שלכם תפסיק להיות מושקעת עם מרקורים וצבעים ונעימה למראה?בחודשיים האחרונים בערך * במבט על שנה שעברה, הפעם אתם מתכוונים להפיק לקחים, לתכנן ולבצע דברים בצורה אחרת?לא,אני מקווה שיהיה בדיוק כמו שנה שעברה * בויאקוקוריקולולולו!!!11לוטבנ 4קפ9 מיאוווווווווו * השאלה החשובה מכולן: איך עבר היום הראשון?פגשתי הרבה אנשים נחמדים,ועוד הרבה שהייתי לא רוצה לפגוש :)

חח אני!

מישהו מכם זוכר מתי בפעם האחרונה שנת לימודים התחילה בלי שביתה? כי אני לא. ולא נדמה לי שהזיכרון הצולע שלי אשם. * לאיזו כיתה עליתם?י"ב...אני אם רגל אחת בחוץ! * אותו בי"ס?כן.. * אנשים, חברים, מורים נותרו כפי שהיו?כן! * איזו דמות מהעמק תהיה הכי גרועה בתור מורה ולמה?סרח...לא צריך לפרט למה...השם אומר הכול! * את המחברות והספרים והעטים והקלסים וכד' קניתם ברגע האחרון או בתחילת החופש הגדול?ברגע האחרון..לא נראה לי שקניתי מתישהו בתחילת החופש.. * אם יש לכם אח/ים: אתם נוהגים לבצע קנייה מרוכזת או שכל אחד מכם עושק את החנויות בימים נפרדים?זה אף פעם לא קבוע... * לא אכפת לכם איך המחברות יראו (כריכה בנאלית), או שאתם מאלה שמחפשים את המחברת הכי מגניבה ותמוהה?מממש לא! * כמה זמן אחרי תחילת השנה, אם בכלל, צורת הכתיבה שלכם תפסיק להיות מושקעת עם מרקורים וצבעים ונעימה למראה?אני מתכנת על חצי שנה..נראה כמה זה יצא בפועל * במבט על שנה שעברה, הפעם אתם מתכוונים להפיק לקחים, לתכנן ולבצע דברים בצורה אחרת?כן! * בויאקוקוריקולולולו!!!11לוטבנ 4קפ9 אמן..! * השאלה החשובה מכולן: איך עבר היום הראשון? זוועה!

למעלה